Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thailand 50100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 314 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (314)
Sorteer op:
Sander V. (Echt)paren Netherlands, 14 februari 2016
Slechte service personeel

Locatie
3,7
Onvriendelijk personeel. Alleen enthousiast wanneer ze iets kunnen "verkopen". Veel mieren, werd slecht opgelost door personeel. Bagageopslag is 50b pp
Rapporteer deze beoordeling
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2013
goedkoop en centraal gelegen

prijs ligging
6,3
prijs was prima, onderhoudstoestand was zoals je kunt verwachten voor de prijs dus eigenlijk ook prima, de ligging was zeer centraal enige minpunt was de properheid van de badkamer
Rapporteer deze beoordeling
Tanja C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 22 augustus 2013
zeer aangenaam en vriendelijk

vriendelijk, lekker ontbijt, goede ligging
10
Zeer aangenaam verblijf. Personeel sprak zeer goed engels. De eigenaars waren veel aanwezig wat zorgde voor persoonlijke aanpak. Heel lekker ontbijt. Kamers mooi en modern. Enig minpuntje was het zwembad:vlak aan de straat gelegen en niet verwarmd. Eigenaar organiseert ook zelf tours: fietstocht,trekking enz... aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Marcus N. Groepen Netherlands, 1 maart 2012
fijne lokatie, centraal en toch rustig

erg schoon
8
mooi hotel met zwembad en erg netjes/schoon! Nadeel: het personeel verwacht min of meer dat je de tours en excursies etc bij hen boekt, echter liggen hun prijzen hoger dan bij andere agencies.
Winkel tip: zondagmarkt
Rapporteer deze beoordeling
Jelle V. (Echt)paren Netherlands, 24 november 2011
Simpel maar prima hotel

Vriendelijk personeel, ligging
7,3
De staff in het hotel was erg vriendelijk. Wij hebben erge dag iets gedaan in Chiang Mai en het personeel was niet te beroerd om uit te leggen wat we het beste konden doen. Zodra we besloten hadden werd er naar de firma gebeld en werden wij de volgende ochtend opgehaald! Kamers zijn redelijk simpel maar prima. Vanaf Guesthouse makkelijk overal in Chiang Mai te geraken.
Rapporteer deze beoordeling
Kay G. (Echt)paren Malaysia, 25 april 2016
Located somewhere in the alley
3,3
Need to have transport if staying at this hotel. Just an average hotel
Rapporteer deze beoordeling
Ashley L. (Echt)paren United Kingdom, 16 februari 2016
Room good but not cleaned everyday
5
Location superb everything is nearby
Rapporteer deze beoordeling
Sarah S. (Echt)paren United States of America, 12 februari 2016
Decent location, nice decor.

Well locates, in proximity to the centre of the actionbut quiet. Nice decor, nice pool.
7,3
The hotel itself was nice, the room was cute, nicely decorated but mosquitoes were coming in through the ac vent so we had to turn it off. The bathroom wasn't very clean. You could see the grime on the tiles I wish they paid more attention to that.. The staff was alright. Not unfriendly but not incredibly resourceful either.
Rapporteer deze beoordeling
Heather S. Individuele reizigers United States of America, 4 februari 2016
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Rapporteer deze beoordeling
Joseph D. (Echt)paren United Kingdom, 1 februari 2016
Great location, friendly staff, but pool was too c
5,7
.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteitenThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteitenThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotel interieurThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05