of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Badkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Badkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Zwembad The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 244
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2173 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (2173)
Sorteer op:
Jean-Paul H. (Echt)paren Netherlands, 29 oktober 2011
Geweldig hotel met een uitstekende ligging

Kamers, zwembad en sfeer
9
voor de 2e keer dit jaar naar the kee geweest en dat is niet zonder reden. patong is een van onze favoriete bestemmingen in thailand. patong heeft een rustige kant en zodra je het nachtleven wil verkennen ligt the kee in het midden van alle actie. daarbij zijn de kamers ruim, schoon en gezellig maar bovenal toch rustig. het lawaai van buiten blijft buiten! het personeel is enorm vriendelijk maar mag iets meer engels beheersen. het zwembad is enorm groot en fris en heeft alleen zon in de ochtend tot een uur of 3 maar het strand is op 2 minuten loopafstand. we hebben niet gegeten in the kee, omdat er meerdere starbucks op loopafstand voor het ontbijt zijn en omdat patong omkomt in goede betaalbare restaurants. volgende keer zitten we weer in the kee!
Amanda L. (Echt)paren Netherlands, 21 september 2011
Mooi en nieuw hotel

Toplocatie!
9,3
Dit hotel zit een zijstraat verwijderd van de bekenste straat van Phuket, ook slechts 1 zijstraat verwijderd van het strand. Het hotel is nieuwe en vooral erg mooi. De kamers zijn netjes en schoon en stijlvol. Gezien wij beide ziek waren geworden en dus 48 uur op de hotelkamer moesten doorbrengen, kun we met oprecht zeggen dat het een mooie hotelkamer is
Hotel kenmerken tip: Vraag altijd even naar en gratis upgrade, ze zijn de beroerdste niet!
Sander S. Groepen Netherlands, 6 april 2011
Groot, modern hotel op mooie locatie.

Locatie
8
de uitstekende staf van het hotel weet een prima verblijf te verzorgen. de ligging van het moderne hotel is nabij strand, nachtleven en winkels, maar er is geen geluidsoverlast. de kamers zijn modern en prima uitgerust. (wireless internet en op de tv!)
Sander S. Groepen Netherlands, 5 april 2011
Groot hotel, modern, nabij nachtleven.

Locatie
8
het moderne hotel ligt dichtbij het strand, winkels en het nachtleven. toch geen geluidsoverlast. personeel is behulpzaam en vriendelijk en mooie kamers, voor zien van alle gemakken (internet wireless, maar ook op de tv!).
Wing Y. Individuele reizigers Hong Kong, 13 december 2014
nicest staff and great location

staff, location and feel
9
this is the third time that I stayed in the hotel, the reason that I will come back again and again is because of the nice staffs, also the super convenience location. but one thing that I am not very satisfied is every time I wrote the special request in the booking of agoda, but the hotel seems they never read the requests, and I have to state again about my request of cuz at the last minute they can't fulfill and said that the booking is full so they can't arrange, but for sure my request is reasonable, just want to stay in the similar room type which I stayed last time, this is the only thing that i feel disappointed, otherwise everything is quite perfect, the bell boy are super helpful and always offer me the helping hands. HIGHLY appreciate!
Frank G. (Echt)paren Australia, 11 december 2014
Great Stay

Best location to party and relax
9,3
Great stay Upgraded on arrival Will stay again
Ang P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 8 december 2014
The hotel is good location , near the patong beach

Room , swimming pool & food is good
6,7
Chuan L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 5 december 2014
great stay

great location, great spa service and nice hotel
7
The stay this time round was much better than my previous one in June. great location that Iis near beach and shopping mall. The spa there went is the best so far although the price wise isn't but the massage and service is great. Definitely will go back again but I must say their buffet spread variety is not good and not very nice.
Victoria N. Individuele reizigers United Kingdom, 24 november 2014
Location Location Location

Location, facilities, comfort
9
It's the second time I've stayed. The hotel is amazing if you are looking for luxury surrounding you will love it. The only thing I did not enjoy this time is to how many drunk Australians there were. I had a few in a room next to me who woke me up at 4am with noise. It would not put me off staying again.
Adelene C. Groepen Malaysia, 24 november 2014
Strategic lcoation

Location, Crowd and Pool
10
It was excellent.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - KinderclubThe Kee Resort & Spa Phuket - KinderclubThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A04