of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum, Madras, India (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/Lounge The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant
Gebied: Chennai Centrum Aantal kamers: 162
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 947 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (947)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Hassan K. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 22 februari 2015
Excellent and comfortable

Good location , maintenance and service
9
Enjoyable and peacefull
Asokkumar K. Zakelijke reizigers Malaysia, 22 februari 2015
Shortchanged. I booked for a non smoking delux roo

Lobby. Staff. Location
7,7
Moderate
Kalimuthu S. (Echt)paren Singapore, 21 februari 2015
No comments

Location / Convenient / Clean
8
Well, was fine & good
Pukalenthi T. (Echt)paren Malaysia, 19 februari 2015
Good and Comfoft stay

The Restaurants serve good food,Room's is clean and the location is good.
8,7
The Hotel Staff and Management is Staff is Good and humble.Would like to stay again if i travel to Chennai.
Brett E. (Echt)paren Australia, 12 februari 2015
Pool and spa facilities need a good clean

Staff, food and value
7,3
Pleasant, asked to be moved rooms due to elevator noise. This was done obligingly. Stayed an extra night because of this .
Sham B. (Echt)paren India, 11 februari 2015
useless hospitality
3
Useless
Sivendran N. Gezinnen met jonge kinderen Sri Lanka, 3 februari 2015
Very good staff

Front desk and housekeeping staff and the room service very good with smile and accommodative at all times
8,7
Pleasant stay except for the air port drop was delayed and the driver took a long route which resulted in our having to miss the flight!! We are also to be blamed as we left a bit late. Though we had checked out the front desk when I called readily welcomed us back and gave the same room and we took another flight few hours later at no extra charge by the hotel. Everything is just right in the hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Accord Metropolitan Hotel MadrasThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant

Beoordelingen door klanten - The Accord Metropolitan Hotel, Madras

AS-AGWEB-3B03