Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Receptie The Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffet The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffet The Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café The Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Vergaderruimte The Kowloon Hotel Hong Kong - Balzaal The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel interieur The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel interieur The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby
The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer The Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 736

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 4149 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,2
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (4149)
Sorteer op:
Ronald S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 juli 2013
Goed hotel maar kleine kamers

Ontbijt, Schoon, vriendelijk personeel
8,3
Het hotel is goed bereikbaar en ligt centraal in de wijk Tsim Sha Tsui. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is er zeer goed.
Rapporteer deze beoordeling
Michael B. Individuele reizigers Netherlands, 23 oktober 2011
Goed hotel, goede locatie in het centrum

In het centrum, vlak bij metrostation
8,3
Heel erg drukke en kleine lobby, wachtrij bij het ontbijt omdat men de gasten naar een tafelgaat brengen terwijl e heel veel tafels vrij waren
Rapporteer deze beoordeling
Mikel H. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2011
Geweldige locatie, kleine kamers en geen uitzichjt

Personeel is aardig
6,3
de locatie is prima tegenover mtr station.kamer is te duur voor deze prijs ,ontbijt is slecht internet is veel te duur en de service van agoda is ook heel erg slecht.
Hotel kenmerken tip: Als een kleine kamer geen probleem is en u neemt hier geen ontbijt dan is deze keuze OK.Maar ook niet meer dan OK.
Rapporteer deze beoordeling
Gerard J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 augustus 2010
drukzaken hotel in hart van shopping Kowloon

midden tussen veel winkels, vlakbij metro, steenworp van de haven
8
In augustus was het bloedheet in Hongkong. Het hotel was lekker bereikbaar voor veel attracties. We hoefden nooit ver te lopen. De lobby van het hotel dat zojuist opnieuw was geopend was altijd druk. Komen en gaan van veel Chinese gasten. Wat zou het lekker geweest zijn om even te kunnen zwemmen of sporten en alle drukte en hitte van de stad van je los te kunnen laten.
Sightseeing/attracties tip: tot laat lekker uit eten en winkelen
Rapporteer deze beoordeling
Philippe H. Individuele reizigers Belgium, 15 juni 2009
Kowloon hotel TST Hong Kong

Goede ligging vlakbij MTR station,
8,3
Het Kowloon hotel is zeer gunstig gelegen midden Tsim Sha Tsui shopping gebied en op 20 meters van het metro station zodanig dat het een prima uitvalshoek is voor heel Hong Kong. De dienstverlening is zeer goed en kontrole op het in - en uitgaan perfect. Op het tweede verdiep bevindt zich een uitstekend buffet restaurant met zeer grote keuze. Een nadeel is dat de kamers gelegen aan de achterzijde veel geluid hebben van de verluchtingsventilatoren (airco) van nabijgelegen gebouwen.
Sightseeing/attracties tip: Uitstekende ligging, in het hartje van Hong Kong
Rapporteer deze beoordeling
Kanchanit K. (Echt)paren Thailand, 23 januari 2016
I always choose Kowloon Hotel.

best location, well trained staffs and reasonable price.
8,3
I always choose Kowloon Hotel to stay during my Hongkong trip for the best 3 reasons those are location, well staff performance and price. However, my latest stayed I found that to dismiss the bill for minibar, they removed the fridge. Additionally, they put us the lower floor incase we refused to use any services. By the way you don't have to use credit card to insure your expenses at all. At the end, I was satisfied 3 nights in Hongkong. I will return soon.
Rapporteer deze beoordeling
Sajid M. Individuele reizigers United Kingdom, 20 januari 2016
Midgetville

Location
4,7
It was terrible, the place is so small it's unbelievable, photos make it look like a big room but far from it. I've stayed at 3 star hotels better than this place it's a pure rip off, and they're charging £20 dollars for wifi
Rapporteer deze beoordeling
Paul T. Zakelijke reizigers United States of America, 18 januari 2016
Kowking

Convenient
3
Comfortable
Rapporteer deze beoordeling
John A. Individuele reizigers Australia, 17 januari 2016
Happy stay

location value for money ànd close for shopping
9
Excellent but should provide wifi in the rooms for free
Rapporteer deze beoordeling
Jason S. (Echt)paren Australia, 15 januari 2016
Good location hotel with bad ownership.

Good location; friendly staff; value for money.
6,3
1.Rooms are tiny. You feel it and it is crowded if you are with another person (the largest bed option is a double). 2.Television facilities are outdated. The set up is as old as a VCR (tapes) system. The screens are small, square, and low quality. You will prefer watching movies on your laptop or phone than to watching them on their system. It is an embarrassment to their brand amplified by the limited and garbage movie selection. 3.For a business hotel the laundry facilities are abysmal. If you submit your laundry late or a quick pressing (which is important for meetings etc) it takes over 24 hours to get it back, with the express facility (at an additional 50%) it still is incredibly slow at 12 hours. This is ridiculous for something as simple as pressing. This really should be addressed because it is very important to guests which step off a plane and have meetings (same day). 4.The food is incredibly limited. A very little selection, however the food is very good. 5.Room Service never pick up the phone. There may be some issues with their phone facilities as EVERY TIME I called Room Service, it was ringing for 3-5 minutes before I gave up and hung up. For each order I had to call the lobby, who would then call Room Service to call me back. This is silly. Fix the problem, do not ignore it because it may cost money. It is unprofessional. 6.The wifi is a joke in 2016. It is INCREDIBLY slow and costs me $150HK each time I want to connect (24 hours). Its tolerable if I could connect all my devices, however its limited to 2 devices. Why? This is ridiculous. It should be FREE/part of the price of the room and capable of connecting at least 5 devices. It is clear that management is squeezing you and has cut corners. The management let this hotel down, they are clearly trying to squeeze every dollar from customers and cut corners wherever possible, it shows. I will only stay here again if these issues are addressed.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptieThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantThe Kowloon Hotel Hong Kong - BuffetThe Kowloon Hotel Hong Kong - BuffetThe Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféThe Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - VergaderruimteThe Kowloon Hotel Hong Kong - BalzaalThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel interieurThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel interieurThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerThe Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08