Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 46
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1046)
Sorteer op:
Astrid P. (Echt)paren Belgium, 5 november 2011
Vergane glorie

Zeer ruime kamers met mooi uitzicht.
7,7
Bij ons verblijf kregen we een upgrade naar een suite met zeezicht. Enorme grote kamers met privacy en groot balkon. Echter de materialen zijn al wat ouder en bijvoorbeeld de massage douche werkte niet helemaal. De toegang tot het strand is niet makkelijk voor mensen die slecht te been zijn. Het vereist een beetje klimwerk. Kata beach is ook blijkbaar een Russissche 'hot-spot' en dit mag u letterlijk nemen.
Uitgaansleven tip: After Beach Bar heeft een prachtig uitzicht over de baai, lekker eten en goede cocktails bij zonsondergang.
Rapporteer deze beoordeling
Laura K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2011
Mooi hotel, maar steile heuvel om het te bereiken

aparte slaapkamer, keuken en zitkamer! Ideaal met een klein kindje!
8,7
We hadden een erg mooie kamer (1 bedroom seaview suite) wat ideaal was met een klein kindje. Er was ook een mooi zwembad bij. Het enige grote nadeel was de steile heuvel die je op en af moet lopen als je naar het strand en het stadje wil. Alles was dichtbij (5 min lopen), maar die heuvel was niet fijn (en wij zijn sportief) vooral met een kinderwagen. Als je de heuvel niet wil lopen kon je wel een tuk tuk nemen. Het strand is wel erg fijn, mooi en leuk met eettentjes om te lunchen. Het stadje is ook leuk, genoeg te beleven!
Rapporteer deze beoordeling
Carolien L. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2011
Mooi hotel met zeer goede service

Mooie ruime kamers, goede service & goed uitgebreid ontbijt
9,7
bij aankomst kregen we vouchers voor een gratis dinner en een gratis thaise masage (voor 2 personen). zeer goede service! aspasia hotel was zeer zeker waar voor het geld. ligging tussen de 2 stranden in. op korte loopafstand van kata beach, het pad naar het strand toe kan echter wel verbeterd worden.
Rapporteer deze beoordeling
Tjiauw K. (Echt)paren Netherlands, 8 mei 2011
Apart hotel, rustige lokatie,vriendelijk personeel

luxe comfortabele, ruime kamer met keuken, 2 zwembaden, vriendelijke personeel
8,3
Voordelen: Rustig gelegen hotel met 2 zwembaden,goed ontbijt, mooie ruime kamer met luxe keuken, aparte slaapkamer met inloopkast en douche en aparte toilet , vriendelijk personeel.Leuk en goed restaurant met uitzicht op zee! Op 5 min. lopen van het centrum met restaurantjes en winkeltjes! Nadelen: Weg naar het strand is moeilijk begaanbaar, het hotel zou dat moeten verbeteren. Prijzen van het restaurant zijn aan de hoge kant. Bij het kleinere zwembad ruik je regelmatig een vieze lucht van de omliggende begroeiing!
Rapporteer deze beoordeling
Ans V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 februari 2011
Mooi verzorgd hotel, je waant je in een sprookje

Ligt heel rustig en ademd een fijne sfeer uit.
8,3
Het was een fijn rustig hotel, maar wel heel dichtbij het levendige centrum.Dus alles is mogelijk.
Rapporteer deze beoordeling
Ross I. (Echt)paren New Zealand, 30 juli 2015
Nice hotel marred by noise problems

Location close to Kata Beach and restaurants; large rooms; decent pool
5,7
We stayed four nights in July 2015 and thought the Aspasia was well located, had generous rooms and was good value. It would have been almost perfect were it not for noise coming from the next room, which appeared to be separated from ours by only a door. Result: we could quite clearly hear children crying late into the evening. Not much fun. We were offered another room which was better, but only because the people in the adjoining room had no children and were quieter. If you book here, we suggest confirming first of all that your room is soundproof.
Rapporteer deze beoordeling
Roy L. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 12 juli 2015
Value for money and cleanliness very helpful staff

Cleanliness value for money and accomadting staff
8,7
Very bery good
Rapporteer deze beoordeling
Tulyawit W. (Echt)paren Thailand, 12 juli 2015
Excellent

Good view and service, Clean but far from beach
8
Good view and service, Clean but far from beach
Rapporteer deze beoordeling
Beini S. Groepen United States of America, 26 juni 2015
Nice hotel

View from the sea view room, spacious rooms, good pools
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Rhonda W. (Echt)paren United States of America, 24 juni 2015
Nice hotel on the hill

Clean, friendly staff, great view
9
We checked in and there was a problem with the electricity in our room. After a few hours of the technician trying to fix it the hotel staff notified us that it could not be fixed so we were moved to an upgraded room. We ended up in a one room apartment suite. We stayed our entire time in this upgraded room which was still sea view and amazing. Only draw back for this hotel is that it is at the top of a hill and to go to any restaurants, shops or beach you must walk down and then back up the hill upon returning.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - VillaThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - The Aspasia Hotel, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AM-AGWEB-4F05