Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Benoa Beach Front Villas

Jl. Pratama 15B, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Puri Benoa Suites Hotel

The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/Terras The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Badkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand
Ligging: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 330 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (330)
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 31 december 2012
oud hotel met prive strand

dicht bij het strand
4,3
Leuk hotel, oud, en heel veel overlast van de bouw van een nieuw hotel pal naast onze kamer, van 's morgen 7 uur tot 24 uur in de nacht. Dit was ons niet van te voren verteld, dit was erg onrustig en ongezellig, grote bouwkranen en de hele dag veel lawaai, zelfs met kerst werd er gewerkt. Strand was erg rustig, wij waren de enige op het strand, dus niet erg gezellig. Veel watersport, hierdoor was zwemmen in de zee haast onmogelijk. Personeel achter de bar konden geen engels spreken, we moesten veel moeite doen om iets te bestellen. Hierdoor zelf maar onze drankjes gehaald bij de supermarkt aan de overkant. Ontbijt is goed, 's avonds was er niets te doen, locatie erg ver verwijderd van eettentjes.
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 december 2012
Mooie bungalows, gelegen in een prachtige tuin.

Vlak bij strand, goed ontbijt, vriendelijk personeel
7
Verblijf was goed, echter wel hinder van bouwactiviteiten naast het hotel
Joey S. (Echt)paren Netherlands, 15 maart 2012
Leuk hotel

strand
7,3
leuk hotel en leuke kamers, alleen valt het zwembad tegen en het strand. maargoed voor de prijs die wij hebben betaald is het zeker de moeite waard. ontbijt is ook redelijk goed.
Lambert K. (Echt)paren Netherlands, 1 april 2011
Heerlijk rustig hotel

Kleinschalig , prettig personeel , prima ontbijt
8
heerlijk kleinschalig hotel , 's morgens een rustig ontbijt eieren of pannenkoeken op bestelling. zwembad en strandbedden aanwezig en voor de boodschapjes een supermarkt aan de overkant. voor de echte winkels en restaurants moet je iets verder lopen of de (goedkope )taxi nemen. voor de rest niets dan lof. andere zender op de tv , geen probleem. ook alle andere vragen werden moeiteloos geregeld , taxi naar aiport? regelen we
Peter K. (Echt)paren Netherlands, 13 januari 2011
Goed ligging, schoon en rustig hotel

Goed gelegen aan het strand. Rustig, zeker in vergelijking met naastgelegen grote hotels met (all inclusive) very large groups of tourists
7
Het ontbijt is i.h.a. vrij eenvoudig, wellicht door het ontbreken van b.v. kaas en/of vleeswaren. Verder biedt dit hotel geen WiFi services
Elisabeth D. Groepen Netherlands, 29 oktober 2009
Heerlijk tot rust komen

Het benoa ligt aan een stukje prive strand met vrij uitzicht op de zee waar veel watersporten kunnen worden beoefend. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam, het onderhoud aan de villa's is goed te noemen en je hebt hier veel privacy. Het leukste vonden wij de buitendouche, je kunt ook binnen douchen maar het is een heerlijke warme douche in de buitenlucht.
7,7
Het benoa heeft diverse villa's op het terrein staan. Door de opstelling heeft iedere villa veel privacy. Er is geen villa die rechtstreeks zicht heeft op het strand, dit is jammer maar door de mooie goed aangelegde tuin loop je hier zo naar toe. Het ontbijt is te gebruiken in het restaurant en je hebt zicht op het strand. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. De staf is vriendelijk en behulpzaam, als je geen zin hebt om het benoa terrein te velaten dan hoeft dit niet. Het eten en drinken zijn redelijk geprijst. Je hebt een prive strand voor de deur van het restaurant waar je gratis gebruik kunt maken van de ligstoelen. Het zwembad is echter wel klein maar schoon en lekker voor een verfrissende duik. Wij hebben genoten van ons verblijf.
Joshua B. Groepen Australia, 13 april 2014
SIMPLE VILLA'S BUT THEY ARE OLD

CLOSE TO THE BEACH, QUIET AND EASY TO ACCESS
5,3
THE VILLAS ARE SEEM VERY OLD. MY ROOM HAD NEXT TO NO WATER PRESSURE IN SHOWER HOT OR COLD. GOT EATEN ALIVE BY MOSQUITO'S. GARDENS IN VILLA AREA WERE INFESTED. I DID NOT EAT AT THE RESTAURANT SO I HAVE NO COMMENT. I STAYED AS THIS WAS A GOOD DEAL ON AGODA.COM BUT I WOULD NOT STAY AT FULL PRICE. HOTEL SPA IS OUTDOOR'S SO ON A HOT DAY WOULD NOT BE A PLEASENT MASSAGE OR TREATMENT. I HAVE BEEN TO BALI MANY TIMES AND ALL IN ALL THIS HOTEL 4/10
Siew F. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 april 2014
traditional villa with a nice beach

nice beach, nice rooms and quiet area
6
The villa was very spacious and traditional design. The beach is just 5 mins away from the hotel. You can have various water sports activity.
Mohamed D. (Echt)paren Singapore, 6 februari 2014
nice quite intimate escape

room wifi pool view
8
it was a quiet place.good for couples looking for quiet moment from the buzy parts of nuda dua
Rodney H. (Echt)paren United States of America, 2 februari 2014
Traditional Balinese rooms on the beach

location, large room, internet
7
For those wanting to stay at a hotel in Nusa Dua that is comfortable, has large rooms,is affordable and is on the beach then this is it. Rooms were older but in the traditional Balinese style with quiet gardens a stone's throw from the beach. Internet in the room was great. Price was good and location was good (not directly in Nusa Dua gates but really close). Free breakfast was ok but otherwise the restaurant menu was lacking. Overall a good place to stay. I would stay here again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Benoa Beach Front Villas BaliThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - ZwembadThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/TerrasThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Strand

Beoordelingen door klanten - The Benoa Beach Front Villas, Bali

AS-AGWEB-3A01