Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 46

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 1083 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1083)
Sorteer op:
Astrid P. (Echt)paren Belgium, 5 november 2011
Vergane glorie

Zeer ruime kamers met mooi uitzicht.
7,7
Bij ons verblijf kregen we een upgrade naar een suite met zeezicht. Enorme grote kamers met privacy en groot balkon. Echter de materialen zijn al wat ouder en bijvoorbeeld de massage douche werkte niet helemaal. De toegang tot het strand is niet makkelijk voor mensen die slecht te been zijn. Het vereist een beetje klimwerk. Kata beach is ook blijkbaar een Russissche 'hot-spot' en dit mag u letterlijk nemen.
Uitgaansleven tip: After Beach Bar heeft een prachtig uitzicht over de baai, lekker eten en goede cocktails bij zonsondergang.
Rapporteer deze beoordeling
Laura K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2011
Mooi hotel, maar steile heuvel om het te bereiken

aparte slaapkamer, keuken en zitkamer! Ideaal met een klein kindje!
8,7
We hadden een erg mooie kamer (1 bedroom seaview suite) wat ideaal was met een klein kindje. Er was ook een mooi zwembad bij. Het enige grote nadeel was de steile heuvel die je op en af moet lopen als je naar het strand en het stadje wil. Alles was dichtbij (5 min lopen), maar die heuvel was niet fijn (en wij zijn sportief) vooral met een kinderwagen. Als je de heuvel niet wil lopen kon je wel een tuk tuk nemen. Het strand is wel erg fijn, mooi en leuk met eettentjes om te lunchen. Het stadje is ook leuk, genoeg te beleven!
Rapporteer deze beoordeling
Carolien L. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2011
Mooi hotel met zeer goede service

Mooie ruime kamers, goede service & goed uitgebreid ontbijt
9,7
bij aankomst kregen we vouchers voor een gratis dinner en een gratis thaise masage (voor 2 personen). zeer goede service! aspasia hotel was zeer zeker waar voor het geld. ligging tussen de 2 stranden in. op korte loopafstand van kata beach, het pad naar het strand toe kan echter wel verbeterd worden.
Rapporteer deze beoordeling
Tjiauw K. (Echt)paren Netherlands, 8 mei 2011
Apart hotel, rustige lokatie,vriendelijk personeel

luxe comfortabele, ruime kamer met keuken, 2 zwembaden, vriendelijke personeel
8,3
Voordelen: Rustig gelegen hotel met 2 zwembaden,goed ontbijt, mooie ruime kamer met luxe keuken, aparte slaapkamer met inloopkast en douche en aparte toilet , vriendelijk personeel.Leuk en goed restaurant met uitzicht op zee! Op 5 min. lopen van het centrum met restaurantjes en winkeltjes! Nadelen: Weg naar het strand is moeilijk begaanbaar, het hotel zou dat moeten verbeteren. Prijzen van het restaurant zijn aan de hoge kant. Bij het kleinere zwembad ruik je regelmatig een vieze lucht van de omliggende begroeiing!
Rapporteer deze beoordeling
Ans V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 februari 2011
Mooi verzorgd hotel, je waant je in een sprookje

Ligt heel rustig en ademd een fijne sfeer uit.
8,3
Het was een fijn rustig hotel, maar wel heel dichtbij het levendige centrum.Dus alles is mogelijk.
Rapporteer deze beoordeling
Jeremy L. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 30 december 2015
.

.
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Glywn R. (Echt)paren United Kingdom, 13 december 2015
Shabby rooms and little servicing
5
The room lacked casual seating (sofa or armchair), the daily cleaning was minimal with towels and sheets irregularly changed, and staff were lackadaisical and inattentive to guest concerns. It does not rate a 4 star level and is looking very tired as a "hotel" - it is an apartment complex selling part occupation of apartments to gain income for the owners, and is not doing at all well. If I owned a place here I would be very concerned
Rapporteer deze beoordeling
Paige R. (Echt)paren Australia, 5 december 2015
Beautiful views

The view from our room, the pools and bedroom.
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Emma K. (Echt)paren United Kingdom, 30 november 2015
3 night stay at the Aspasia

The view was fantastic. Rooms great and spacious. Pools fantastic.
8
The location is ok. Close enough to the centre but you have to walk up a steep road to get to it. We were welcomed with fresh coconuts and showed to our room. Which was very spacious and a great standard. Hot water didn't work and when we mentioned it they fixed it straight away. Food is ok, better places to eat in town (the red duck is very good, they do everything vegetarian too if need be), drinks were good, especially at happy hour! No evening entertainment but that's what we wanted. So if you are looking for a relaxing hotel with fantastic views and comfortable rooms this is the place. Recommend hiring a scooter to visit other beaches as it can get a bit repetitive. Surfing good at Kata Noi beach. The only negative was the spa, the massages were great but there was confusion over the price and when I reviewed the cost and complained that we had been charged twice nothing was done about it. Just a laugh and shrug. Remember to get your deposit back. They forgot to give it to us and refused to send a bank transfer. Overall I would recommend this hotel. Just keep tabs on how much you are being charged!
Rapporteer deze beoordeling
Wesley E. (Echt)paren Belgium, 16 oktober 2015
Good hotel very helpful people

Good view, nice place, helpful people
8,3
The stay in aspasia was very good. The room should probably get a fix here and there but it was clean and the people were very helpful. If you mentioned an issue they would make sure it got resolved asap. Breakfast was good. Also renting a motorbike is also a good thing at the hotel and makes sure you can visit all Phuket in a cheap way.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - VillaThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04