of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The 101 Bali Legian Hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Receptie The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteiten The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Fitnessruimte The 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinken The 101 Bali Legian Hotel Bali - Omgeving The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vergaderruimte The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vergaderruimte The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinken
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieur The 101 Bali Legian Hotel Bali - Entree The 101 Bali Legian Hotel Bali - Entree The 101 Bali Legian Hotel Bali - Zwembad The 101 Bali Legian Hotel Bali - Faciliteiten The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurant The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gastenkamer
Gebied: Legian Aantal kamers: 197
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 4190 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (4190)
Sorteer op:
Shirley O. (Echt)paren Netherlands, 10 oktober 2014
redelijk hotel in drukke uitgaansstraat

rooftop, vrolijk personeel, drukke straat
6,7
We kregen een kamer op de G-floor. Kamer rook erg muf! Die geur bleef hangen, we verbleven hier 2 nachten. Donkere kamer, weinig licht en maar 1 klein raampje. Badkamer niet goed onderhouden, zeep in dispenser stinkt. Airco maakt herrie. Pluspunt is de heerlijke rooftop, waar ke ช ontbijten en lunchen in de cabana. Klein zwembad. Spa was ook prima, duur in verhouding wat je op straat betaalt, maar prima personeel en correct. Wij zullen in de toekomst hier niet terug komen.
Roel S. (Echt)paren Netherlands, 6 oktober 2014
Goed hotel, lkkr ontbijt en overal dichtbij

lekker ontbijt/overal dichtbij strand/shops/bar
10
prima nette kamers fijne badkamer geen last van de drukke straat en een lkkr bed!
John V. (Echt)paren Netherlands, 6 september 2014
vreselijk slecht, nooit mee.

The 101 Bali Legian hotel
2
Het is zeer slecht bevallen. Zijn hier 7 jaar geleden geweest, maar kennen het niet meer terug.Het hotel is ontzettend gehorig, ook in de begaande grond. Dichtslaande deuren van hotelgasten die terugkomen. Tv is hoorbaar van de buren etc. Verplicht de harde muziek van het zwembad aanhoren tot 's avonds 22.00 uur.maar ook de dj op het dak. De bedlakens waren niet schoon. Al de eerste dag bij de receptie aangegeven dat wij hier niet willen blijven. Maar we konden niet onder de reservering uit. Omgeving van het hotel is ontzettend druk. Zoveel verkeer, er rijden zelfs scooters op de stoep. Oversteken is bijna niet mogelijk.
Sinan K. Individuele reizigers Netherlands, 21 mei 2014
Goeie prijs kwaliteitverhouding

Prijs, ligging, zwembad
6,7
Rune M. Individuele reizigers Netherlands, 6 mei 2014
Gezellig hotel

Top gelegen, gezellig zwembad rooftop, gezellig personeel
8
Dit hotel ligt aan de drukke Legian street met alle bekende pubs ed op steenworp afstand. Fijn zwembad op de hoogste verdieping. Sommige avonden kun je film kijken op groot scherm. Gym vond ik heel teleurstellend, ontbijt had beter gekund.
Pascal R. Individuele reizigers Netherlands, 19 september 2013
TOP'

Schoon, goede service, lekkere ontbijt.
9,7
Ik verbleef er 3nachten. Mijn ervaring is zeer positief. Ik ga zeker weer terugkomen naar dit hotel!
Jacoba K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 augustus 2013
Heel prettig.Alles is goed geregeld.

Centraal gelegen.Schoon, rolstoel vriendelijk, een goed restaurant.
10
Heel prettig.De kamers zijn schoon.Personeel is zeer behulpzaam.Het is ook rolstoel vriendelijk.
Esther N. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2013
Partyhotel

Lekker zwembad, centraal gelegen als je komt om te feesten en een uitgebreid ontbijtbuffet.
6,7
Prima voor 1 nacht, alleen als je komt om te feesten dan kan je hier zeker 2 weken zitten. S'nachts is het erg gehorig met dronken partypeople die terug komen.
Michael H. (Echt)paren Netherlands, 23 juni 2013
mooi luxe hotel, in de nacht veel uitgaan mensen

schoon,centraal gelegen
7,7
relaxed. Alles was schoon. We hadden een kamer op de eerste verdieping en dus heel veel last van mensen die terug kwamen van uitgaan.Zonder probleem een mooie kamer in de kelder gekregen.
Kaoutar G. (Echt)paren Netherlands, 20 juni 2013
Schone nette net iets te kleine kamer.

Toplocatie in centrum,vriendelijk Engels sprekend personeel,goed ontbijt.
7,7
Aanrader. Goede prijs/kwaliteitverhouding! Extra faciliteiten aanwezig, zwembad met bar en lekker eten en badlakens.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - ReceptieThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteitenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FitnessruimteThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinkenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OmgevingThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VergaderruimteThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VergaderruimteThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinkenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - EntreeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - EntreeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ZwembadThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteitenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ZwembadThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BadkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - GastenkamerThe 101 Bali Legian Hotel Bali - ZwembadThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestaurantThe 101 Bali Legian Hotel Bali - FaciliteitenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel exterieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotel interieurThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinkenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eten en drinken


AS-AGWEB-3A06