Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Thaison Palace Hotel

7 - 9, Hang Voi street, Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Asia Paradise Hotel

Thaison Palace Hotel Hanoi - Receptie Thaison Palace Hotel Hanoi - Badkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Badkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Balzaal Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant Thaison Palace Hotel Hanoi - Eten en drinken Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Eten en drinken Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Buffet Thaison Palace Hotel Hanoi - Hotel interieur Thaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant Thaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer
Ligging: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 35
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 1100 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1100)
Paul W. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
schoon, in het centrum, behulpzaam personeel

goede locatie, vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding
7,3
Paul W. (Echt)paren Netherlands, 22 juli 2013
Goed gelegen in het centrum

Vriendelijk personeel, behulpzaam en schone kamers
7,3
Ons verblijf in het hotel was prima. De kamers waren schoon en groot genoeg voor met zn tweeen. Wij hebben in het hotel een trip naar Sapa en Halong Bay geboekt. Dit is netjes geregeld. We hebben wel te veel betaald, maar daar was achteraf niks meer aan te veranderen. De douche waarvan je gebruik kan maken als je terug komt van een trip en geen kamer meer hebt is erg vies. Hier hebben wij daarom ook geen gebruik van gemaakt. Er werd tegen ons gezegd dat we altijd konden douche als we terug kwamen en als er een kamer vrij was we daarin mochten douche. Een kamer was na halong bay niet vrij en na sapa hebben we eerst uren in het restaurant moeten zitten tot dat we konden douche in een kamer. Het hotel was toen echt vol (denk ik).
Maxime V. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2013
prettig hotel, aardige medewerkers,

redelijk goed gelegen tov het oude centrum, schone, ruime kamer, aardige medewerkers
5,3
verblijf was prima. wij hadden na een onderbreking van 2 dagen nogmaals geboekt en betaald. bij terugkomst bleek de kamer niet vrij en werden wij in een ander, minder prettig hotel geplaatst. geen nette manier van werken, er was ons beloofd dat zij een kamer zouden vrijhouden als we betaalden.
Thomas V. (Echt)paren Belgium, 18 september 2012
Leuk hotel en service met een glimlach

Uitstekende prijskwaliteit met ruime kamers en vriendelijke staff
9,3
UItstekende uitvalbasis om Ha Noi te verkennen, uitstekende ligging in het Hoan Kiem District.
Onno S. (Echt)paren Netherlands, 8 januari 2012
Sympathiek hotel met vriendelijk personeel

Zeer centraal gelegen hotel
8,7
hotel ligt in hartje hanoi. veel attracties op loopafstand. buiten erg lawaaiig echter op kamer geen last van. grote kamers met een eenvoudige badkamer. ontbijt is goed verzorgd en je kunt veel extra's bestellen. personeel probeert engels te spreken en vaak komen we er wel uit. behulpzaam met het geven van tips voor restaurants en voor ons een fantastische trip georganiseerd naar halong baai.
Restaurant tip: Little Hanoi, Dynasty en Four Nigths. Allen op loopafstand van Hotel. Bezoek aan de bar van het Metropole Hotel is ook zeker de moeite waard.
Rudy V. (Echt)paren Belgium, 21 juli 2011
Zéér slechte service en bedriegelijk personeel

GEEN!!!
2,7
Nooit meer.Zééér slechte service(nooit meegemaakt op 40 jaar wereldreizen en bedriegelijk personeel!!)
Oli M. (Echt)paren United Kingdom, 15 april 2014
Fabulous hotel

Nice and new hotel
9,3
We stayed here for just 1 night and it was fabulous. This hotel offer great service and very friendly staff who willing to go out of their way for helping you. good breakfast and fast Internet as well. Travel desk at lobby was useful with great value. We loved our room so much, it was clean and comfortable. Hopefully coming back soon
Oli M. (Echt)paren United Kingdom, 14 april 2014
The best to be

Room, staff and location are 3 best for this hotel
10
Really really friendly people, brilliant location and great service. Mr. Joe, the manager and reception ladies have helped me through out the planning of my trips. The rooms are clean and ideal with free breakfast.
Oli M. (Echt)paren United Kingdom, 12 april 2014
Good hotel

Everything 's great
10
The rooms are modern, very clean, comfortable and bright! Had such a nice time there, The staff were very helpful, smiling and nice to us:) The location is perfect. Right in the middle of everything!
Marli K. (Echt)paren South Africa, 11 april 2014
Great budget hotel and cheap price

Good quality and great service
9,7
From the moment I walked in the friendly service never stopped, an it was a genuine service and interest in me. Sat down with a welcome drink with a receptionist (Catherine, what a nice young lady) and discussion on my plans while staying there. Naturally my room was not ready due to my early arrival but they had cleaners onto it and I was in my room by about 10AM which was outstanding. We mapped the first few days of my stay and a city your and 2 day tour to Halong Bay with overnight cruise all booked and confirmed. I think this standard comes from the top down and I've had a chance to say hi to the owner a few times and he seems a genuinely nice guy who look after his staff. The rooms are spacious and well appointed with some having complimentary computers and all with free wifi. Breakfast is excellent for a 3 star property and for the rate overall this is an excellent choice and I'd thoroughly recommend Thaison Palace - they have a second down the road that is supposed to be similar - haven't been there myself. Thanks team, lets stay in touch

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - ReceptieThaison Palace Hotel Hanoi - BadkamerThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - BadkamerThaison Palace Hotel Hanoi - BalzaalThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Eten en drinkenThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - Eten en drinkenThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - BuffetThaison Palace Hotel Hanoi - Hotel interieurThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - Hotel interieurThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - GastenkamerThaison Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Thaison Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3B06