Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Haven Bali Seminyak

Jalan Raya Seminyak No. 500, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : The Haven Seminyak

The Haven Bali Seminyak Bali - Receptie The Haven Bali Seminyak Bali - Gastenkamer The Haven Bali Seminyak Bali - Suite The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Business Center The Haven Bali Seminyak Bali - Recreatie-faciliteiten The Haven Bali Seminyak Bali - Recreatie-faciliteiten The Haven Bali Seminyak Bali - Fitnessruimte The Haven Bali Seminyak Bali - Strand The Haven Bali Seminyak Bali - Executive Lounge The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Uitzicht The Haven Bali Seminyak Bali - Zwembad
The Haven Bali Seminyak Bali - Badkamer The Haven Bali Seminyak Bali - Zwembad The Haven Bali Seminyak Bali - Receptie The Haven Bali Seminyak Bali - Hotel interieur The Haven Bali Seminyak Bali - Lobby The Haven Bali Seminyak Bali - Zwembad The Haven Bali Seminyak Bali - Gastenkamer The Haven Bali Seminyak Bali - Strand The Haven Bali Seminyak Bali - Strand The Haven Bali Seminyak Bali - Omgeving The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant The Haven Bali Seminyak Bali - Restaurant
Gebied: Seminyak / Kerobokan Aantal kamers: 192
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 3317 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (3317)
Sorteer op:
Afrijetty V. (Echt)paren Netherlands, 24 februari 2014
Uitstekend

ligging, zeer grote comfortabele suite,, geweldig ontbijt
8,7
Prijs/kwalitiet verhouding zeer goed. Korte afstand naar het strand. Ontbijt uitstekend. Grote comfortabele suite
Eelco S. (Echt)paren Afghanistan, 31 augustus 2013
Goed verzorgd centraal gelegen hotel in Seminyak

Kamer met balkon, zwembad en ontbijtbuffet
9,3
Goed hotel, centraal gelegen, balkons bij kamer met uitzicht op zwembad, goed verzorgd ontbijtbuffet en eigen strandclub. Minpunt is het onderhoud van de badkamers, kraandoppen die er snel afvielen etc. Maar dit werd wel snel gerepareerd.
Kenneth K. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2013
Hotel op geweldige lokatie

lokatie, ontbijt, schoon
7,3
Check in duurt wat lang en kan sneller. het hotel zelf zit in het centrum van Seminyak, wat het makkelijk maakt om overal naartoe te gaan. pal naast het hotel zit een scooter rental voor weinig geld. Het hotel is nog redelijk jong, de faciliteiten zijn prima en schone kamers.
Pascal H. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2013
Zeer prettig

Ligging, vriendelijk personeel in restaurant, mooi zwembad
9
Hebben er een week geslapen en hebben het als zeer prettig ervaren. Goede ligging, taxi altijd voor handen. En maar 10 minuten lopen naar het strand.
Louw M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 23 maart 2013
good location many attrections shops

Location and the swimming pool
6,3
Pleasant stay. crowded and noisy street activities.
Christiaan, W. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2013
geweldig hotel en super service

ligt centraal, bij het strand als centrum
9,7
Personeel, vriendelijk, en hulpbereid. kamers schoon en ruim Met andere woorden een zeer goed en betaalbaar hotel
Tip: aanrader, een punt voor dit hotel 9
Christiaan, W. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2013
Goed hotel met geweldig vriendelijk personeel!

Midden in centrum en vlakbij het strand met leuke eettentjes!
9,3
Heel goed hotel. Mooie kamers met ruim balkon. Goed ontbijtbuffet , heel uitgebreid. Naar het strand is het ongeveer 5 minuten lopen. Ze hebben ook een eigen beachclub maar daar zijn we niet geweest. Je kunt er met een shuttlebus naar toe. Bij het zwembad was het niet druk. Het is jammer dat er weinig zon kon komen door de hoogbouw. Restaurant is prima. Prijzen zijn wel wat duurder! Zo ook van de drankjes! Maar alles werd met een vriendelijke glimlach geserveerd en we voelden ons heel welkom. Komen hier zeker weer een keer terug!
Kenneth K. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2013
Top locatie maar matige service

Zeer centraal gelegen, makkelijk om taxi te krijgen, leuke winkelstraat
7,3
De kamers zijn prima. Schoon en aangezien het een vrij nieuw hotel is zijn de faciliteiten zoals het bed en de badkamer meer dan prima te noemen. aGroot nadeel is dat de check in tijd pas om : 15.00pm is. Dt is erg laat, vooral als je al rondom 12.00 aankomt met alle bagage. Wij vonden het personeel tijdens het inchecken niet vriendelijk, waardoor we een minder gevoel kregen en dan ook nog eens zo'n late check in tijd. Voor de rest was het verblijf prima. Alles op loofafstand of easy met een gehuurde scooter of gewoon een taxi aanhouden. Vele restaurants op loopafstand. Afgezien an de zeer matige service tijdens het inchecken al met al redelijk ok.
Restaurant tip: restaurant sip is een goed frans restaurant. het is aan de overkant gelegen. een paar starten verder is een vegetarisch restaurant genaamd "zula". zeer aan te raden, ook voor de niet vegetariers. utgebreid menu.
Jeffrey W. (Echt)paren Netherlands, 11 januari 2013
Nieuw hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ligging, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, veel faciliteiten
8,7
Een goed en nieuw hotel in de drukke straat van seminyak. Bij aankomst kregen we een hotel villa ivm volle bezetting. Dit maakte het verblijf erg prettig. Deze villa's zijn van ongekende luxe. Na de eerste nacht hebben we 5 nachten bijgeboekt. Een nadeel is dat je pas om 15.00 kunt inchecken, maar je kunt alvast terecht bij het zwembad of in de Andre ruimtes. Hotel heeft 2 zwembaden en ook een beachclub, op 10 min lopen aan het strand. Hier kun je gebruik maken van de bedden en handdoeken etc. Het ontbijt is zeer uitgebreid: pannenkoeken, wafels, alle soorten ei, warm eten, fruit, diverse sappen, salade, broodjes noem maar op. De kamers zijn goed, en hebben een bad, flatscreens met veel kanalen, kluis, paraplu's ( handig in regenseizoen), goede bedden, koelkast met iedere dag kleine flesjes water, waterkoker etc. Kamers zijn erg schoon en dagelijks nieuwe handdoeken en schoon linnen. Het hotel ligt in een drukke straat midden tussen alle winkels. Klein beetje last van de motoren. Met oversteken helpt de security en wij maakten gebruik van de garage onder het hotel, handig als je een scooter huurt. Iedere avond is er live muziek in het restaurant tot 22.00. Dit zou een nadeel kunnen zijn als je iets vroeger wilt slapen. Het is namelijk wel hard en je hoort het erg goed in de kamer. Fitness centrum is klein maar goed genoeg. Gratis water en handdoeken service. De Wifi is goed is het gehele hotel. Je krijgt een code voor 3 dgn en je moet wel steeds opnieuw inloggen als je niet gebruikt. Via Agoda is het boeken trouwens veel goedkoper dan in het hotel zelf! Scheelde ons ongeveer 50 euro per nacht. Voor het geld dat je betaald vinden wij dit een super goed hotel!
Uitgaansleven tip: Voor het echte uitgaansleven moet je niet in seminyak zijn, maar Legian (Jalan Legian) Hippe stradclubs in seminyak zijn Ku de ta en Potatohead. Legian is echter net een kermis zoals Ljoret de Mar
Richard T. (Echt)paren Netherlands, 16 december 2012
Schoon hotel met vriendelijk personeel

Goede keuken
9,3
Mijn vriendin en ik zijn 9 nachten in The Haven verbleven en hebben hier geen moment spijt van gehad. We kwamen hier om te relaxen en dat is ons goed gelukt. Het hotel heeft een (prijzige) spa, eigen area op het strand, shuttle naar het strand, twee prima restaurants en elke avond live muziek. Het strand is op zo'n 15 minuten lopen, de shuttle is dus niet noodzakelijk. Overige restaurants zijn allemaal binnen bereik met een taxi. Ook is het leuk om eens door de straatjes te kuieren, langs de winkeltjes en zaakjes.
Restaurant tip: Het eigen restaurant + live muziek

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Haven Bali Seminyak BaliThe Haven Bali Seminyak Bali - ReceptieThe Haven Bali Seminyak Bali - GastenkamerThe Haven Bali Seminyak Bali - SuiteThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - Business Center The Haven Bali Seminyak Bali - Recreatie-faciliteitenThe Haven Bali Seminyak Bali - Recreatie-faciliteitenThe Haven Bali Seminyak Bali - FitnessruimteThe Haven Bali Seminyak Bali - StrandThe Haven Bali Seminyak Bali - Executive LoungeThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - UitzichtThe Haven Bali Seminyak Bali - ZwembadThe Haven Bali Seminyak Bali - BadkamerThe Haven Bali Seminyak Bali - ZwembadThe Haven Bali Seminyak Bali - ReceptieThe Haven Bali Seminyak Bali - Hotel interieurThe Haven Bali Seminyak Bali - LobbyThe Haven Bali Seminyak Bali - ZwembadThe Haven Bali Seminyak Bali - GastenkamerThe Haven Bali Seminyak Bali - StrandThe Haven Bali Seminyak Bali - StrandThe Haven Bali Seminyak Bali - OmgevingThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - RestaurantThe Haven Bali Seminyak Bali - Entree


AS-AGWEB-3A01