of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum, Madras, India (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Madras - Lobby The Accord Metropolitan Hotel Madras - Fitnessruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Zwembad The Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel exterieur The Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/Lounge The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer
The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Madras - Gastenkamer
Gebied: Chennai Centrum Aantal kamers: 162
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 862 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (862)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Risha N. (Echt)paren Singapore, 31 augustus 2014
Pleasant stay :)

Hospitality, cleanliness and prompt service
10
Very pleasant stay. My mom enjoyed her trip. All facilities were at the hotel itself. Extremely friendly staff! Can't beat that. Overall, satisfied !
Joaquim E. Gezinnen met jonge kinderen India, 25 augustus 2014
Very good hotel for family with young kidsP

Very friendly staff, excellent breakfast and good clean rooms
10
My stay was excellent in this hotel and I would certainly recommend this to anyone who is traveling to Chennai with family.
Heung F. Zakelijke reizigers Hong Kong, 24 augustus 2014
Room is getting old, but hotel people is very nice

Hotel people is nice.
8
Mano D. Gezinnen met oudere kinderen India, 23 augustus 2014
Good hotel

Excellent & polite staff
9
Excellent hotel, good location, bit pricey but worth the price. Only complaint was they charged Rs 200 for printing my boarding pass which I think is not acceptable.
Benjamin J. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 22 augustus 2014
Very good

very clean, good location. friendly staff
9,7
excellent.
Subhayoga P. (Echt)paren Malaysia, 22 augustus 2014
Stay at Accord Metropolitan

Locality. Good food. Staff very friendly and helpful.
9,7
We enjoyed our stay. Good food , good ambience, friendly staff and very imposing hotel.
Maryam A. (Echt)paren Oman, 18 augustus 2014
Accord hotel

cleaness staff no smell
8
The hotel lobby is a great impression of the accord. Refreshing welcome drink to start with. Excellent customer service from all the staff members. Good job the hotel management.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Accord Metropolitan Hotel MadrasThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Madras - LobbyThe Accord Metropolitan Hotel Madras - FitnessruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel exterieurThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Madras - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Madras - Vergaderruimte

Beoordelingen door klanten - The Accord Metropolitan Hotel, Madras

AS-AGWEB-3B02