Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thailand 50100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteiten Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteiten Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotel interieur Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteiten
Gebied: Tha Phae Aantal kamers: 30

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 305 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (305)
Sorteer op:
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2013
goedkoop en centraal gelegen

prijs ligging
6,3
prijs was prima, onderhoudstoestand was zoals je kunt verwachten voor de prijs dus eigenlijk ook prima, de ligging was zeer centraal enige minpunt was de properheid van de badkamer
Rapporteer deze beoordeling
Tanja C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 22 augustus 2013
zeer aangenaam en vriendelijk

vriendelijk, lekker ontbijt, goede ligging
10
Zeer aangenaam verblijf. Personeel sprak zeer goed engels. De eigenaars waren veel aanwezig wat zorgde voor persoonlijke aanpak. Heel lekker ontbijt. Kamers mooi en modern. Enig minpuntje was het zwembad:vlak aan de straat gelegen en niet verwarmd. Eigenaar organiseert ook zelf tours: fietstocht,trekking enz... aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Marcus N. Groepen Netherlands, 1 maart 2012
fijne lokatie, centraal en toch rustig

erg schoon
8
mooi hotel met zwembad en erg netjes/schoon! Nadeel: het personeel verwacht min of meer dat je de tours en excursies etc bij hen boekt, echter liggen hun prijzen hoger dan bij andere agencies.
Winkel tip: zondagmarkt
Rapporteer deze beoordeling
Jelle V. (Echt)paren Netherlands, 24 november 2011
Simpel maar prima hotel

Vriendelijk personeel, ligging
7,3
De staff in het hotel was erg vriendelijk. Wij hebben erge dag iets gedaan in Chiang Mai en het personeel was niet te beroerd om uit te leggen wat we het beste konden doen. Zodra we besloten hadden werd er naar de firma gebeld en werden wij de volgende ochtend opgehaald! Kamers zijn redelijk simpel maar prima. Vanaf Guesthouse makkelijk overal in Chiang Mai te geraken.
Rapporteer deze beoordeling
Heather S. Individuele reizigers United States of America, 4 februari 2016
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Rapporteer deze beoordeling
Chong A. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 18 januari 2016
Just value for money

Quiet
6,3
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Rapporteer deze beoordeling
Tracie F. Groepen United States of America, 18 december 2015
Just ok

The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
4,7
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Rapporteer deze beoordeling
Jim M. Individuele reizigers United States of America, 16 december 2015
Super helpful staff

Location near the night market was good, staff was super helpful.
8,3
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Rapporteer deze beoordeling
Omer M. Groepen Turkey, 14 december 2015
Thaphae Garden Review

Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
3,3
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Rapporteer deze beoordeling
Andri S. (Echt)paren Indonesia, 30 november 2015
i would recommend this guest house to my friends

location, staff, price
8,3
i really like its location, it's located in the middle between thapae gate and night market so it's easy to travel from place to place.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteitenThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - FaciliteitenThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Hotel interieurThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06