of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Badkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Badkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras The Kee Resort & Spa Phuket - Zwembad The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer The Kee Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 244
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2136 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (2136)
Sorteer op:
Jean-Paul H. (Echt)paren Netherlands, 29 oktober 2011
Geweldig hotel met een uitstekende ligging

Kamers, zwembad en sfeer
9
voor de 2e keer dit jaar naar the kee geweest en dat is niet zonder reden. patong is een van onze favoriete bestemmingen in thailand. patong heeft een rustige kant en zodra je het nachtleven wil verkennen ligt the kee in het midden van alle actie. daarbij zijn de kamers ruim, schoon en gezellig maar bovenal toch rustig. het lawaai van buiten blijft buiten! het personeel is enorm vriendelijk maar mag iets meer engels beheersen. het zwembad is enorm groot en fris en heeft alleen zon in de ochtend tot een uur of 3 maar het strand is op 2 minuten loopafstand. we hebben niet gegeten in the kee, omdat er meerdere starbucks op loopafstand voor het ontbijt zijn en omdat patong omkomt in goede betaalbare restaurants. volgende keer zitten we weer in the kee!
Amanda L. (Echt)paren Netherlands, 21 september 2011
Mooi en nieuw hotel

Toplocatie!
9,3
Dit hotel zit een zijstraat verwijderd van de bekenste straat van Phuket, ook slechts 1 zijstraat verwijderd van het strand. Het hotel is nieuwe en vooral erg mooi. De kamers zijn netjes en schoon en stijlvol. Gezien wij beide ziek waren geworden en dus 48 uur op de hotelkamer moesten doorbrengen, kun we met oprecht zeggen dat het een mooie hotelkamer is
Hotel kenmerken tip: Vraag altijd even naar en gratis upgrade, ze zijn de beroerdste niet!
Sander S. Groepen Netherlands, 6 april 2011
Groot, modern hotel op mooie locatie.

Locatie
8
de uitstekende staf van het hotel weet een prima verblijf te verzorgen. de ligging van het moderne hotel is nabij strand, nachtleven en winkels, maar er is geen geluidsoverlast. de kamers zijn modern en prima uitgerust. (wireless internet en op de tv!)
Sander S. Groepen Netherlands, 5 april 2011
Groot hotel, modern, nabij nachtleven.

Locatie
8
het moderne hotel ligt dichtbij het strand, winkels en het nachtleven. toch geen geluidsoverlast. personeel is behulpzaam en vriendelijk en mooie kamers, voor zien van alle gemakken (internet wireless, maar ook op de tv!).
Roseanne N. Individuele reizigers Australia, 31 oktober 2014
Best hotel in Patong

Facilities, staff, cleanliness
10
Herman S. Individuele reizigers Canada, 26 oktober 2014
location location location

location pool staff
7,7
Chloe C. Individuele reizigers Malaysia, 26 oktober 2014
A great location at Patong beach

Clean, good location and comfort bed
6,7
the staff service need to improve
Ang Y. (Echt)paren Singapore, 26 oktober 2014
friendly staff and cosy room

cleaniness, conveniency and friendliness
9,7
This was my first time to phuket and ive made numerous research of getting a relax and cosy one. Kee resort was never in my list earlier but i decided to give it a shot since its near the beach. It was the right choice once i step into the room. They had given me free upgraded room to pool view which is super fantastic. With music pumping just right outside my balcony watching those people having fun. And bangla is just right at the side of the hotel. It was a nice and relax place for both me and my gf. We definitely would love to come back to the kee resort on our next phuket trip. Just one thing is that our balcony light is not working but that dont give us any problem at all. We just love this place so much.
Mun H. (Echt)paren Singapore, 26 oktober 2014
great location, great staff

location, comfort, staff
9,3
Great
Siew P. (Echt)paren Malaysia, 25 oktober 2014
Staff not so good

Room very nice ,location very good and hotel very clear
8
I'm very happy of hotel upgrade my room for 2 days but have some of staff don't.understand English

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - GastenkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - BadkamerThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - ZwembadThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - FitnessruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - KinderclubThe Kee Resort & Spa Phuket - KinderclubThe Kee Resort & Spa Phuket - VergaderruimteThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3B06