Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, India 600017 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/Lounge The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Zwembad
Gebied: Chennai centrum Aantal kamers: 162
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1022)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Rapporteer deze beoordeling
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Rapporteer deze beoordeling
Patrick C. Individuele reizigers United States of America, 24 juli 2015
An Aging Hotel

Friendly staff
6
I Was disappointed in my experience for the money I spent on the room. I booked a room with a large bed but was told they were all out when I arrived. The room I was given had stains on the sheets and a rattling air conditioner. You could tell that the hotel was very special at one time but now it is in need of renovation and updating. I was told I could be moved the next day and it wasn't until I inquired several times before action was taken. The new room I was given was much nicer.
Rapporteer deze beoordeling
Jeganathan S. Zakelijke reizigers India, 24 juli 2015
Below expecations

location , location, location
7
went there with high expectations but did not meet my expectations except the location.
Rapporteer deze beoordeling
John M. (Echt)paren United Kingdom, 21 juli 2015
'Blessings in India.'

Staff - Swimming Pool - Dining
9
Really enjoyed out two weeks at he Accord - Staff friendly and efficient.... Would love to go back again in the future...
Rapporteer deze beoordeling
Pankaj G. Zakelijke reizigers India, 16 juli 2015
staff

room, dining, clean
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Ganesen A. Zakelijke reizigers Singapore, 15 juli 2015
Nice place to stay.

clean rooms and friendly staff.
9
Good location.
Rapporteer deze beoordeling
B K. (Echt)paren Singapore, 8 juli 2015
Good friendly atmosphere. However the gym and the

Staff were all helpful and courteous. Good location.
9
Good
Rapporteer deze beoordeling
Rob J. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 juli 2015
Best hotel in town as value for money

clean , no Noise of disco at night , location
10
very pleasent stay No overcharged hotel food price Clean quiet hotel Nice pool
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eten en drinkenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteitenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant

Beoordelingen door klanten - The Accord Metropolitan Hotel, Chennai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03