of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Luxe Manor Hong Kong - Entree The Luxe Manor Hong Kong - Gastenkamer The Luxe Manor Hong Kong - Receptie The Luxe Manor Hong Kong - Hotel interieur The Luxe Manor Hong Kong - Hotel interieur The Luxe Manor Hong Kong - Lobby The Luxe Manor Hong Kong - Receptie The Luxe Manor Hong Kong - Gastenkamer The Luxe Manor Hong Kong - Gastenkamer The Luxe Manor Hong Kong - Gastenkamer The Luxe Manor Hong Kong - Gastenkamer The Luxe Manor Hong Kong - Badkamer The Luxe Manor Hong Kong - Badkamer The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite
The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Suite The Luxe Manor Hong Kong - Fitnessruimte The Luxe Manor Hong Kong - Fitnessruimte The Luxe Manor Hong Kong - Business Center The Luxe Manor Hong Kong - Vergaderruimte The Luxe Manor Hong Kong - Vergaderruimte The Luxe Manor Hong Kong - Restaurant
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 159
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 3614 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (3614)
Sorteer op:
Jeroen M. (Echt)paren Netherlands, 18 augustus 2011
leuk hip hotel, goeie lokatie in tst hk

Lokatie
8
Leuk hotel met hippe kamers, niet heel groot, maar hey, dit is HK.
Restaurant tip: Knutsford terraces
Geert C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 10 juli 2011
Goeie locatie maar kleine kamers

Klein hotel
8
Heel speciaal hotel zeer verzorgd, maar hele kleine kamers ligt wel in het centrum .Het meer 4*waard 5*sterren is te hoog gegrepen.
Winkel tip: Heel veel winkels maar de prijs zoals in belgie en nederland , eten is goedkoper.
Geert C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 9 juli 2011
compact leuk hotel

centraal gelegen
8,3
gelegen in een drukke straat,niet ver van de boot en van de restaurents.ontbijt is goed
Winkel tip: heel veel winkels in korte straal
Aat V. Zakelijke reizigers Netherlands, 14 september 2010
heel gezellig goed en waar voor je geld

ligt heel centraal zeer vriendelijk en gezellig
8
zeer aan te bevelen dit romantische en gezellige hotel ook dichtbij de leuke markt temple street avond waar je werkelijk van alles zeer goedkoop kan kopen de chatham road is ook aan te bevelen en ook de leuke restaurants in de omgevening werkelijk heel gezellig hotel en zeer romantisch ken ook al mensen die er al vele jaren komen
Winkel tip: temple street en stanley market en chatham road
Arie V. Zakelijke reizigers Netherlands, 13 september 2010
gezellig hotel verblijf is een feestje

centraal bij grote winkelstraat en leuke restaurant om de hoek bij diversen markten
8
dit leuke en vriendelijke hotel ligt op een van de leukste eilanden van hk veel leuke winkelstraten en shops eromheen ook zijn er veel taxis om te nemen en dan geheel hong kong te bezoeken ga zeker terug als ik in hongkong ben naar dit hotel ook het ontbijt is super te noemen en de bediening en hulpvaardigheid groots
Winkel tip: veel shops in de buurt en markten zeer bijzonder is de avondmarkt in temple street
Allan T. (Echt)paren Philippines, 16 november 2014
Comfortable Bed And Great Location!

Location, comfortable bed and free use of handy smart phone (with free local calls)
8,7
Although our stay was very brief, I would rate the room and the service of the hotel as very good relative to the price that I have paid. The bed was very comfortable. The room was clean. Furniture and fixtures are nice. Comfort room is spacious. The only thing I think they should improve on is the shower area. They only provided plastic curtain instead of a glass door in the shower area. I'm quite used to 4-5 star hotels with glass door provision for the shower area. The shower area is quite small or shall I say narrow... Providing guests with free smart phone (with free local calls) is quite cool. Overall, I would still rate the hotel as excellent!!
Chi N. (Echt)paren Hong Kong, 15 november 2014
Good spot

Comfortable room , good spot near to the tsim sha Tsui shopping malls , nice interior designed room
7,7
Comfortable room , good spot near to the tsim sha Tsui shopping malls , nice interior designed room
Jackson T. (Echt)paren Malaysia, 11 november 2014
Nice room

Nice room, comfort and convenience
7,7
This is a very good hotel. Stay here for few times already still feel good with it. Nice hotel, comfort, clean and location is so convenience.
Hermie C. (Echt)paren Australia, 10 november 2014
Awesome

Location, Location and Location
8,3
It was a great experience for me and my wife. The location is simply great. The handy smartphone was excellent.
Emily W. (Echt)paren Hong Kong, 9 november 2014
Nice stay

location, in-room magazines, speedy service
7
It was an enjoyable stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Luxe Manor Hong KongThe Luxe Manor Hong Kong - EntreeThe Luxe Manor Hong Kong - GastenkamerThe Luxe Manor Hong Kong - ReceptieThe Luxe Manor Hong Kong - Hotel interieurThe Luxe Manor Hong Kong - Hotel interieurThe Luxe Manor Hong Kong - LobbyThe Luxe Manor Hong Kong - ReceptieThe Luxe Manor Hong Kong - GastenkamerThe Luxe Manor Hong Kong - GastenkamerThe Luxe Manor Hong Kong - GastenkamerThe Luxe Manor Hong Kong - GastenkamerThe Luxe Manor Hong Kong - BadkamerThe Luxe Manor Hong Kong - BadkamerThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - SuiteThe Luxe Manor Hong Kong - FitnessruimteThe Luxe Manor Hong Kong - FitnessruimteThe Luxe Manor Hong Kong - Business Center The Luxe Manor Hong Kong - VergaderruimteThe Luxe Manor Hong Kong - VergaderruimteThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurantThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurantThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurantThe Luxe Manor Hong Kong - RestaurantThe Luxe Manor Hong Kong - Bar/LoungeThe Luxe Manor Hong Kong - Bar/LoungeThe Luxe Manor Hong Kong - Bar/LoungeThe Luxe Manor Hong Kong - VergaderruimteThe Luxe Manor Hong Kong - VergaderruimteThe Luxe Manor Hong Kong - Hotel interieur


AS-AGWEB-3B07