Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, India 600017

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 1133 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1133)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Rapporteer deze beoordeling
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Rapporteer deze beoordeling
Sri L. (Echt)paren Malaysia, 2 april 2016
Best hotel in town
6,7
Good service
Rapporteer deze beoordeling
Rajakumari N. Groepen Singapore, 26 maart 2016
Beautifu stay

1) choice of food 2) Location 3) friendly staff
9
Fantastic
Rapporteer deze beoordeling
Gobi S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 19 maart 2016
Good

Clean, Nice
8,7
Value for money if book by online
Rapporteer deze beoordeling
K C. Groepen India, 16 maart 2016
Our Accord Metropolitan Stay

Location, Cleanliness
7
Before going there (5 days in advance) I called to give us 2 adjoing rooms with connecting door; they promised that they will honor my request. When we arrived no rooms with connecting door are available; since we had a small baby that need to be with her mother, grand mother and the maid servant, we ended up paying another Rs.18,000/- for studio suite; If we had known the rooms we requested were not available, I would have cancelled the booking and would have booked some other place where my total cost would have been about Rs.25,000/- instead of Rs.42,000/- I ended up spending at this hotel. Food and service is certainly 5 star quality.
Rapporteer deze beoordeling
Sivajini S. (Echt)paren Australia, 16 maart 2016
We enjoyed our stay. Happy we met the C.E.O who is
6
*
Rapporteer deze beoordeling
Radhika S. (Echt)paren United Kingdom, 16 maart 2016
Good location and service.
5,3
Good value for money. Most of the staff were pleasant, courteous, helpful and efficient. The choice of food was limited. The hotel is in a good location. The cleanliness of the room could be better. The laundry service was very good. Overall we enjoyed our stay at the Accord Metropolitan.
Rapporteer deze beoordeling
Ponnambalam P. Zakelijke reizigers United Kingdom, 13 maart 2016
Miss P
5
The staff were amazing, the food on the roof top was also amazing however the hotel was let down by the food in the brick oven and royal indiana. Early morning buffet was repeated everyday with the same thing. There was not much variety.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eten en drinkenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteitenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07