of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Mansion Resort Hotel & Spa

Jl. Penestanan, Sayan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Zwembad The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Zwembad The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Gastenkamer The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Gastenkamer The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Gastenkamer The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Zwembad The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Tuin The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Zwembad The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Zwembad The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten
The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Spa The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Spa The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Spa The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Spa The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieur The Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Tuin
Gebied: Ubud Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 612 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (612)
Sorteer op:
Josephus P. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 juli 2013
Geweldig mooi

mooi, grote kamer, heerlijke zwembaden
10
wij werden vriendelijk ontvangen door de hotelmanager met een welkomstdrankje. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Er heerste een fijne sfeer. je kwam tot rust aan het zwembad door de muziek en sfeer die er heerste. Alles was ook supermooi ingericht en op elkaar afgestemd.
Daphne G. (Echt)paren Netherlands, 9 juli 2013
Fijn en rustig

De grote kamer, het bad en de luxe van het hotel
7
Het is een prachtig hotel met mooie kamers met bad. We hebben een upgrade gekregen naar een villa met prive zwembad en buitenbad. Dit maakte het perfect. Het ontbijt is goed en het uitzicht in het restaurant is mooi. We hebben zeker genoten. Het ligt buiten ubud maar ze hebben wel een shuttle service en als je zelf een motor/scooter huurt is het een fijne locatie. Het personeel is vriendelijk en ze helpen graag.
Johannes V. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2013
Mooi hotel vriendelijk personeel

Romantische tuin hotel straalt luxe uit
8,3
Prima personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Een erg mooie tuin en heerlijke ligplaatsen bij de zwembaden.
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 9 november 2012
Sfeervol, authentiek Balinese hotel en service.

Centrale ligging, toch rustig gelegen,authentieke Balinese uitstraling.
8
Hotel heeft historisch uitstraling en is als een museum met al zijn schilderijen,boeken,beelden en meubels in de lobby. Ook de aandacht en service van het personeel komt overeen met wat men in Bali mag verwachten.
Ingrid W. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2012
mooi hotel,grote en mooie kamers

vriendelijk personeel, mooie tuinen,lekker zwembad
9
Kregen een upgrade in dit hotel. Zaten in premiere suite. Super grote kamer. Zag er super uit. Ook was alles schoon,behalve hoofdgebouw en tuin mochten ze we'll wat beter onderhouden en schoonmaken. Misschien omdat wij in t laagseizoen waren. The mansion is meer romantisch en bali wood ook op zelde terrein wat meer van deze tijd. Ontbijt was goed.
Ronald R. Groepen Netherlands, 10 oktober 2012
Grandioos hotel met meerdere glimlachen

De sfeer en gemoedelijkheid
9,3
Bij aankomst een groot onthaal, met een heerlijk drankje. Je voelt je gelijk een welkome gast. Onze kamer( tenminste dat dachten wij) was een vrij staande bungalow met een privé zwembad- badkuip- en de douche buiten. Er was niemand die bij je kon komen, aangezien je je terrein van binnenuit kan afsluiten. In een woord een geweldige ervaring.
Tip: Huur een scooter en ga alle kleine wegen in die er zijn. Ben je de weg kwijt dan gewoon vragen, de bevolking stuurt je altijd weer de goede kant op. Wij hebben geheel ubud en omstreken met de scooter gezien. Tot aan de git- git watervallen aan toe.
Marcel V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2012
Traditioneel ingericht, mooie tuin

Shuttlebus naar Ubud, behulpzaam personeel
7
Ontvangst in mooie receptiehal waar je je waant in een sjeik landhuis. Personeel erg behulpzaam, vriendelijk. Wij hadden de pech dat er bij aankomst een tas in de taxi was achtergebleven, ze belden meteen en taxi was binnen een mum van tijd terug met excuses en zelfs de bellboy bood zijn excuses aan, terwijl wij natuurlijk zelf op onze spullen moeten letten als we uit een taxi stappen. Ontbijt voldoet, kan voor Europese begrippen uitgebreider, maar als je bijvoorbeeld yoghurt wilt hebben regelen ze dat meteen voor je. De kamers zijn groot, kunnen wel een kleine renovatie gebruiken, badkamer is ook groot, deluxe kamer heeft een groot bad waarin je ook moet douchen!
Restaurant tip: Angsa café waar je uitkijkt op de rijstvelden, Bibianu vlakbij Monkey Forrest met heerlijk eten en jazzmuziek en je kijkt ook uit op de rijstvelden.
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2012
stijlvol hotel, veel sfeer en ambiance!

Goede ligging, mooie tuinen en zwembaden.
7
Prettig verblijf in dit oude hotel. Op verzoek een betere (rustiger) kamer gekregen. Ontbijt is matig en beperkt maar daar staat tegenover dat de ambiance van dit oude maar mooie hotel erg prettig is. De shuttle service voldoet goed.
Bert D. (Echt)paren Netherlands, 8 augustus 2012
Best in Ubud!

prachtige tuin met heerlijke Spa en zwembaden
9,3
Wat een schitterende plek!! Heaven on earth, zo veel service voor zo een prijs is ongelooflijk
Michael D. Groepen Netherlands, 13 juli 2012
"vreemd" hotel in twee werelden

Ruime kamers,enorme spa mogelijkheden,
7
Aankomend in een hotel dat matig bewegwijzerd is, stap je binnen in een groot gebouw dat doet denken aan een regentenvilla met een sfeer die voor ons lastig te omschrijven is. Onze kamer vertoonde diverse gebreken waaronder een enorme wcheur in de badkamerwand, een bad dat een wisselende, niet verstelbare dadkraan kende die een wisselende sterkte had, waardoor het water regelmatig op de vloer gespoten werd en nog wat kleinere zaken.De shuttles naar Ubud waren tijdens ons verblijf afwisselend een enorme mercedes streched limosine en een mercedes Gklasse. Lunch en ontbijt zijn prima, de kamers an sich ook, maar de sfeer was voor ons moeilijk te omschrijven, echt iets uit twee werelden.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Mansion Resort Hotel & Spa BaliThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - SpaThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - SpaThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - SpaThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - SpaThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GolfbaanThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - UitzichtThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - SpaThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - UitzichtThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - OmgevingThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel exterieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - TuinThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - ZwembadThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - FaciliteitenThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - EntreeThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - GastenkamerThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - RestaurantThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - VergaderruimteThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - RestaurantThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - BalzaalThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieurThe Mansion Resort Hotel & Spa Bali - Hotel interieur


AS-AGWEB-3B08