Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 434 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,8
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (434)
Sorteer op:
H.M. M. Individuele reizigers Netherlands, 11 juni 2014
fijne mensen slechte behuizing

fijn personeel , mooie tuin en centrale ligging
7
het verblijf was redelijk ,soms word je midden in de nacht gewekt door vechtende honden de ramen zijn deels als lamellen open en alle buiten geluiden zijn hoorbaar en luid tevens werd er nog een stuk gasthuis aangebouwd en al vroeg stonden de bouwvakkers 7 dagen per week te hakken hameren en boren wat het verblijf jammerlijk verpesten , compleet doorgeroeste koffiewater thermos kan (heb foto's)en het elektrische gedeelte als stopcontacten hingen los in de wanden ik ben ook 3 dagen eerder weggegaan en naar een beter en luxer hotel gegaan welk zeker niet duurder was wat ook zeer jammer was , is dat het personeel je (iedereen) constant vroeg waar je heen was geweest , als je dan met iemand met een taxi was weggeweest , werd je duidelijk gemaakt met lijsten dat zij zelf die reizen ook verkochten om Bali te zien en te exploren en verwacht werd dat je dus de volgende reis wel met hun baas zou maken ,TEVENS je moet het dagenlang met slechts 1 en hetzelfde badlaken doen als je een schone wil moet je dit verzoeken maar elke dag is geen gewoonte verder word de kamer , bed , badkamer en toilet je gehele verblijf in mijn geval 10 dagen lang niet schoongemaakt of verschoond
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik S. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima

Kamer, ontbijt, vriendelijk
8,3
Okay hotel om te verblijven, vriendelijk en schoon. Goed ontbijt.
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne H. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2012
Goed verblijf met prettige mensen

Goed ontbijt, prima service, schoon!
7,7
Alles is goed te doen vanuit deze plek! Je zit achter de drukke straat en s'avonds is het rustig
Sightseeing/attracties tip: Cycling with biketour!! Very good!!
Rapporteer deze beoordeling
Tomas H. (Echt)paren Singapore, 21 april 2016
Little Oasis Right in the Heart of Ubud Town
5
The place was very quiet both day and night in spite of being right in the heart of town. The small garden was surprisingly beautifully designed and rigorously maintained. Our room was unexpectedly cleaned and beds tidied daily which is uncommon for a homestay. The breakfast menu was rotated daily and the staff was very kind to swop the pineapple for another fruit of our choice. Staff was friendly and helpful. Location was close to amenities like laundries, restaurants, Monkey Forest, ATMs etc. Highly recommended for budget travellers.
Rapporteer deze beoordeling
Jisu L. Individuele reizigers South Korea, 17 april 2016
Great Location at Decent Price
6
Staffs were very friendly and helpful. The room was cleaned everyday. However the room decoration is kinda outdated. It will be the best choice if you are looking for affordable place but not too fancy. The garden was so beautiful with the beautiful sound when the wind was blowing.
Rapporteer deze beoordeling
Tamao W. Groepen Japan, 12 maart 2016
Nice location

Helpful staff, good location and breakfast :)
8,3
I stayed there with one of my friend. It's located pretty nice area, not so far from the Main Street by at the same time quite and easy to have some rest.
Rapporteer deze beoordeling
Ashley H. Individuele reizigers United States of America, 2 maart 2016
Excellent Hosts and Location!

the hosts, the location, and the atmosphere
9
Excellent. The hosts were very friendly, informative and helpful in setting up a tour to Batur, and even drove us to Uluwatu after our stay at Teba House
Rapporteer deze beoordeling
Alexandru S. Gezinnen met oudere kinderen Romania, 7 februari 2016
Lovely place
6,3
Very nice place, loved it. Very friendly staff, only problems is that it tends to be very noisy at times due to the large number of motorbikes.
Rapporteer deze beoordeling
Urs O. Individuele reizigers Switzerland, 6 februari 2016
Quaint
5,3
Beautiful gardens in the center. The room was ok. The ceiling fan didn't work so they let me use the A/C which sort of worked. The room was clean. The bathroom was nice. The beds were a bit springy. The staff was friendly.
Rapporteer deze beoordeling
Fiona W. Individuele reizigers Australia, 14 januari 2016
Review
6,7
Staff more than helpful, wifi was hit and miss but it was all over Bali. Would and have recommend if u want a place to stay. Rooms basic but clean.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - UitzichtTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieurTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - LobbyTeba House Ubud Guest House Bali - BadkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieurTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Eten en drinkenTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - OmgevingTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07