of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Metropolitan Hotel & Spa

Bangla Sahib Road, Connaught Place, Centraal Delhi, New Delhi, India 110001 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : The Metropolitan Nikko

The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Receptie The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Lobby The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieur The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieur The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Bar/Lounge The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Vergaderruimte The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Zwembad The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Fitnessruimte
The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieur The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel exterieur The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel exterieur The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Spa The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Spa The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Gastenkamer The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant The Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Restaurant
Gebied: Centraal Delhi Aantal kamers: 180

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 392 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (392)
Sorteer op:
John V. Groepen Netherlands, 4 november 2012
prima hotel, kennen we van eerder

geweldige service in het hotel
8,3
We hadden gevraagd via boeking voor ophaal service vanaf vliegveld. Bij eerdere verzoeken kwam dat goed. Nu was er niemand
Hans M. Groepen Netherlands, 13 april 2012
Goed hotel op prima locatie

locatie, goede kamers, vriendelijke staff
8,3
nieuwe goede kamers, relaxed hotel met prima zwembad en mooie spa. minpunt: in de lounge/lobby ongemakkelijke banken zonder rugleuning; geen gelegenheid om even gemakkelijk te zitten/te praten of wat te lezen.
John V. (Echt)paren Netherlands, 25 maart 2012
Geweldig mooi en warm hotel

gastvrijheid, vriendelijkheid van al het personeel.
9,3
Met plezier verbleven, overigens niet de eerste keer. Ons jaarlijks enkele keren heen en weer tussen India en Nederland reizen wordt makkelijker sinds we een stop hebben in dit hotel.
Tip: Gewoon boeken, is een prima hotel, waar je als gast behandeld wordt
Adri B. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 april 2011
Uitermate prettig zaken hotel

Prima personeel, vriendelijk, voorkomend, top koks, uitstekend diner en ontbijt. Heerlijk zwembad. Goede taxiservice,
9,7
Wij komen zeker terug. De service is uitstekend, men helpt je uitstekend en en reageert snel op vragen, een paar uur langer op de kamer blijven in verband met vliegtijden is geen probleem. India op haar best. De kamers zijn groot en schoon en boeken via Agoda levert voordelen op Zeer tevreden.
Winkel tip: Ga niet aleen in op de tips van de taxichauffeurs maar bezoek ook eens een markt waar ook de autochtone bevolking zelf boodschappen doet. Je krijgt een andere kijk op India
Clicque F. (Echt)paren Belgium, 25 maart 2011
Leuk hotel en service met een glimlach

Prijs /kwaliteit/liging
8
Het eten is goed maar kan iets beter,het indies restaurant is het beste. In de omligende hotels is het iets beter. kamers uitstekend, bediening goed tot zeer goed.Zeker te herdoen
John V. (Echt)paren Netherlands, 17 maart 2011
Dit is incredebile India anno 2011

verzorgd, schoon, goed georganiseerd teamwerk
8
Een verademing voor Delhi. Goede en vriendelijke bediening, gestroomlijnde organisatie, waar je als gast wordt gezien. Goede ligging voor zowel Airport als winkels/markt en bezienswaardigheden. Wij komen al bijna 30 jaar in India en aan zo'n hotel zie je hoeveel de groei van India is. Schoon en onderhouden.
Restaurant tip: Ga Japans eten in een van de restaurants in het hotel
Wandena S. (Echt)paren Netherlands, 28 januari 2011
Prima hotel

locatie
7,3
Het hotel is goed gelegen en heeft een mooie receptie. Kamers zijn eenvoudig ingericht. Meerdere restaurants en een bar die altijd open is. Buffet restaurant was ok. Ontbijt was ook redelijk.
Sightseeing/attracties tip: Vanuit Delhi kun je naar alle Delhi highlight zoals Raj Ghat, India Gate enz.
Frits V. Groepen Netherlands, 12 december 2009
PRIMA HOTEL

PRIMA SPA, PERSONEEL AARDIG EN BEHULPZAAM EN PRIMA RESTAURANT
9,7
HOTEL PRIMA, OMGEVING NIET ERG AANTREKKELIJK
Hotel kenmerken tip: ZIE NADEEL
Freerk V. Groepen Netherlands, 7 december 2009
zeer plezierig hotel

goede ligging, prima keuken
10
heel fijn hotel, ligging goed, prima faciliteiten, sauna, gym, massage mogelijkheden
Daniel H. Zakelijke reizigers Netherlands, 31 augustus 2009
Zakelijk verblijf in een prachtig hotel

De voordelen: altijd een vriendelijke groet, ze zijn meer dan behulpzaam, de kamers zijn erg schoon, snelle roomservice, lekker eten kortom je krijgt hier waar voor je geld.
10
Dit was mijn eerste keer in The Metropolitan Hotel. En ga zeker na terug. Het is een 5sterren hotel en ik moet zeggen dat ze die ook meer dan verdiend hebben. wat je ook vraagt ze hebben er altijd een zeer correct antwoord op. dit is echt een aanrader ook als u voor zaken na India gaat. Ik kom hier zeker terug.
Hotel kenmerken tip: Ga lekker na de Spa in de kelder en laat je daar heerlijk verwennen.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Metropolitan Hotel & Spa New DelhiThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - ReceptieThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - LobbyThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieurThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieurThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Bar/LoungeThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - VergaderruimteThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - ZwembadThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - FitnessruimteThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel interieurThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel exterieurThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Hotel exterieurThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - SpaThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - SpaThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - GastenkamerThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - RestaurantThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - FitnessruimteThe Metropolitan Hotel & Spa New Delhi - Zwembad

Beoordelingen door klanten - The Metropolitan Hotel & Spa, New Delhi

AS-AGWEB-3C05