Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Uitzicht Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieur Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Lobby Teba House Ubud Guest House Bali - Badkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieur Teba House Ubud Guest House Bali - Restaurant Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer
Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin
Gebied: Ubud
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 381 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,8
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (381)
Sorteer op:
H.M. M. Individuele reizigers Netherlands, 11 juni 2014
fijne mensen slechte behuizing

fijn personeel , mooie tuin en centrale ligging
7
het verblijf was redelijk ,soms word je midden in de nacht gewekt door vechtende honden de ramen zijn deels als lamellen open en alle buiten geluiden zijn hoorbaar en luid tevens werd er nog een stuk gasthuis aangebouwd en al vroeg stonden de bouwvakkers 7 dagen per week te hakken hameren en boren wat het verblijf jammerlijk verpesten , compleet doorgeroeste koffiewater thermos kan (heb foto's)en het elektrische gedeelte als stopcontacten hingen los in de wanden ik ben ook 3 dagen eerder weggegaan en naar een beter en luxer hotel gegaan welk zeker niet duurder was wat ook zeer jammer was , is dat het personeel je (iedereen) constant vroeg waar je heen was geweest , als je dan met iemand met een taxi was weggeweest , werd je duidelijk gemaakt met lijsten dat zij zelf die reizen ook verkochten om Bali te zien en te exploren en verwacht werd dat je dus de volgende reis wel met hun baas zou maken ,TEVENS je moet het dagenlang met slechts 1 en hetzelfde badlaken doen als je een schone wil moet je dit verzoeken maar elke dag is geen gewoonte verder word de kamer , bed , badkamer en toilet je gehele verblijf in mijn geval 10 dagen lang niet schoongemaakt of verschoond
Hendrik S. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima

Kamer, ontbijt, vriendelijk
8,3
Okay hotel om te verblijven, vriendelijk en schoon. Goed ontbijt.
Yvonne H. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2012
Goed verblijf met prettige mensen

Goed ontbijt, prima service, schoon!
7,7
Alles is goed te doen vanuit deze plek! Je zit achter de drukke straat en s'avonds is het rustig
Sightseeing/attracties tip: Cycling with biketour!! Very good!!
Jeffrey Y. Individuele reizigers Malaysia, 20 mei 2015
Teba House Ubud Stay 2 Nights May-2015

The ambience & staff
6,7
Great garden chalets with Balinese decor & tranquility concept
Amelie W. (Echt)paren Germany, 13 mei 2015
fantastic!

staff, rooms, location
9,3
the Teba house team is amazing. super friendly and helpful! rooms are great and clean, the whole guest house is really nice designed. great breakfast. I would definitely stay there again!
Mikael F. (Echt)paren Finland, 8 april 2015
Good value for your money

Location, organized programs, prizes
7,7
Teba arranged activities on competitive cost. Breakfast was great, but small as Balinese breakfasts are, with only coffee or tea to drink. Staff was friendly and very helpful. We had to ask for towels and only one small roll of toilet paper was given. Garden was cozy and superior bungalow had AC. Hot water ran out on just one person. There was no sheet on blanket and closet smelled moldy. Good restaurants nearby and very silent neighborhood at night. They have list of services and activities which are great value for your money as is Teba itself.
Ikumi Y. (Echt)paren Japan, 2 april 2015
Not good at all

Staff comfort wifi
3,7
Didn't even know about my booking when check-in, requests were ignored, staff were too board & playing throwing rocks to each other making noise, no juice, almost no wifi during whole stay, don't know how to call a taxi etc.
Sue P. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 1 april 2015
Happy holiday

Friendly helpful staff, location close to shops & yoga, view
7,7
Ma C. Groepen Philippines, 23 maart 2015
Value for money

big toilet
8
a bit of a walk to ubud market
Courtney R. Individuele reizigers Australia, 15 februari 2015
boys were nice and friendly,

staff, location and gardens
7,3
My stay was welcoming and warm. Family is friendly but overlooking bthe staff who do a great job. Breakfast is simple, more variety with the fruit platter would be appreciated. My friends stay close and their breakfast option was better. If you're after a cheaper rate book directly as they do not have their standard room as an option.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - UitzichtTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieurTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - LobbyTeba House Ubud Guest House Bali - BadkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieurTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Tuin

Beoordelingen door klanten - Teba House Ubud Guest House, Bali

AS-AGWEB-3A07