of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Garden View – YWCA Hotel

1 Macdonnell Road, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Garden View International House Hotel
The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Suite The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Badkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotel exterieur The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Omgeving The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Faciliteiten The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Fitnessruimte The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Fitnessruimte The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Restaurant The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Lobby The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Zwembad
The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Zwembad The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 141

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 2031 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (2031)
Sorteer op:
Harry K. (Echt)paren Netherlands, 22 april 2014
Goed hotel om te slapen tegen een goede prijs

Rustig, uitzicht, ligging
7,7
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
rustig en comfortabel

schoon, goede service, attente medewerkers
8,7
Jie S. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
Mooie voor Hong Kong begrippen ruime kamers

Ruime kamers, met bad, mooi uitzicht
6,7
Leuke en rustige verblijft. Goed om even tot rust te komen.
Jacqueline K. Individuele reizigers Netherlands, 28 oktober 2010
Goede prijs voor prettig hotel

Mooie kamers, prettige sfeer
8,3
Naar het MTR station Central is het een kleine 20 min. lopen. Locatie van hotel prachtig, want wat hoger gelegen, niet te dicht bij het drukke centrum van Hong Kong Island. Dichtbij zijn de Botanical Gardens, heerlijk om even rond te lopen. Het hotel ligt dichtbij de ingang van de Peak Tram. Sfeer in het hotel: vriendelijke mensen bij de receptie, schoon, ruime opzet van de lobby. Kamers schoon en heerlijke douche.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 3 augustus 2010
hotel dichtbij the peak

mooie kamers
7,7
Dit hotel ligt een beetje afgelegen, je kan best de bus nemen naar het hotel. De kamers zijn nogal aan de kleine kant, maar zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Het personeel was vriendelijk en sprak zeer goed Engels. Er is niet zo veel te zien in de buurt van het hotel, enkel de vertrekplaats van de tram naar de peak is op dichtbij. Al bij al een goed, rustig gelegen hotel.
Marnix V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 27 juli 2009
verblijf in Garden Vieuw Hong Kong

schitterende accomodatie alles splinternieuw heel mooi uitzicht op Hong Kong Island ruim en stil
9,7
wij kregen een gratis upgrade van 2 standaardkamers voor ons gezin van 5 naar 2 suites op de 26e verdieping. Kwamen terecht in een superuitgerust appartement, spijtig genoeg niet met een zetelbed in de living, zodat onze jongste zoon gewoon op de sofa diende te slapen. Een panne in de zeer stijlvolle, grote en goed uitgeruste badkamer werd direct en met de glimlach verholpen. Het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. De ligging van het hotel vonden we ideaal: goed bereikbaar met bus 12A of met de taxi ( ongeveer 20 HKD vanaf de Starry pier is geen geld, en je bent er op enkele minuten), en binnen hoor je geen straatlawaai. Heel netjes, goede bedden en vriendelijk personeel. Zeer ruime suites, eigenlijk zo groot als een appartement.
Louis B. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2009
budget maar kwaliteit

vriendelijke, behulpzame medewerkers; royale kamer; ongekend: voor deze prijs was het ontbijt inbegrepen!
8
Wij zijn blij dat we op het laatste moment voor The Garden View hebben gekoezen. De ligging van het hotel, naast de botanische tuin, was erg rustig en de dagelijkse wandeling naar Admiralty of Central niet vermoeiend. Voor een paar dollar werden we op het eind van de dag door bus 12A weer bijna voor de deur afgezet. De ParknShopwinkel om de hoek was erg handig. Zeker een hotel om terug te keren.
Sightseeing/attracties tip: op 150 meter een tussenstation van de Peaktram
Jia E. Zakelijke reizigers Singapore, 1 september 2014
Comfortable

Comfortable, clean, convenient
8
Shihtsu H. Individuele reizigers Taiwan, 31 augustus 2014
spacious and clean room with beautiful view

room size, service, room rate
9
Kent M. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 29 augustus 2014
Disappointing

blah blah blah
4,7
Requested an airport pickup, and didn't receive one. Booked the hotel two months in advance and they failed to inform me that they did not provide such service, so had to take a taxi with a crying ten month old and an exhausted 5 year old. They did upgrade us to a suite upon arrival after complaining and also provided free wifi service in our room, if not would have had to pay 300 HKD. What hotel today only provides free wifi in the lobby? Extra charge for everything. Don't expect any privacy from the cleaning staff. The maid rang our bell and did not wait for anyone to answer the door, she instantly walked right in and did not apologize at all, acted like she didn't do anything wrong. My advice, give her a show. Will definitely not be returning.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Garden View – YWCA Hotel Hong KongThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - SuiteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - BadkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Hotel exterieurThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - OmgevingThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FaciliteitenThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FitnessruimteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - FitnessruimteThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - RestaurantThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - LobbyThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - ZwembadThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - ZwembadThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Garden View – YWCA Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - The Garden View – YWCA Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A01