of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Garden View – YWCA Hotel

1 Macdonnell Road, Central, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Garden View International House Hotel

The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Badkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotel exterieur The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Omgeving The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Faciliteiten The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Fitnessruimte The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Fitnessruimte The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Restaurant The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Zwembad
The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Zwembad The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 141

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 2003 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (2003)
Sorteer op:
Harry K. (Echt)paren Netherlands, 22 april 2014
Goed hotel om te slapen tegen een goede prijs

Rustig, uitzicht, ligging
7,7
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
rustig en comfortabel

schoon, goede service, attente medewerkers
8,7
Jie S. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
Mooie voor Hong Kong begrippen ruime kamers

Ruime kamers, met bad, mooi uitzicht
6,7
Leuke en rustige verblijft. Goed om even tot rust te komen.
Jacqueline K. Individuele reizigers Netherlands, 28 oktober 2010
Goede prijs voor prettig hotel

Mooie kamers, prettige sfeer
8,3
Naar het MTR station Central is het een kleine 20 min. lopen. Locatie van hotel prachtig, want wat hoger gelegen, niet te dicht bij het drukke centrum van Hong Kong Island. Dichtbij zijn de Botanical Gardens, heerlijk om even rond te lopen. Het hotel ligt dichtbij de ingang van de Peak Tram. Sfeer in het hotel: vriendelijke mensen bij de receptie, schoon, ruime opzet van de lobby. Kamers schoon en heerlijke douche.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 3 augustus 2010
hotel dichtbij the peak

mooie kamers
7,7
Dit hotel ligt een beetje afgelegen, je kan best de bus nemen naar het hotel. De kamers zijn nogal aan de kleine kant, maar zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Het personeel was vriendelijk en sprak zeer goed Engels. Er is niet zo veel te zien in de buurt van het hotel, enkel de vertrekplaats van de tram naar de peak is op dichtbij. Al bij al een goed, rustig gelegen hotel.
Marnix V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 27 juli 2009
verblijf in Garden Vieuw Hong Kong

schitterende accomodatie alles splinternieuw heel mooi uitzicht op Hong Kong Island ruim en stil
9,7
wij kregen een gratis upgrade van 2 standaardkamers voor ons gezin van 5 naar 2 suites op de 26e verdieping. Kwamen terecht in een superuitgerust appartement, spijtig genoeg niet met een zetelbed in de living, zodat onze jongste zoon gewoon op de sofa diende te slapen. Een panne in de zeer stijlvolle, grote en goed uitgeruste badkamer werd direct en met de glimlach verholpen. Het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. De ligging van het hotel vonden we ideaal: goed bereikbaar met bus 12A of met de taxi ( ongeveer 20 HKD vanaf de Starry pier is geen geld, en je bent er op enkele minuten), en binnen hoor je geen straatlawaai. Heel netjes, goede bedden en vriendelijk personeel. Zeer ruime suites, eigenlijk zo groot als een appartement.
Louis B. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2009
budget maar kwaliteit

vriendelijke, behulpzame medewerkers; royale kamer; ongekend: voor deze prijs was het ontbijt inbegrepen!
8
Wij zijn blij dat we op het laatste moment voor The Garden View hebben gekoezen. De ligging van het hotel, naast de botanische tuin, was erg rustig en de dagelijkse wandeling naar Admiralty of Central niet vermoeiend. Voor een paar dollar werden we op het eind van de dag door bus 12A weer bijna voor de deur afgezet. De ParknShopwinkel om de hoek was erg handig. Zeker een hotel om terug te keren.
Sightseeing/attracties tip: op 150 meter een tussenstation van de Peaktram
Marco C. Zakelijke reizigers Italy, 18 juli 2014
It is a good palce for a few days in HK

Central located, price and confort
7,3
Always nothing to complaine ... Goood place
Andrew V. Zakelijke reizigers United Kingdom, 17 juli 2014
Economical, Comfortable and Convenient

Location, Price, Cleanliness
7,3
This has become the default destination for my business trips. It's not luxurious, but comfortable, the location on the hill means you are away from the bustle of Central, Wanchai or Causeway Bay, I love to walk in the morning up (part of the way) to The Peak or around the Zoological & Botanical Gardens, and there's a ParkNShop right next door too. It does the job and keeps the costs down in an otherwise expensive city to stay.
Melvyn P. (Echt)paren Australia, 16 juli 2014
Disappointing stay, very poor restaurant

Easy access to public transport; reception staff tried to be helpful; good restaurant on Floor 8 at Two Macdonnell Road, over the road.
5
Overall, slightly on the unpleasant side. Room and hotel were pleasant enough. For an "International" hotel, reception staff had very limited English. Compared with welcoming staff on a recent cruise, staff rarely smiled or greeted us. Some staff were quite abrupt to the point of rudeness. TV in room did not work properly. Restaurant was poor. We had a package that included breakfast. The buffet choice was fair, but contents of Bain Maries were kept to a minimum. On several occasions we had to ask for items to be replenished. We were concerned that food temperatures in the buffet were well below safe levels (I estimated 50 - 55 degrees Celsius, when acceptable lower limit is 65 degrees Celsius to prevent development of food bacteria. At dinner on the second night of our stay my wife did not eat the noodle meal as it had obviously been reheated in a microwave, being hot in some places and cool to warm in others. Grossly unsatisfactory! The restaurant manager / head waiter was abrupt, unsmiling and dismissive. We never saw him smile. Advice about public transport was not available. We could have been told that no change was given on the buses, and that exact fare should be used. Instead, we were embarrassed to be refused access to a bus and had to take a taxi instead. Even if staff have poor English (unacceptable in an international hotel), information sheets in English and other languages with basic information could be easily provided. We paid for a late checkout, and an hour and a half before that time was up, a cleaner bustled into the room and began cleaning around us. On another occasion, when having difficulty with a room key, the technician who was sent to help literally snarled at me when the issue was solved. Admittedly, the problem with the key was my fault, but the treatment I received was rude in the extreme.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Garden View – YWCA Hotel Hong KongThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - BadkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - OmgevingThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FaciliteitenThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FitnessruimteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FitnessruimteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - RestaurantThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - ZwembadThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - ZwembadThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - The Garden View – YWCA Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A04