Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Benoa Beach Front Villas

Jl. Pratama 15B, Tanjung Benoa, Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Puri Benoa Suites Hotel
The Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/Terras The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Tuin The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Gastenkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Badkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Restaurant The Benoa Beach Front Villas Bali - Suite The Benoa Beach Front Villas Bali - Badkamer The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieur
The Benoa Beach Front Villas Bali - Strand The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieur The Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad
Gebied: Nusa Dua Aantal kamers: 18

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (416)
Sorteer op:
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 31 december 2012
oud hotel met prive strand

dicht bij het strand
4,3
Leuk hotel, oud, en heel veel overlast van de bouw van een nieuw hotel pal naast onze kamer, van 's morgen 7 uur tot 24 uur in de nacht. Dit was ons niet van te voren verteld, dit was erg onrustig en ongezellig, grote bouwkranen en de hele dag veel lawaai, zelfs met kerst werd er gewerkt. Strand was erg rustig, wij waren de enige op het strand, dus niet erg gezellig. Veel watersport, hierdoor was zwemmen in de zee haast onmogelijk. Personeel achter de bar konden geen engels spreken, we moesten veel moeite doen om iets te bestellen. Hierdoor zelf maar onze drankjes gehaald bij de supermarkt aan de overkant. Ontbijt is goed, 's avonds was er niets te doen, locatie erg ver verwijderd van eettentjes.
Rapporteer deze beoordeling
Robin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 december 2012
Mooie bungalows, gelegen in een prachtige tuin.

Vlak bij strand, goed ontbijt, vriendelijk personeel
7
Verblijf was goed, echter wel hinder van bouwactiviteiten naast het hotel
Rapporteer deze beoordeling
Joey S. (Echt)paren Netherlands, 15 maart 2012
Leuk hotel

strand
7,3
leuk hotel en leuke kamers, alleen valt het zwembad tegen en het strand. maargoed voor de prijs die wij hebben betaald is het zeker de moeite waard. ontbijt is ook redelijk goed.
Rapporteer deze beoordeling
Lambert K. (Echt)paren Netherlands, 1 april 2011
Heerlijk rustig hotel

Kleinschalig , prettig personeel , prima ontbijt
8
heerlijk kleinschalig hotel , 's morgens een rustig ontbijt eieren of pannenkoeken op bestelling. zwembad en strandbedden aanwezig en voor de boodschapjes een supermarkt aan de overkant. voor de echte winkels en restaurants moet je iets verder lopen of de (goedkope )taxi nemen. voor de rest niets dan lof. andere zender op de tv , geen probleem. ook alle andere vragen werden moeiteloos geregeld , taxi naar aiport? regelen we
Rapporteer deze beoordeling
Peter K. (Echt)paren Netherlands, 13 januari 2011
Goed ligging, schoon en rustig hotel

Goed gelegen aan het strand. Rustig, zeker in vergelijking met naastgelegen grote hotels met (all inclusive) very large groups of tourists
7
Het ontbijt is i.h.a. vrij eenvoudig, wellicht door het ontbreken van b.v. kaas en/of vleeswaren. Verder biedt dit hotel geen WiFi services
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth D. Groepen Netherlands, 29 oktober 2009
Heerlijk tot rust komen

Het benoa ligt aan een stukje prive strand met vrij uitzicht op de zee waar veel watersporten kunnen worden beoefend. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam, het onderhoud aan de villa's is goed te noemen en je hebt hier veel privacy. Het leukste vonden wij de buitendouche, je kunt ook binnen douchen maar het is een heerlijke warme douche in de buitenlucht.
7,7
Het benoa heeft diverse villa's op het terrein staan. Door de opstelling heeft iedere villa veel privacy. Er is geen villa die rechtstreeks zicht heeft op het strand, dit is jammer maar door de mooie goed aangelegde tuin loop je hier zo naar toe. Het ontbijt is te gebruiken in het restaurant en je hebt zicht op het strand. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. De staf is vriendelijk en behulpzaam, als je geen zin hebt om het benoa terrein te velaten dan hoeft dit niet. Het eten en drinken zijn redelijk geprijst. Je hebt een prive strand voor de deur van het restaurant waar je gratis gebruik kunt maken van de ligstoelen. Het zwembad is echter wel klein maar schoon en lekker voor een verfrissende duik. Wij hebben genoten van ons verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Robyn W. (Echt)paren Australia, 27 augustus 2015
Old style hotel

The rooms are. traditional bungalows and do not look a thing like a western resort, direct access to beach,
8
You get what you pay for, this hotel is not flash but is comfortable, good location and breakfast is most satisfactory Bathrooms could go with updating, but then some of the old charm would be bone
Rapporteer deze beoordeling
Morten J. (Echt)paren Denmark, 5 augustus 2015
Not a good hotel even for the money

it's cheap
3,3
Not a pleasant stay. At first it looked Ok, but it was located very remoted, the room was outdated, we had rats in our garden and under the roof. Breakfast was bad, and the plates, cups and cutlery was dirty. We checked out after one night.
Rapporteer deze beoordeling
Jennifer S. Individuele reizigers Australia, 17 juli 2015
Sisters Getaway

The best things about this hotel is that it has old style villas, quite a good size, privacy for each villa within a walled courtyard.
6
Rapporteer deze beoordeling
Howard R. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 1 juli 2015
Loved It

The Room. The Breakfast.Beautiful shaded Gardens
8,7
Fantastic, Great older style Villas, like Bali years ago. But with all modern facilities and quite large room. Thanks Benoa Beach front Villas I will be back again soon.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Benoa Beach Front Villas BaliThe Benoa Beach Front Villas Bali - ZwembadThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - Balkon/TerrasThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - TuinThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - GastenkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - RestaurantThe Benoa Beach Front Villas Bali - SuiteThe Benoa Beach Front Villas Bali - BadkamerThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel interieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - StrandThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - Hotel exterieurThe Benoa Beach Front Villas Bali - Zwembad

Beoordelingen door klanten - The Benoa Beach Front Villas, Bali

AS-AGWEB-3A07