of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer
The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Zwembad The Aspasia Hotel Phuket - Zwembad The Aspasia Hotel Phuket - Zwembad The Aspasia Hotel Phuket - Zwembad The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa The Aspasia Hotel Phuket - Spa
Ligging: Kata Aantal kamers: 46
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 872 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (872)
Astrid P. (Echt)paren Belgium, 5 november 2011
Vergane glorie

Zeer ruime kamers met mooi uitzicht.
7,7
Bij ons verblijf kregen we een upgrade naar een suite met zeezicht. Enorme grote kamers met privacy en groot balkon. Echter de materialen zijn al wat ouder en bijvoorbeeld de massage douche werkte niet helemaal. De toegang tot het strand is niet makkelijk voor mensen die slecht te been zijn. Het vereist een beetje klimwerk. Kata beach is ook blijkbaar een Russissche 'hot-spot' en dit mag u letterlijk nemen.
Uitgaansleven tip: After Beach Bar heeft een prachtig uitzicht over de baai, lekker eten en goede cocktails bij zonsondergang.
Laura K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2011
Mooi hotel, maar steile heuvel om het te bereiken

aparte slaapkamer, keuken en zitkamer! Ideaal met een klein kindje!
8,7
We hadden een erg mooie kamer (1 bedroom seaview suite) wat ideaal was met een klein kindje. Er was ook een mooi zwembad bij. Het enige grote nadeel was de steile heuvel die je op en af moet lopen als je naar het strand en het stadje wil. Alles was dichtbij (5 min lopen), maar die heuvel was niet fijn (en wij zijn sportief) vooral met een kinderwagen. Als je de heuvel niet wil lopen kon je wel een tuk tuk nemen. Het strand is wel erg fijn, mooi en leuk met eettentjes om te lunchen. Het stadje is ook leuk, genoeg te beleven!
Carolien L. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2011
Mooi hotel met zeer goede service

Mooie ruime kamers, goede service & goed uitgebreid ontbijt
9,7
bij aankomst kregen we vouchers voor een gratis dinner en een gratis thaise masage (voor 2 personen). zeer goede service! aspasia hotel was zeer zeker waar voor het geld. ligging tussen de 2 stranden in. op korte loopafstand van kata beach, het pad naar het strand toe kan echter wel verbeterd worden.
Tjiauw K. (Echt)paren Netherlands, 8 mei 2011
Apart hotel, rustige lokatie,vriendelijk personeel

luxe comfortabele, ruime kamer met keuken, 2 zwembaden, vriendelijke personeel
8,3
Voordelen: Rustig gelegen hotel met 2 zwembaden,goed ontbijt, mooie ruime kamer met luxe keuken, aparte slaapkamer met inloopkast en douche en aparte toilet , vriendelijk personeel.Leuk en goed restaurant met uitzicht op zee! Op 5 min. lopen van het centrum met restaurantjes en winkeltjes! Nadelen: Weg naar het strand is moeilijk begaanbaar, het hotel zou dat moeten verbeteren. Prijzen van het restaurant zijn aan de hoge kant. Bij het kleinere zwembad ruik je regelmatig een vieze lucht van de omliggende begroeiing!
Ans V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 februari 2011
Mooi verzorgd hotel, je waant je in een sprookje

Ligt heel rustig en ademd een fijne sfeer uit.
8,3
Het was een fijn rustig hotel, maar wel heel dichtbij het levendige centrum.Dus alles is mogelijk.
Travis U. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 28 maart 2014
Great views and quiet.

Great views, breakfast, and beach access.
9
Sari B. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 26 maart 2014
One of our most relaxing holidays ever.

Good size rooms. Clean. Friendly Staff.
9,3
We really enjoyed our stay at the Aspasia Hotel. It didn't start off well when the pre-arranged transportation to the hotel didn't show up at the airport. We ended up taking a taxi. The staff at the hotel was very apologetic once we got there and went out of their way to make the mishap up to us. In the end all was good and we would definitely consider staying at Aspasia again next time we visit Phuket.
Orovica S. Gezinnen met jonge kinderen Hungary, 21 maart 2014
Family holiday in Phuket

View, nature, internet
6
Beach is downhill, there is no proper steps towards beach. On the way to beach you have to pass the sewage drain which smells and makes water dirty and disgusting. Staff was not able to repair broken toilet in room. Beware: If you order airport transfer, you have to confirm it twice with hotel otherwise they will not appear. Prices in hotel are too high.
Christine R. Individuele reizigers United Kingdom, 18 maart 2014
Comfortable, enjoyable stay

Staff, serenity, view
8
Just enjoyed 11 nights in a garden room. Very large and well appointed with especially good bathroom. Staff all attentive especially the mature aged pool attendant who is constantly attending to guests and keeps the pool area immaculate. Only criticism is the track from the hotel to beach, could easily be improved and quite dangerous for less able bodied guests to use.
Joady M. (Echt)paren Australia, 14 maart 2014
Once we were changed to a new room it was great

Breakfast/rooms/pools
10
Loved it. Good Value for money and very friendly and helpful staff.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - ZwembadThe Aspasia Hotel Phuket - ZwembadThe Aspasia Hotel Phuket - ZwembadThe Aspasia Hotel Phuket - ZwembadThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - SpaThe Aspasia Hotel Phuket - FitnessruimteThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - RestaurantThe Aspasia Hotel Phuket - Hotel interieurThe Aspasia Hotel Phuket - Hotel exterieurThe Aspasia Hotel Phuket - Hotel exterieurThe Aspasia Hotel Phuket - Hotel exterieurThe Aspasia Hotel Phuket - TuinThe Aspasia Hotel Phuket - TuinThe Aspasia Hotel Phuket - UitzichtThe Aspasia Hotel Phuket - UitzichtThe Aspasia Hotel Phuket - StrandThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - Zwembad

Beoordelingen door klanten - The Aspasia Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B07