of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Centrino Serviced Residence

160/76 Srivichai 55, Srivichai Rd., Centrum, Surat Thani, Thailand 84000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Eten en drinken The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/Café The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur
The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Tuin The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Entree The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Receptie The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Lobby The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieur The Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieur
Gebied: Centrum Aantal kamers: 58
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 346 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
7,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (346)
Sorteer op:
Silvia O. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 februari 2014
Goed hotel voor overnachting nabij luchthaven

schone grote kamer, rustige buurt, nabij luchthaven
7
We hadden dit hotel voor een nacht geboekt omdat wij op doorreis waren naar bangkok. Het hotel ligt dicht bij de luchthaven, wat het ideaal maakt om hier voor een nacht te logeren. De kamers waren groot en schoon en het hotel heeft vriendelijk personeel. Er is geen restaurant, maar je kunt wel een ontbijtje bestellen, dat goed smaakt.
Leonie N. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2013
Prima voor een overnachting tot een vlucht

Nieuw, heel schoon en zeer ruime kamer voor de prijs!
8,3
Zeer comfortabele kamer, geen HBO op tv, maar prima voor een overnachting.
Lotte K. (Echt)paren Netherlands, 22 december 2013
Nette kamer, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Medewerkers, schoon, netjes
9
Ruime, nette kamer, met zeer vriendelijk personeel. Goede internetverbinding. Een van de netste kamers waar wij hebben verbleven tijdens onze reis door azie. Het is een eenvoudige kamer, maar alles is aanwezig. Daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk. Ze hielpen ons met het regelen van een minibus naar het lompraya kantoor omdat we vanaf daar de bus/boot naar de eilanden namen. Dit was kosteloos en we hoefden ook niets voor het busje te betalen. Ze hebben meerdere keren met lompraya gebeld voor ons. Er is geen lift, lastig als je met koffers reist ipv backpacks. Er is ook geen restaurant aanwezig. Wel genoeg eetgelegenheden in de buurt.
Marc V. (Echt)paren Belgium, 11 augustus 2013
Perfect hotel for a transit in Surat Thani

Nieuwe en nette kamer. Vriendelijk personeel. Engels sprekende receptie.
7,7
We hadden een prima verbijf in het Centrino hotel. De kamer was ruim en heel netjes. Een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Judith P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2013
nieuw hotel en dat is er aan af te zien!

schoon, vriendelijk personeel en centrale ligging
8,3
wij verbleven er 1 nacht op doorreis naar de eilanden. vanaf de luchthaven is het nog behoorlijk ver rijden met een bus naar het centrum. er gaan overigs savonds vanaf het vliegveld geen taxis meer. je moet dus wel de grote bus pakken. wat opdringere mensen proberen je die bus in te krijgen. dat was voor ons een reden even te wachten, maar helaas kwam er dus echt gen taxi meer. de bus heeft ons wel precies afgezet waar we moesten zijn. je wordt gedropt aan een hele drukke weg. het bord van het hotel was zichtbaar aan de overkant. je moet de drukke weg dus oversteken en toen een smal straatje inlopen. net als je denk: komt dit wel goed joh, dan staat daar een splinternieuw hotel voor je neus. beetje design inrichting. fris uiterlijk. geen lift! de medewerkers tillen je koffers naar je kamer. erg schoon en voldoende ruime kamers. het is heel basic. wij hadden een extra bed en dan krijg je een matras op de grond. goede douche. geen ontbijt. 7 eleven om de hoek (wel weer aan overkant van drukke straat). in de ochtend was het dus thais ontbijten aan een van de eetstalletjes. niet iedereen van ons had dar zin in. dan maar een snickers en kop koffie bij de 7eleven. we kwamen er later in de vakantie pas achter dat je daar tostis kunt eten. erg handig! ook voor luiers was de 7 eleven een uitkomst. ze zijn al rond 6 uur in de ochtend open. niet verbaasd staan kijken dat er je misschien niemand ahcter de kassa ziet staan. zodra het belletje gaat vand e deur duiken ze vanachter de kassa omhoog, wakker gemaakt door jou komst. een medewerker van het hotel heeft ons naar Lomprayah kantoor gebracht waarvandaan we met de bus naar de peir werden gereden. dit was nog een half uur rijden ongeveer.
Rineke B. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2012
Goedkoop en mooi hotel

Gratis wifi, schoon, nieuw hotel, ruime kamer
10
Prima verblijf hier gehad, ruime kamers die schoon waren, internet verbinding was prima. Is een half uur rijden van het vliegveld. Gratis wifi.
Ling L. Groepen China, 19 juli 2014
great value

great value, friendly staff, comfortable room
9,3
strongly recommend
See H. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 13 juli 2014
Clean and nice room for short stay

Location, clean rooms and budget price
8,7
We arrived early from our train ride from Bangkok at around 0600hr. After waiting for 1+ hour we were able to check in our room. No extra charge for early checkin. Staff were very polite and helpful. Hotel is very basic but room were very clean. Good enough for a short stay onward to our next destination. Plenty of cheap and nice food a short walk away. Will stay here again if in Surat Thani
Camille L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 2 juli 2014
Great deal and good location

Location, good internet
7,7
The Centrino is a fab deal in the middle of Surat Thani town. There are no elevators, top floor rooms can be hard work with lots of luggage. It's basic but excellent value and has all you need, like tv, a/c and internet when spending a night in Surat to/from the airport or the islands.
Ratih K. Individuele reizigers Indonesia, 24 juni 2014
great room, but very far and secluded location

high speed wifi
5,7
I only stayed 1 night in Suratthani as i was coming from Koh Samui and heading to Chiangmai. I booked the hotel because i was interested in well lit and spacious room. It turned out that the location was very far from the city center and also quite secluded (the songthaew driver were having difficulties finding the hotel). It also didn't have many option on restaurant or any shops. Would rather book other hotel which is near the city center. I won't be coming back to this hotel again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Centrino Serviced Residence Surat ThaniThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Eten en drinkenThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Koffiehuis/CaféThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - TuinThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - EntreeThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - ReceptieThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - GastenkamerThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - LobbyThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel exterieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Hotel interieurThe Centrino Serviced Residence Surat Thani - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - The Centrino Serviced Residence, Surat Thani

AS-AGWEB-3A04