of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Centrino Serviced Residence

160/76 Srivichai 55, Srivichai Rd., Centrum, Surat Thani, Thailand 84000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Eten en drinken The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur
The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Tuin The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Entree The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer
Gebied: Centrum Aantal kamers: 58
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 361 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
7,5
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (361)
Sorteer op:
Silvia O. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 februari 2014
Goed hotel voor overnachting nabij luchthaven

schone grote kamer, rustige buurt, nabij luchthaven
7
We hadden dit hotel voor een nacht geboekt omdat wij op doorreis waren naar bangkok. Het hotel ligt dicht bij de luchthaven, wat het ideaal maakt om hier voor een nacht te logeren. De kamers waren groot en schoon en het hotel heeft vriendelijk personeel. Er is geen restaurant, maar je kunt wel een ontbijtje bestellen, dat goed smaakt.
Leonie N. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2013
Prima voor een overnachting tot een vlucht

Nieuw, heel schoon en zeer ruime kamer voor de prijs!
8,3
Zeer comfortabele kamer, geen HBO op tv, maar prima voor een overnachting.
Lotte K. (Echt)paren Netherlands, 22 december 2013
Nette kamer, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Medewerkers, schoon, netjes
9
Ruime, nette kamer, met zeer vriendelijk personeel. Goede internetverbinding. Een van de netste kamers waar wij hebben verbleven tijdens onze reis door azie. Het is een eenvoudige kamer, maar alles is aanwezig. Daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk. Ze hielpen ons met het regelen van een minibus naar het lompraya kantoor omdat we vanaf daar de bus/boot naar de eilanden namen. Dit was kosteloos en we hoefden ook niets voor het busje te betalen. Ze hebben meerdere keren met lompraya gebeld voor ons. Er is geen lift, lastig als je met koffers reist ipv backpacks. Er is ook geen restaurant aanwezig. Wel genoeg eetgelegenheden in de buurt.
Marc V. (Echt)paren Belgium, 11 augustus 2013
Perfect hotel for a transit in Surat Thani

Nieuwe en nette kamer. Vriendelijk personeel. Engels sprekende receptie.
7,7
We hadden een prima verbijf in het Centrino hotel. De kamer was ruim en heel netjes. Een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Judith P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2013
nieuw hotel en dat is er aan af te zien!

schoon, vriendelijk personeel en centrale ligging
8,3
wij verbleven er 1 nacht op doorreis naar de eilanden. vanaf de luchthaven is het nog behoorlijk ver rijden met een bus naar het centrum. er gaan overigs savonds vanaf het vliegveld geen taxis meer. je moet dus wel de grote bus pakken. wat opdringere mensen proberen je die bus in te krijgen. dat was voor ons een reden even te wachten, maar helaas kwam er dus echt gen taxi meer. de bus heeft ons wel precies afgezet waar we moesten zijn. je wordt gedropt aan een hele drukke weg. het bord van het hotel was zichtbaar aan de overkant. je moet de drukke weg dus oversteken en toen een smal straatje inlopen. net als je denk: komt dit wel goed joh, dan staat daar een splinternieuw hotel voor je neus. beetje design inrichting. fris uiterlijk. geen lift! de medewerkers tillen je koffers naar je kamer. erg schoon en voldoende ruime kamers. het is heel basic. wij hadden een extra bed en dan krijg je een matras op de grond. goede douche. geen ontbijt. 7 eleven om de hoek (wel weer aan overkant van drukke straat). in de ochtend was het dus thais ontbijten aan een van de eetstalletjes. niet iedereen van ons had dar zin in. dan maar een snickers en kop koffie bij de 7eleven. we kwamen er later in de vakantie pas achter dat je daar tostis kunt eten. erg handig! ook voor luiers was de 7 eleven een uitkomst. ze zijn al rond 6 uur in de ochtend open. niet verbaasd staan kijken dat er je misschien niemand ahcter de kassa ziet staan. zodra het belletje gaat vand e deur duiken ze vanachter de kassa omhoog, wakker gemaakt door jou komst. een medewerker van het hotel heeft ons naar Lomprayah kantoor gebracht waarvandaan we met de bus naar de peir werden gereden. dit was nog een half uur rijden ongeveer.
Rineke B. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2012
Goedkoop en mooi hotel

Gratis wifi, schoon, nieuw hotel, ruime kamer
10
Prima verblijf hier gehad, ruime kamers die schoon waren, internet verbinding was prima. Is een half uur rijden van het vliegveld. Gratis wifi.
Camille L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 13 oktober 2014
Centrally located hotel in Surat Thani

Good location and wifi
7,7
It's a convenient stay in Surat Thani center. Basic but cheap rooms but all you need, a/c, small fridge and internet. There's no elevator.
Wilai N. Zakelijke reizigers Thailand, 2 september 2014
New and Clean

New Clean and cheap
8
will stay here again soon
Kittipong L. Zakelijke reizigers Thailand, 28 augustus 2014
rushing in centrino

close to city, service, price
7
flexible for late check in, service is ok
Ling L. Groepen China, 19 juli 2014
great value

great value, friendly staff, comfortable room
9,3
strongly recommend

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Centrino Serviced Residence Surat ThaniThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Eten en drinkenThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - TuinThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - EntreeThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - EntreeThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - EntreeThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café

Beoordelingen door klanten - The Centrino Serviced Residence, Surat Thani

AS-AGWEB-3B03