Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Nacht bazaar, Chiang Mai, Thailand 50100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer Thaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer
Gebied: Nacht bazaar Aantal kamers: 30
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 273 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (273)
Sorteer op:
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2013
goedkoop en centraal gelegen

prijs ligging
6,3
prijs was prima, onderhoudstoestand was zoals je kunt verwachten voor de prijs dus eigenlijk ook prima, de ligging was zeer centraal enige minpunt was de properheid van de badkamer
Tanja C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 22 augustus 2013
zeer aangenaam en vriendelijk

vriendelijk, lekker ontbijt, goede ligging
10
Zeer aangenaam verblijf. Personeel sprak zeer goed engels. De eigenaars waren veel aanwezig wat zorgde voor persoonlijke aanpak. Heel lekker ontbijt. Kamers mooi en modern. Enig minpuntje was het zwembad:vlak aan de straat gelegen en niet verwarmd. Eigenaar organiseert ook zelf tours: fietstocht,trekking enz... aanrader!
Marcus N. Groepen Netherlands, 1 maart 2012
fijne lokatie, centraal en toch rustig

erg schoon
8
mooi hotel met zwembad en erg netjes/schoon! Nadeel: het personeel verwacht min of meer dat je de tours en excursies etc bij hen boekt, echter liggen hun prijzen hoger dan bij andere agencies.
Winkel tip: zondagmarkt
Jelle V. (Echt)paren Netherlands, 24 november 2011
Simpel maar prima hotel

Vriendelijk personeel, ligging
7,3
De staff in het hotel was erg vriendelijk. Wij hebben erge dag iets gedaan in Chiang Mai en het personeel was niet te beroerd om uit te leggen wat we het beste konden doen. Zodra we besloten hadden werd er naar de firma gebeld en werden wij de volgende ochtend opgehaald! Kamers zijn redelijk simpel maar prima. Vanaf Guesthouse makkelijk overal in Chiang Mai te geraken.
Hendi S. Groepen Indonesia, 20 februari 2015
Really, i will stay at this hotel again

Location, Value for Money, Room comfort
8
The third time we stay at Thaphae Garden Guest House and we were satisfied :)
Catherine G. Individuele reizigers Ireland, 1 februari 2015
Friendly small guest house close to main area

Staff were most helpful good food very accessible
8,7
Excellent stay here great value for money and in a quiet street set back of main road
Joonyeub L. Individuele reizigers South Korea, 9 januari 2015
위치 good

location
8
Stephen D. Individuele reizigers United States of America, 2 januari 2015
nice people

staff,
4
The room was small. The staff was nice, but it is located at the end of an alley, and the Main Street was blocked by a holiday market, making the whole experience inconvenient. This is not a good place for people who do not or cannot walk long distances.
Natalie F. (Echt)paren New Zealand, 2 december 2014
Nice place

Location, swimming pool, price
7
First room we had was large. Nice to have swimming pool, however didn't feel that welcome to hang out downstairs by it and no food/drink allowed by the pool. One staff member did her best to help with information. Good luggage storage also.
Rima G. Groepen Lithuania, 24 november 2014
ok hotel

Quiet location, nice staff
6,7
It is a bit further from big streets, therefore it was quiet. The room was very small, it was impossible to close the door to shower and toilet. The staff was nice.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - GastenkamerThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Thaphae Garden Guesthouse, Chiang Mai

AM-AGWEB-4F06