of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Gastenkamer The LimeTree Hotel Kuching - Badkamer The LimeTree Hotel Kuching - Badkamer The LimeTree Hotel Kuching - Lobby The LimeTree Hotel Kuching - Receptie The LimeTree Hotel Kuching - Recreatie-faciliteiten The LimeTree Hotel Kuching - Restaurant The LimeTree Hotel Kuching - Restaurant The LimeTree Hotel Kuching - Restaurant The LimeTree Hotel Kuching - Restaurant The LimeTree Hotel Kuching - Buffet
The LimeTree Hotel Kuching - Winkels The LimeTree Hotel Kuching - Uitzicht The LimeTree Hotel Kuching - Hotel exterieur The LimeTree Hotel Kuching - Vergaderruimte The LimeTree Hotel Kuching - Hotel exterieur
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 964 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,9
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (964)
Sorteer op:
Jacoba B. Individuele reizigers Netherlands, 11 september 2014
Gedateerd maar wel ok

Vriendelijk personeel, goede ligging, prachtig daktarras
6,7
We hebben een prima verblijf gehad, maar de staat van het het hotel viel een beetje tegen. Zeker na het lezen van de beoordelingen. Het was erg schoon, personeel heel vriendelijk en behulpzaam, maar de kamers en vooral de gangen zagen erg oud en versleten uit. Met een simpel likje verf zou het er al heel stuk beter uitzien. Het ontbijt viel tegen, was minimaal. Ligging perfect, ook heerlijk vertoeven op het dakterras.
Diana D. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2013
Mooi en schoon hotel!

Schoon, nieuw, ruim
6
Willem-Paul B. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2013
Hier wil je niet meer weg.

Locatie, kamers en supervriendelijk personeel.
10
Hier wil je niet meer weg. We hadden 2 nachten geboekt omdat we niet wisten wat we konden verwachten, maar hebben toch nog 3 nachten bijgeboekt, bij het hotel zelf, omdat de reservering via agoda niet doorkwam.We kregen de kamer voor dezelfde prijs. Het ontbijt was goed en werd goed bijgevuld. En het personeel,wat een verademing, supervriendelijk, maar niet gemaakt overdreven. De manager werkte gewoon mee waar hij kon en had goede tips. Kamers schoon,modern en licht. We konden gratis een minicooler gebruiken voor wat blikjes koel te houden. Op loopafstand van de boulevard en eetgelegenheden. Aan de overkant terras voor een biertje. Loop het hotel uit ga links dan aan het eind van de straat rechts en je hebt een laundryservice die echt goed is. TIP: Ga eten bij Topspot als je van vis houdt.
Jan C. (Echt)paren Netherlands, 16 maart 2013
Keurig hotel

Gastvrij, Goede ligging, uitgebreid ontbijtbuffet
6
Monique M. Groepen Netherlands, 31 december 2012
prima hotel om omgeving kuching te verkennen

schoon, strak, vriendelijk personeel
8,3
Het westerse ontbijt kan beter/uitgebreider. Maar voor een paar daagjes is het te overzien
Tip: Loop altijd op de stoepkant tegen het verkeer in. Dit verminderd de kans dat je bestolen word door mensen op scooter.
Michael B. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2012
Mooi hotel iets buiten het centrum

Goede schone kamers
9
het verblijf in het line tree hotel was absoluut goed!!! vooral na een paar nachten in het bako national park te zijn geweest. goede service, vriendelijk personeel en schone ruime kamers. wij krijgen zelfs een free upgrade en waren hier erg blij mee. het ontbijt was wel een beetje basic maar prima te doen.
Tip: Om de hoek van het hotel kan je goedkoop je was laten doen. Rm7 per kilo omdat ze die middag dicht gingen en wij het nodig hadden brachten ze het zelfs naar het hotel terug. Je was in het hotel laten doen is een stuk duurder.
Lw G. Groepen Netherlands, 4 oktober 2012
Een aanrader! Leuk hotel met goede service.

Vriendelijk en behulpzaam personeel die weet wie je bent, tevens gelegen op een goede locatie.
9,3
Het hotel ligt op een goede locatie, op loopafstand van het centrum en de rivier. Het hotel ziet er leuk uit van binnen en de kamers zijn goed, met een fijne douche en voldoende ruimte. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, zaken als de backpack een paar dagen achterlaten is geen probleem. Het ontbijt is goed. Het enige minpunt is het avondeten in het restaurant op het dak, dit was zeer slecht!
Sightseeing/attracties tip: In de omgeving kan je leuk kajakken. Een trip naar de mangrove is af te raden.
Lw G. Groepen Netherlands, 30 september 2012
Een aanrader! Leuk hotel met goed service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel ligt op een goede locatie
9,3
Het hotel ligt op een goede locatie, op loopafstand van het centrum en de rivier. Het hotel ziet er leuk uit van binnen en de kamers zijn goed, met een fijne douche en voldoende ruimte. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, zaken als de backpack een paar dagen achterlaten is geen probleem. Het ontbijt is goed. Het enige minpunt is het avondeten in het restaurant op het dak, dit was zeer slecht!
Sightseeing/attracties tip: Bako NP is echte aanrader! Kajakken in de omgeving is leuk. Een trip naar de mangrove is een afrader.
Kirsten V. Groepen Netherlands, 17 september 2012
Leuk hotel, goede service, locatie redelijk

Gratis upgrade, wifi in kamers, ontbijt redelijk
7,3
Wij verbleven in Kuching voor 4 nachten. Bij aankomst kregen wij een upgrade naar een suite. Dit was een mooie kamer met uitzicht op de straat. Kamer was erg groot en had een zithoek die voor ons geen toegevoegde waarde had. Wel is er overal in het hotel wifi beschikbaar. De locatie is redelijk. Lopen tot het waterfront duurt 5-7 min. Wel krijg je veel waar voor je geld in vergelijking met andere hotels in maleisie. Andere minpunt is dat er geen zwembad is. Verkoeling was zeer welkom geweest.
Sightseeing/attracties tip: Bezoek Bako NP, bezoek het opvangcentrum voor Orang Utans!
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 11 september 2012
Geweldig goede service in een moderne hotel

goede service, goed ontbijt, vriendelijk personeel
9,3
Mooi hotel op een goed locatie in Kuching. Erg vriendelijk personeel en goed ontbijt, geweldig hotel als uitvalbasis voor trips in en rondom Kuching

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - GastenkamerThe LimeTree Hotel Kuching - BadkamerThe LimeTree Hotel Kuching - BadkamerThe LimeTree Hotel Kuching - LobbyThe LimeTree Hotel Kuching - ReceptieThe LimeTree Hotel Kuching - Recreatie-faciliteitenThe LimeTree Hotel Kuching - RestaurantThe LimeTree Hotel Kuching - RestaurantThe LimeTree Hotel Kuching - RestaurantThe LimeTree Hotel Kuching - RestaurantThe LimeTree Hotel Kuching - BuffetThe LimeTree Hotel Kuching - WinkelsThe LimeTree Hotel Kuching - UitzichtThe LimeTree Hotel Kuching - Hotel exterieurThe LimeTree Hotel Kuching - VergaderruimteThe LimeTree Hotel Kuching - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C04