Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, India 600017

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 1140 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1140)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Sathish K. (Echt)paren Australia, 20 mei 2016
Good
6
Good
Asha P. Individuele reizigers New Zealand, 14 mei 2016
Excellent location
6,7
Very convenient to all areas... Shopping, offices... Very helpful dedicated staff especially Mr. Sharath ..
Krishnan U. Zakelijke reizigers Malaysia, 14 mei 2016
Business trip
5,7
Excellent will recommend. my friends.
Ibrahim R. Zakelijke reizigers Maldives, 12 mei 2016
staff, room and service excellent
6,7
Had a relaxing stay here. Few things to note. bathroom a bit dim and too many visits from house keeping especially in the morning.
Visvalingam B. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 mei 2016
Location
6,7
Nice hotel and location is very near to T. Nagar ,
Vincent J. Individuele reizigers Malaysia, 6 mei 2016
Accord - Chennai's Hotel of Delight!
6,3
From check-in to check-out after 3 nights, my stay at Accord Metropolitan was a delightful experience. The ambiance was soothing, the facilities were excellent, and the staff were superb. Aditya and Anand of the restaurant really raised the bar when attending to my needs - dishes that were not available were served with no hassle at my request. Considering the reasonable charges I paid over my Agoda on-line booking, Accord was top-notch value for money and much more; needless to say, when I am next in Chennai, it would be Accord!
Anandan T. (Echt)paren Singapore, 2 mei 2016
Nice hotel.
6,7
Myself and my Husband had enjoy the trip.
1 - 3 van 3 beoordelingen
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eten en drinkenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteitenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04