Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The 101 Bali Legian hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : The 101 Legian

The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel exterieur The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Eten en drinken The 101 Bali Legian hotel Bali - Faciliteiten The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Eten en drinken The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel exterieur The 101 Bali Legian hotel Bali - Vergaderruimte The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian hotel Bali - Bar/Lounge The 101 Bali Legian hotel Bali - Sport en activiteiten The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa The 101 Bali Legian hotel Bali - Receptie
The 101 Bali Legian hotel Bali - Vergaderruimte The 101 Bali Legian hotel Bali - Bar/Lounge The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Zwembad The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian hotel Bali - Zwembad
Ligging: Legian Aantal kamers: 197
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3811 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (3811)
Pascal R. Individuele reizigers Netherlands, 19 september 2013
TOP'

Schoon, goede service, lekkere ontbijt.
9,7
Ik verbleef er 3nachten. Mijn ervaring is zeer positief. Ik ga zeker weer terugkomen naar dit hotel!
Jacoba K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 augustus 2013
Heel prettig.Alles is goed geregeld.

Centraal gelegen.Schoon, rolstoel vriendelijk, een goed restaurant.
10
Heel prettig.De kamers zijn schoon.Personeel is zeer behulpzaam.Het is ook rolstoel vriendelijk.
Esther N. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2013
Partyhotel

Lekker zwembad, centraal gelegen als je komt om te feesten en een uitgebreid ontbijtbuffet.
6,7
Prima voor 1 nacht, alleen als je komt om te feesten dan kan je hier zeker 2 weken zitten. S'nachts is het erg gehorig met dronken partypeople die terug komen.
Michael H. (Echt)paren Netherlands, 23 juni 2013
mooi luxe hotel, in de nacht veel uitgaan mensen

schoon,centraal gelegen
7,7
relaxed. Alles was schoon. We hadden een kamer op de eerste verdieping en dus heel veel last van mensen die terug kwamen van uitgaan.Zonder probleem een mooie kamer in de kelder gekregen.
Kaoutar G. (Echt)paren Netherlands, 20 juni 2013
Schone nette net iets te kleine kamer.

Toplocatie in centrum,vriendelijk Engels sprekend personeel,goed ontbijt.
7,7
Aanrader. Goede prijs/kwaliteitverhouding! Extra faciliteiten aanwezig, zwembad met bar en lekker eten en badlakens.
Ruud B. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2013
mooi hotel,geweldige staff,altijd even vriendelijk

centraal gelegen,midden tussen de winkels.heel goed ontbijt,mooi zwembad met ligstoelen/bedden.
9,3
wij hebben het heel plezierig gehad in het hotel. De kamer is heel netjes en wordt goed schoongehouden. Badkamer iets aan de krappe kant. Wel wat ver van het strand verwijderd. Personeel buitengewoon attent en vriendelijk.
Tip: als je jong bent is het zeker een aanrader,worden vaak "poolparties" gehouden,met luide muziek. gelukkig is er voor ouderen ook een mogelijkheid om rustig te slapen,gewoon de onderste verdieping boeken.
Thomas L. (Echt)paren Netherlands, 30 december 2012
luxe, jongeren

zwembad op het dak, mooie kamer, centraal gelegen
10
kamer niet al te groot, wel heel luxe met badjassen. super zwembad op het dak, centraal gelegen, hotel zeer goed beveiligd.
Dirk P. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Goed gelegen in het uitgaanshart van Legian

Fijn hotel
8
Goed hotel mrt goede deals. Iets meer gericht op de wat jongere reisiger.
Sarkum W. Groepen Netherlands, 28 mei 2012
modern nieuw hotel

midden in uigaansgebied
8
nieuw hotel met een mooi dakterras en restaurant zeer geschikt voor jongeren wordt daarom veel voor georganiseerd vooral de poolparty`s zijn populeer restaurants discco`s en bars om de hoek alleen zijn de kamers te klein.
Ursula V. (Echt)paren Netherlands, 17 mei 2012
Superlocatie voor uitgaan / shoppen en Kuta Beach

Dichtbij bruisend centrum, leuk personeel
9
We werden ontvangen door leuk, hip en spontaan personeel. De kamer was klein, erg klein, maar zag er wel netjes uit. Helaas bleek al snel dat de kamers heel erg gehorig waren, zelfs als er iemand op slippers voorbij kwam lopen, hoorde je dit duidelijk. Daarom gevraagd om een meer rustige kamer die we kregen in de kelder. Het was nog steeds erg gehorig, maar niet zo druk als op andere etages. Er is een computer en printer waar je gratis gebruik van kan maken, erg handig. Het ontbijt was erg uitgebreid en omdat ze een probleem hadden met het zwembad, mochten we elke dag genieten van een tweegangen lunch. Was erg goed geregeld. Al met al een heel goed verblijf gehad, en waar voor je geld!
Uitgaansleven tip: Bounty Club discotheek, op 5 minuten loopafstand vh hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The 101 Bali Legian hotel BaliThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel exterieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eten en drinkenThe 101 Bali Legian hotel Bali - FaciliteitenThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eten en drinkenThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel exterieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - VergaderruimteThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bar/LoungeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Sport en activiteitenThe 101 Bali Legian hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian hotel Bali - ReceptieThe 101 Bali Legian hotel Bali - VergaderruimteThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bar/LoungeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - ZwembadThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian hotel Bali - ZwembadThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian hotel Bali - ReceptieThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel exterieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bar/Lounge


AS-AGWEB-3C01