Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Badkamer
The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café The Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Entree
Gebied: Yau Ma Tei gebied Aantal kamers: 422
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (4333)
Sorteer op:
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 15 januari 2013
Hotel op een fantastische lokatie.

Prima ligging, met de Nathan Road en metrostation Yau Ma Tei om de hoek.
7,3
Het hotel is schoon en verzorgd. Alleen was de kamer aan de kleine kant.
Tip: Lekker bakkertje net om de hoek.
Rapporteer deze beoordeling
Paul G. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2010
Verblijf in City View

Ligging, prijs- en kwaliteitsverhouding
8,3
De ligging van het hotel ten opzichte van een metrostation, winkels en restaurants is fantastisch. 30 meter van het hotel bevindt zich een metrostation. De verkeersvrije straten van Mongkok waar je een nightmarket en vele winkels van o.a. electronica kunt vinden is op 5 minuten loopafstand. Verder heeft Mongkok ook nog een grote mall. 10 minuten lopen van het hotel tref je de Jade markt aan. Kortom, het hotel is heel centraal gelegen. En voor het eten (chinees, KFC, MacDonald e.a.) kan je binnen een straal van 100 meter terecht.
Rapporteer deze beoordeling
Bart D. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2009
Prima hotel

Dichtbij metrostation en redelijk centraal, goede kamers
7
Met de korting van Agoda was dit een prima hotel in Hong Kong. Ik denk echter niet dat het voor het volle tarief ook zo is. De kamers zijn prima, maar niks bijzonders. We keken uit op een tennisveld op het dak. Het is wel heel dichtbij de ingang van het metrostation en een aantal toeristische plekken zijn vanaf hier ook lopend te bereiken. Kortom, een gewoon doorsnee zaken hotel.
Winkel tip: Temple Street Night Market is op loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Vin C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 2 augustus 2015
Great location for families

Location, staff attentiveness, great service
9,3
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Rapporteer deze beoordeling
Pasu K. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 2 augustus 2015
Room is very small

Location, Fitness and Staffs
5,7
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Rapporteer deze beoordeling
Lay P. Individuele reizigers Singapore, 31 juli 2015
Good review

Convenient, comfort n good staff
7,7
Fantastic
Rapporteer deze beoordeling
Tsang Y. (Echt)paren Hong Kong, 26 juli 2015
So far so good

convenient location, reasonable price and good service
6,3
So far so good
Rapporteer deze beoordeling
Hock T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 juli 2015
Nice rooms

Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
9
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Rapporteer deze beoordeling
Aliah A. Groepen Singapore, 23 juli 2015
Great hotel location

Great location, near MTR station and affordable
8
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Rapporteer deze beoordeling
Cindy L. Zakelijke reizigers Singapore, 21 juli 2015
Overall great

Location
7
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - UitzichtThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02