Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub
The Aspasia Hotel Phuket - Hot tub The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Badkamer The Aspasia Hotel Phuket - Balkon/Terras The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer The Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 46
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1039)
Sorteer op:
Astrid P. (Echt)paren Belgium, 5 november 2011
Vergane glorie

Zeer ruime kamers met mooi uitzicht.
7,7
Bij ons verblijf kregen we een upgrade naar een suite met zeezicht. Enorme grote kamers met privacy en groot balkon. Echter de materialen zijn al wat ouder en bijvoorbeeld de massage douche werkte niet helemaal. De toegang tot het strand is niet makkelijk voor mensen die slecht te been zijn. Het vereist een beetje klimwerk. Kata beach is ook blijkbaar een Russissche 'hot-spot' en dit mag u letterlijk nemen.
Uitgaansleven tip: After Beach Bar heeft een prachtig uitzicht over de baai, lekker eten en goede cocktails bij zonsondergang.
Laura K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2011
Mooi hotel, maar steile heuvel om het te bereiken

aparte slaapkamer, keuken en zitkamer! Ideaal met een klein kindje!
8,7
We hadden een erg mooie kamer (1 bedroom seaview suite) wat ideaal was met een klein kindje. Er was ook een mooi zwembad bij. Het enige grote nadeel was de steile heuvel die je op en af moet lopen als je naar het strand en het stadje wil. Alles was dichtbij (5 min lopen), maar die heuvel was niet fijn (en wij zijn sportief) vooral met een kinderwagen. Als je de heuvel niet wil lopen kon je wel een tuk tuk nemen. Het strand is wel erg fijn, mooi en leuk met eettentjes om te lunchen. Het stadje is ook leuk, genoeg te beleven!
Carolien L. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2011
Mooi hotel met zeer goede service

Mooie ruime kamers, goede service & goed uitgebreid ontbijt
9,7
bij aankomst kregen we vouchers voor een gratis dinner en een gratis thaise masage (voor 2 personen). zeer goede service! aspasia hotel was zeer zeker waar voor het geld. ligging tussen de 2 stranden in. op korte loopafstand van kata beach, het pad naar het strand toe kan echter wel verbeterd worden.
Tjiauw K. (Echt)paren Netherlands, 8 mei 2011
Apart hotel, rustige lokatie,vriendelijk personeel

luxe comfortabele, ruime kamer met keuken, 2 zwembaden, vriendelijke personeel
8,3
Voordelen: Rustig gelegen hotel met 2 zwembaden,goed ontbijt, mooie ruime kamer met luxe keuken, aparte slaapkamer met inloopkast en douche en aparte toilet , vriendelijk personeel.Leuk en goed restaurant met uitzicht op zee! Op 5 min. lopen van het centrum met restaurantjes en winkeltjes! Nadelen: Weg naar het strand is moeilijk begaanbaar, het hotel zou dat moeten verbeteren. Prijzen van het restaurant zijn aan de hoge kant. Bij het kleinere zwembad ruik je regelmatig een vieze lucht van de omliggende begroeiing!
Ans V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 februari 2011
Mooi verzorgd hotel, je waant je in een sprookje

Ligt heel rustig en ademd een fijne sfeer uit.
8,3
Het was een fijn rustig hotel, maar wel heel dichtbij het levendige centrum.Dus alles is mogelijk.
Beini S. Groepen United States of America, 26 juni 2015
Nice hotel

View from the sea view room, spacious rooms, good pools
9,7
Rhonda W. (Echt)paren United States of America, 24 juni 2015
Nice hotel on the hill

Clean, friendly staff, great view
9
We checked in and there was a problem with the electricity in our room. After a few hours of the technician trying to fix it the hotel staff notified us that it could not be fixed so we were moved to an upgraded room. We ended up in a one room apartment suite. We stayed our entire time in this upgraded room which was still sea view and amazing. Only draw back for this hotel is that it is at the top of a hill and to go to any restaurants, shops or beach you must walk down and then back up the hill upon returning.
Greg L. Groepen United Kingdom, 20 juni 2015
MAKE SURE YOU READ THIS REVIEW

Cleanliness, room quality and value for money
10
It was an excellent hotel because of its value for money and cleanliness. Upon arrival we were greeted with coconut drinks and fast check in. We had a free upgrade to 1-bedroom suites from delux superiors. We received coupons for a free evening meal and a free 30 minute tension massage. The staff were friendly and helpful and the location was good. Some people may find the walk to the beach a bit of a challenge as the hill is steep but that is not the hotels fault nor should they be criticised for it. I WILL return to The Aspasia hotel one day. Our group has moved on to Koh Samui for 5 nights now and I wish we were back at The Aspasia instead! The hotel rooms have very informative guides and information packs to help you get the best form your holiday and they also offer a very reasonable drinks menu at the pool bar. I cannot fault this hotel as they did everything right for me and went above and bound my expectations. P.s - BEAUTIFUL view of the sea from the lobby and rooms upon arrival! We loved the Aspasia and we will return for holiday again.
Jerome H. Individuele reizigers United Kingdom, 20 juni 2015
Great concept

room size, clenliness, staff
9,3
I had an enjoyable stay a The Aspasia Hotel. i thought that the concept of having plants on all the balconies and roof of the hotel was great. It also helped the hotel blend into the surrounding landscape. On the negative side, the fixtures and fittings are starting to get a bit worn and could do with some repairs. The walk from the town to the hotel is up a very steep hill, and getting around the hotel involves using a lot of stairs. This would be unsuitable for an elderly or disabled person.
Tracy L. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 13 juni 2015
Apartment style rooms

Big rooms, self contained
5,3
The hotel rooms were nice and big apartments. We stayed in the 2 BR apartments. Good to have a kitchen as we have a baby. Breakfast was not very good compared with other resorts and did not cater for vegetarians. They serve cooked eggs to order and the 3 hot dishes were fried noodles, fried rice and rice porridge. Both rice and noodles had eggs and porridge had meat. They could not make a vegetarian version. Location is at the top of a very steep hill and about 10mins walk into town and to the beach. Not great with a baby. It cost about 200-300baht per trip down the hill which is very expensive. Overall great rooms, average restaurant and poor location. Would probably not stay here again due to location.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Hot tubThe Aspasia Hotel Phuket - BadkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TerrasThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - VillaThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - GastenkamerThe Aspasia Hotel Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - The Aspasia Hotel, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

HK-AGWEB-2E01