Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Chennai centrum, Chennai, India 600017 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieur The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/Lounge The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/Café The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gastenkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Badkamer The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Vergaderruimte The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Zwembad
Gebied: Chennai centrum Aantal kamers: 162

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 1095 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1095)
Sorteer op:
Steef B. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Prima hotel in het hartje van Chennai

Vanuit het hotel kan men te voet naar winkels, ATM en kleine parkjes hetgeen voor Chennai uitzonderlijk is.
8,7
Alles correct. Afspraak v.w.b. van en naar het vliegveld goed nagekomen.
Winkel tip: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de beste Saree winkels maar ook redelijk dichtbij de grotere overdekte shopping malls. Vanuit het hotel is het slechts 2 à 3 km. naar het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Vandana H. Groepen Netherlands, 27 februari 2012
Ronduit slecht, maar wel vriendelijk personeel

Locatie
5
bij binnenkomst is de hal zo praachtig dat je ook echt goede kamers verwacht. de gang en kamers ruiken echter heel erg naar schimmel. dit hotel is absoluut te duur en heeft een hele slechte prijs kwaliteiteverhouding. onze kamer rook zo erg naar schimmel dat ik braakneigingen kreeg. nadat we naar de receptie gebeld hadden kregen we vrijwel meteen een andere kamer toegewezen, maar de schimmelgeur was ook daar wel aanwezig. de locatie van dit hotel is wel goed als je wil gaan shoppen. het ligt in t nagar, wat echt shopping heaven is. personeel is ook wel vriendelijk, maar absoluut overvraagd
Rapporteer deze beoordeling
Indrawatie K. Individuele reizigers Netherlands, 1 november 2011
mooie lokatie, schoon, zeer goede service

centrale ligging
6
ben zeer tevreden over mijn verblijf in dit hotel. Vooral de snelle service sprak mij bijzonder aan en gratis internetservice
Winkel tip: Link van het hotel ligt het grote centrum T-nagar en rechts van het hotel Shopping mall Spencer plaza
Rapporteer deze beoordeling
Martin E. (Echt)paren Singapore, 6 februari 2016
030216

Location, Food, Staff friendliness
7,3
Security was tight, you feel safe and secure. Staff was very friendly and helpful. all ready to render assistance. Room looks quite outdated, time for renovation, rejuvanation
Rapporteer deze beoordeling
Sushil D. Zakelijke reizigers India, 3 februari 2016
good

good
8
good.
Rapporteer deze beoordeling
Sredaran S. (Echt)paren Malaysia, 1 februari 2016
Efficiency need to be improve

The dine was awesome.
7,3
I would say the overall was okay, but there are many things need to improve. I requested for my bills in advance through the hotel room phone but I had to walk to the lobby to get things done. The time management is very bad as always the receptions says will get back in 2 minutes but they failed many times. Early check in and the late check in price was the same amount of my room price which is not acceptable, if they cant provide it, they could have just said the room s are booked, not charging the full amount of the whole day. A better management or proper staff administration would be great. Overall it was a pleasant stay at accord metropolitan
Rapporteer deze beoordeling
Venkatesh S. Gezinnen met jonge kinderen India, 28 januari 2016
comments given based on my experience with other s

staff, and good aroma through out the hotel
9
Rapporteer deze beoordeling
Burton G. Individuele reizigers United States of America, 10 januari 2016
my stay

staff, food, cleanliness
9,3
very good
Rapporteer deze beoordeling
David D. (Echt)paren United States of America, 10 januari 2016
Best Quality Hotel in my Stay in India

Friendly, Courteous and very Professional Service, No issues with Wi-Fi, Great Breakfast options
10
The check-in process was smooth. Each employee is trained to be very professional and friendly. I stayed in 3 different hotels in different cities during my stay in India, and Accord Metropolitan Hotel is by far the best in quality service, comfort, and they had no issues with wi-fi. The one time the wi-fi needed to be brought down, we were sent advanced notice of it, to prepare for the downtime. I just wish more hotels in the area followed this type of quality service. I'll definitely stay at Accord again, and recommend them for my friends.
Rapporteer deze beoordeling
Burton G. Individuele reizigers United States of America, 7 januari 2016
good

great staff, very helpful, clean and comfortable
8,7
excellent
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Business Center The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bar/LoungeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Koffiehuis/CaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GastenkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadkamerThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - VergaderruimteThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eten en drinkenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FaciliteitenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hotel interieurThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ZwembadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07