Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 4852 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (4852)
Sorteer op:
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 15 januari 2013
Hotel op een fantastische lokatie.

Prima ligging, met de Nathan Road en metrostation Yau Ma Tei om de hoek.
7,3
Het hotel is schoon en verzorgd. Alleen was de kamer aan de kleine kant.
Tip: Lekker bakkertje net om de hoek.
Rapporteer deze beoordeling
Paul G. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2010
Verblijf in City View

Ligging, prijs- en kwaliteitsverhouding
8,3
De ligging van het hotel ten opzichte van een metrostation, winkels en restaurants is fantastisch. 30 meter van het hotel bevindt zich een metrostation. De verkeersvrije straten van Mongkok waar je een nightmarket en vele winkels van o.a. electronica kunt vinden is op 5 minuten loopafstand. Verder heeft Mongkok ook nog een grote mall. 10 minuten lopen van het hotel tref je de Jade markt aan. Kortom, het hotel is heel centraal gelegen. En voor het eten (chinees, KFC, MacDonald e.a.) kan je binnen een straal van 100 meter terecht.
Rapporteer deze beoordeling
Bart D. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2009
Prima hotel

Dichtbij metrostation en redelijk centraal, goede kamers
7
Met de korting van Agoda was dit een prima hotel in Hong Kong. Ik denk echter niet dat het voor het volle tarief ook zo is. De kamers zijn prima, maar niks bijzonders. We keken uit op een tennisveld op het dak. Het is wel heel dichtbij de ingang van het metrostation en een aantal toeristische plekken zijn vanaf hier ook lopend te bereiken. Kortom, een gewoon doorsnee zaken hotel.
Winkel tip: Temple Street Night Market is op loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Sandra O. Groepen Singapore, 26 april 2016
Nice place & convenient
6,7
Nth time staying with The Cityview for its convenience, clean room and polite staff. Was upgraded to a premium suite this time round. The hotel also provided free handy smart phone for use during our stay. Will return to stay with them when I visit HK again!
Rapporteer deze beoordeling
Leah B. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 25 april 2016
small room and no breakfast
4
nice location. too small rooms. the cost of the room is expensive because the rooms are too small and breakfast is not provided
Rapporteer deze beoordeling
Wee E. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 24 april 2016
Location
6,3
Very close to MTR. Many local eateries nearby. There is also a local supermarket at the next block. International fast foods like MacDonalds and KFC are also within minutes of walking.
Rapporteer deze beoordeling
Ow B. Individuele reizigers Singapore, 24 april 2016
Superb location
6,7
I'm extremely pleased reason being value for $. I had a comfortable stay with the economy plus room. Amenities provided & will top up . Efficiency during check in /out. Conceige is very polite. Mtr is right out. Everyday I shop around the shops nearby. Famous cookies brand also can be found. Will definitely book with cityview again without a doubt. Cheers with the good job.
Rapporteer deze beoordeling
Teng K. (Echt)paren Singapore, 24 april 2016
Value for money stay in HK
6
Booked this room at exceptionally low price as compared to previous stay in cityview. Central location with bus A21 just across the road and YMT MTR right below. This is my 3rd time staying here.
Rapporteer deze beoordeling
Ca'uis C. (Echt)paren Singapore, 24 april 2016
Housekeeping
4
The house keeping staff didn't wash the cups clean for our 3 nights stay in the hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Francis L. Groepen Singapore, 23 april 2016
Friendly service
6
Staffs we met were friendly and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - UitzichtThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02