Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 4918 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (4918)
Sorteer op:
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 15 januari 2013
Hotel op een fantastische lokatie.

Prima ligging, met de Nathan Road en metrostation Yau Ma Tei om de hoek.
7,3
Het hotel is schoon en verzorgd. Alleen was de kamer aan de kleine kant.
Tip: Lekker bakkertje net om de hoek.
Rapporteer deze beoordeling
Paul G. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2010
Verblijf in City View

Ligging, prijs- en kwaliteitsverhouding
8,3
De ligging van het hotel ten opzichte van een metrostation, winkels en restaurants is fantastisch. 30 meter van het hotel bevindt zich een metrostation. De verkeersvrije straten van Mongkok waar je een nightmarket en vele winkels van o.a. electronica kunt vinden is op 5 minuten loopafstand. Verder heeft Mongkok ook nog een grote mall. 10 minuten lopen van het hotel tref je de Jade markt aan. Kortom, het hotel is heel centraal gelegen. En voor het eten (chinees, KFC, MacDonald e.a.) kan je binnen een straal van 100 meter terecht.
Rapporteer deze beoordeling
Bart D. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2009
Prima hotel

Dichtbij metrostation en redelijk centraal, goede kamers
7
Met de korting van Agoda was dit een prima hotel in Hong Kong. Ik denk echter niet dat het voor het volle tarief ook zo is. De kamers zijn prima, maar niks bijzonders. We keken uit op een tennisveld op het dak. Het is wel heel dichtbij de ingang van het metrostation en een aantal toeristische plekken zijn vanaf hier ook lopend te bereiken. Kortom, een gewoon doorsnee zaken hotel.
Winkel tip: Temple Street Night Market is op loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Kum Y. (Echt)paren Singapore, 30 mei 2016
Premier Room - Good location and value for money
6
The hotel is located near to Yau Ma Tei MTR exit B1. We took the Airport Express Train and transfer to the free shuttle bus K5 at the Kowloon station. The whole journey took about 40mins. Check in was a breeze because we had prepaid via Agoda and the room was ready at 12.30pm when we arrived. The check in staff was courteous (the only smiling staff there throughout our stay). The room is spacious and clean. The pillows are really flat. Breakfast that came free with our room booking is nothing to shout about. Overall stay is comfortable. Good location which is near to the street markets.
Rapporteer deze beoordeling
Fabian W. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 27 mei 2016
Good hotel
6,3
It's a good hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Chan K. (Echt)paren Malaysia, 27 mei 2016
Value for money
6,3
quite happy for 5 days living. Highly recommend.
Rapporteer deze beoordeling
Queenie S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 27 mei 2016
Good hotel
5,3
Good location very near to mtr,clean rooms,fast check in and out.Will definitely stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
Lee S. Zakelijke reizigers Singapore, 25 mei 2016
Location
5,7
Excellent location will stick with this hotel when come back to Hong Kong again.
Rapporteer deze beoordeling
Fenny Y. Zakelijke reizigers Singapore, 24 mei 2016
Favourite Hotel whenever visiting HongKong
5,3
Had been coming back to stay in CityView for the last few years whenever I came back to Hongkong. Had also recommend this hotel to family and members. Will come back again.
Rapporteer deze beoordeling
Guy S. Individuele reizigers United Kingdom, 24 mei 2016
A quick but good stsy
6,3
Hard to fault them, but I only stayed one night on a special Agoda deal.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - UitzichtThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07