Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Benoa Beach Front Villas

Jl. Pratama 15B, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Puri Benoa Suites Hotel
The Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/Terras The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Badkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Restaurant The Benoa Beach Front Villas Bali - Suite The Benoa Beach Front Villas Bali - Badkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur
The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad
Gebied: Nusa Dua Aantal kamers: 18

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 425 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (425)
Sorteer op:
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 31 december 2012
oud hotel met prive strand

dicht bij het strand
4,3
Leuk hotel, oud, en heel veel overlast van de bouw van een nieuw hotel pal naast onze kamer, van 's morgen 7 uur tot 24 uur in de nacht. Dit was ons niet van te voren verteld, dit was erg onrustig en ongezellig, grote bouwkranen en de hele dag veel lawaai, zelfs met kerst werd er gewerkt. Strand was erg rustig, wij waren de enige op het strand, dus niet erg gezellig. Veel watersport, hierdoor was zwemmen in de zee haast onmogelijk. Personeel achter de bar konden geen engels spreken, we moesten veel moeite doen om iets te bestellen. Hierdoor zelf maar onze drankjes gehaald bij de supermarkt aan de overkant. Ontbijt is goed, 's avonds was er niets te doen, locatie erg ver verwijderd van eettentjes.
Rapporteer deze beoordeling
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 december 2012
Mooie bungalows, gelegen in een prachtige tuin.

Vlak bij strand, goed ontbijt, vriendelijk personeel
7
Verblijf was goed, echter wel hinder van bouwactiviteiten naast het hotel
Rapporteer deze beoordeling
Joey S. (Echt)paren Netherlands, 15 maart 2012
Leuk hotel

strand
7,3
leuk hotel en leuke kamers, alleen valt het zwembad tegen en het strand. maargoed voor de prijs die wij hebben betaald is het zeker de moeite waard. ontbijt is ook redelijk goed.
Rapporteer deze beoordeling
Lambert K. (Echt)paren Netherlands, 1 april 2011
Heerlijk rustig hotel

Kleinschalig , prettig personeel , prima ontbijt
8
heerlijk kleinschalig hotel , 's morgens een rustig ontbijt eieren of pannenkoeken op bestelling. zwembad en strandbedden aanwezig en voor de boodschapjes een supermarkt aan de overkant. voor de echte winkels en restaurants moet je iets verder lopen of de (goedkope )taxi nemen. voor de rest niets dan lof. andere zender op de tv , geen probleem. ook alle andere vragen werden moeiteloos geregeld , taxi naar aiport? regelen we
Rapporteer deze beoordeling
Peter K. (Echt)paren Netherlands, 13 januari 2011
Goed ligging, schoon en rustig hotel

Goed gelegen aan het strand. Rustig, zeker in vergelijking met naastgelegen grote hotels met (all inclusive) very large groups of tourists
7
Het ontbijt is i.h.a. vrij eenvoudig, wellicht door het ontbreken van b.v. kaas en/of vleeswaren. Verder biedt dit hotel geen WiFi services
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth D. Groepen Netherlands, 29 oktober 2009
Heerlijk tot rust komen

Het benoa ligt aan een stukje prive strand met vrij uitzicht op de zee waar veel watersporten kunnen worden beoefend. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam, het onderhoud aan de villa's is goed te noemen en je hebt hier veel privacy. Het leukste vonden wij de buitendouche, je kunt ook binnen douchen maar het is een heerlijke warme douche in de buitenlucht.
7,7
Het benoa heeft diverse villa's op het terrein staan. Door de opstelling heeft iedere villa veel privacy. Er is geen villa die rechtstreeks zicht heeft op het strand, dit is jammer maar door de mooie goed aangelegde tuin loop je hier zo naar toe. Het ontbijt is te gebruiken in het restaurant en je hebt zicht op het strand. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. De staf is vriendelijk en behulpzaam, als je geen zin hebt om het benoa terrein te velaten dan hoeft dit niet. Het eten en drinken zijn redelijk geprijst. Je hebt een prive strand voor de deur van het restaurant waar je gratis gebruik kunt maken van de ligstoelen. Het zwembad is echter wel klein maar schoon en lekker voor een verfrissende duik. Wij hebben genoten van ons verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Dat D. Zakelijke reizigers Vietnam, 31 januari 2016
Cozy and typical Balinese hotel

peaceful but not isolated location, wonderful house style architechture/decor and cleaness and helpful staff
9,3
It is a very nice hotel with a beautiful Baliness style. Feel like living in a local family in Bali. Beautiful décor with ancient roofs, paintings, art works and surroundings. Peaceful and safe place with very helpful staff. So close to shops and restaurants with variable local choice. Great deal of value for a modest cost. Worth of money and will come back the hotel in the coming time!
Rapporteer deze beoordeling
Jill B. Individuele reizigers New Zealand, 26 januari 2016
Tired but traditional

I loved the traditional ocean villa as well as the intimate number of guests staying and the gorgeous beach front view
4,7
I really wanted to stay in a low key small traditional villa type hotel. This absolutely fit the bill. Often I had the pool to myself all day. Staff were friendly. Menu selection at the restaurant wasn't that great and linen left a lot to be desired. Very tired bathroom. The beach front was awesome ... so quiet and relaxing which is why I chose the resort. With a spruce up this resort could be something special and amazing
Rapporteer deze beoordeling
Clifford B. (Echt)paren Australia, 3 december 2015
Never again

Breakfast , location
4,3
Not the best experience.. Bed linen looked like it was used before
Rapporteer deze beoordeling
Roderick S. (Echt)paren Australia, 12 november 2015
Not The Best

On the Beach Being at Nusa Dua pool
4,3
Mosquito's even thou the hotel carry's out a very vast mozzie program their is still a hugh Mozzie problem. The room had a musky smell the bathroom was out of the last arc water pressure was very poor . having a few cockroach's around the room at night. Very very poor lighting in the room The TV was smaller than our laptop. The front door uses a padlock as the lock. I booked a ocean suit and you cant see the ocean unless you walk outside for 10 yard . The garden was very poorly maintained and overgrown. I paid for 5 night and waked out after 2. The noise from the air conditioners coming from the other hotels adjacent made it unbearable to sleep at night. The pool was ok.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Benoa Beach Front Villas BaliThe Benoa Beach Front Villas Bali - ZwembadThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/TerrasThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - RestaurantThe Benoa Beach Front Villas Bali - SuiteThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06