of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum, Madras, India (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/Lounge The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant
Gebied: Chennai Centrum Aantal kamers: 162
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 953 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (953)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Susan A. Zakelijke reizigers New Zealand, 1 maart 2015
back at the Accord

the food, the helpful staff
9
I've stayed at The Accord a few times now and went back again there this trip as the service has always been very good. However the laundry service was poor on this visit. I had to call more than once to get laundry picked up and it was usually not brought back until well after the stated 6pm. On one occasion I had to leave the Laundry at Reception as no-one had come and I needed to go to a meeting. Otherwise it's a great place to stay.
Yin M. (Echt)paren Malaysia, 25 februari 2015
Friendly , helpful staff/security

Breakfast not bad,nice security
7
Saraswathi M. (Echt)paren Singapore, 23 februari 2015
Convenient Hotel

The Location, the Cleanliness and the food
6
We had a good comfortable stay. But i would suggest the improvement on the wifi. During our stay the most we had wifi only for a short while.
Mohamed R. Individuele reizigers Singapore, 23 februari 2015
Awesome

Super, Fantastic, Excellent
10
Smooooooth
Hassan K. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 22 februari 2015
Excellent and comfortable

Good location , maintenance and service
9
Enjoyable and peacefull
Asokkumar K. Zakelijke reizigers Malaysia, 22 februari 2015
Shortchanged. I booked for a non smoking delux roo

Lobby. Staff. Location
7,7
Moderate
Bhavani P. Groepen United States of America, 22 februari 2015
Chennai Hub

Service & selection of food at Seasons; bell Hop service; able & willingness to store extra luggage
6
Frustrating communication w/front desk; rooms had door of urine; stained sheets; last night had brown shower water; inconsistent cleanliness of bathrooms & inconsistent supplies (like washcloths, Kleenex, hand towels & soap). Had to wait several times for laundry delivery for over an hour. Frustrating communication with front desk.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Accord Metropolitan Hotel MadrasThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant

Beoordelingen door klanten - The Accord Metropolitan Hotel, Madras

AS-AGWEB-3C06