of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Cityview Hotel Hong Kong - Entree The Cityview Hotel Hong Kong - Fitnessruimte The Cityview Hotel Hong Kong - Zwembad The Cityview Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur The Cityview Hotel Hong Kong - Entree The Cityview Hotel Hong Kong - Restaurant The Cityview Hotel Hong Kong - Entree The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Badkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Suite
The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Uitzicht The Cityview Hotel Hong Kong - Suite The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Badkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Cityview Hotel Hong Kong - Suite
Gebied: Yau Ma Tei gebied Aantal kamers: 422
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3548 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3548)
Sorteer op:
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 15 januari 2013
Hotel op een fantastische lokatie.

Prima ligging, met de Nathan Road en metrostation Yau Ma Tei om de hoek.
7,3
Het hotel is schoon en verzorgd. Alleen was de kamer aan de kleine kant.
Tip: Lekker bakkertje net om de hoek.
Paul G. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2010
Verblijf in City View

Ligging, prijs- en kwaliteitsverhouding
8,3
De ligging van het hotel ten opzichte van een metrostation, winkels en restaurants is fantastisch. 30 meter van het hotel bevindt zich een metrostation. De verkeersvrije straten van Mongkok waar je een nightmarket en vele winkels van o.a. electronica kunt vinden is op 5 minuten loopafstand. Verder heeft Mongkok ook nog een grote mall. 10 minuten lopen van het hotel tref je de Jade markt aan. Kortom, het hotel is heel centraal gelegen. En voor het eten (chinees, KFC, MacDonald e.a.) kan je binnen een straal van 100 meter terecht.
Bart D. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2009
Prima hotel

Dichtbij metrostation en redelijk centraal, goede kamers
7
Met de korting van Agoda was dit een prima hotel in Hong Kong. Ik denk echter niet dat het voor het volle tarief ook zo is. De kamers zijn prima, maar niks bijzonders. We keken uit op een tennisveld op het dak. Het is wel heel dichtbij de ingang van het metrostation en een aantal toeristische plekken zijn vanaf hier ook lopend te bereiken. Kortom, een gewoon doorsnee zaken hotel.
Winkel tip: Temple Street Night Market is op loopafstand
Chee Y. Zakelijke reizigers Malaysia, 18 september 2014
Professional and helpful staff

services, cleanliness, location
8,7
Yuk S. Individuele reizigers Malaysia, 17 september 2014
Very good, staff pleasant...

Staff pleasant, room clean & 3 mins from You Ma dei MTR
8
Very good, location near MTR station, will stay this hotel again~
William P. Individuele reizigers United States of America, 17 september 2014
Nice, clean , upscale.

Clean, modern, right by subway
7,3
Nice stay. Right at the. Subway and Nathan Road. Nathan Road is full of restaurants, stores, etc. Nice hotel. My only complaint is the staff at front desk is very busy without much time to answer questions. However I would stay there again and overall it was very positive.
Kito M. Zakelijke reizigers Japan, 14 september 2014
City

1. location 2. price 3. near subway station
5,7
maybe use again
Takuro S. Zakelijke reizigers Japan, 13 september 2014
good hotel in HK

clean,better service,closest to Yau Ma Tei station good security
9,3
I have visited this hotel few times and always nice I want to stay more night If I can
Caroline O. (Echt)paren Singapore, 13 september 2014
convenient

comfort, punctuality, efficiency
8,3
My stay at the cityview hotel was a pleasant one. Will stay there again.
Kah L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 12 september 2014
comfortable beds,location wasnt too bad.

comfortable beds,clean and friendly staff
8
good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - FitnessruimteThe Cityview Hotel Hong Kong - ZwembadThe Cityview Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - UitzichtThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B08