Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 4909 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (4909)
Sorteer op:
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 15 januari 2013
Hotel op een fantastische lokatie.

Prima ligging, met de Nathan Road en metrostation Yau Ma Tei om de hoek.
7,3
Het hotel is schoon en verzorgd. Alleen was de kamer aan de kleine kant.
Tip: Lekker bakkertje net om de hoek.
Paul G. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2010
Verblijf in City View

Ligging, prijs- en kwaliteitsverhouding
8,3
De ligging van het hotel ten opzichte van een metrostation, winkels en restaurants is fantastisch. 30 meter van het hotel bevindt zich een metrostation. De verkeersvrije straten van Mongkok waar je een nightmarket en vele winkels van o.a. electronica kunt vinden is op 5 minuten loopafstand. Verder heeft Mongkok ook nog een grote mall. 10 minuten lopen van het hotel tref je de Jade markt aan. Kortom, het hotel is heel centraal gelegen. En voor het eten (chinees, KFC, MacDonald e.a.) kan je binnen een straal van 100 meter terecht.
Bart D. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2009
Prima hotel

Dichtbij metrostation en redelijk centraal, goede kamers
7
Met de korting van Agoda was dit een prima hotel in Hong Kong. Ik denk echter niet dat het voor het volle tarief ook zo is. De kamers zijn prima, maar niks bijzonders. We keken uit op een tennisveld op het dak. Het is wel heel dichtbij de ingang van het metrostation en een aantal toeristische plekken zijn vanaf hier ook lopend te bereiken. Kortom, een gewoon doorsnee zaken hotel.
Winkel tip: Temple Street Night Market is op loopafstand
Chan K. (Echt)paren Malaysia, 27 mei 2016
Value for money
6,3
quite happy for 5 days living. Highly recommend.
Queenie S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 27 mei 2016
Good hotel
5,3
Good location very near to mtr,clean rooms,fast check in and out.Will definitely stay here again.
Guy S. Individuele reizigers United Kingdom, 24 mei 2016
A quick but good stsy
6,3
Hard to fault them, but I only stayed one night on a special Agoda deal.
Veronica L. Groepen Singapore, 24 mei 2016
excellent stay
6
was a really comfortable and enjoyable stay at the hotel. staff were really helpful and room cleaning was almost immediate after we left to head out. definitely will return again..
Cheng B. (Echt)paren Singapore, 24 mei 2016
Great location. MTR is just a few steps away.
5,7
Great location
Cindy H. Groepen Singapore, 23 mei 2016
Value for money!
6,3
Srcond time in this hotel. Very good location, centralized, able to walk to many places in Yau Tsim Mong! Will be back again. It would be good if the room is bigger for a family.
Wei Y. (Echt)paren Singapore, 22 mei 2016
Good location
5,7
The location of hotel is less than 200metres away from the Yau Ma Tei MTR exit A2. It is very convenient to travel around Hong Kong! Hotel room is rather spacious compared to other hotels that I have stayed before . The only flaw with the hotel is the rooms are not sound proof, I can hear people opening doors, talking and moving their luggage in the morning along the corridors. But I guess this is quite bearable since the location wins top down for me !
1 - 3 van 3 beoordelingen
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - SuiteThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - BadkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - EntreeThe Cityview Hotel Hong Kong - UitzichtThe Cityview Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08