of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Oasis Lagoon Sanur

Jl. Danau Tamblingan No.136 A , Sanur, Bali, Indonesië 80228 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel interieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Entree The Oasis Lagoon Sanur Bali - Strand The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Bar/Lounge The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Badkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Lobby The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur
The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Vergaderruimte The Oasis Lagoon Sanur Bali - Vergaderruimte The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Entree The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Strand The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Badkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Restaurant The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur
Gebied: Sanur Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1463 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1463)
Sorteer op:
Vincent H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 november 2014
Prima hotel om bij te acclimatiseren

Uitstekende service, goed ontbijt en prima kamers
7,3
Na een lange vliegreis is The Oasis Lagoon een prima hotel om bij te komen en te acclimatiseren. Kamers en bedden zijn goed maar te minimalistisch voor een verblijf langer dan 3 dagen. Ligging is goed, niet te ver van het vliegveld en de service is vriendelijk en uitdtekend.
Helen V. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2014
Prima hotel

Ruime kamer, mooi interieur, schoon
9
Wel wat gehorig: hotelgasten op de gang, dichtslaande deuren en geschuif van meubilair boven de kamer. Vriendelijk personeel. Heerlijke ruime douche. Mooie verlichting in kamer. Middelmatig matras (rugpijn na 3 nachten). 1 zitje op balkon, 2 was leuker geweest.
Amani M. (Echt)paren Netherlands, 18 juli 2014
sanur is een leuk stadje

de kamer was echt mooi en schoon. Heel fijn was dat ze een prive strandje hadden, alleen jammer dat de drie parasols die stuk waren niet gemaakt werden zodat we niet in de schaduw konden liggen
7,7
Het is een prima hotel. Wel behoorlijk gehorig. En de gym stelt niets voor. zijn een loopband en fiets, dit mag geen gym genoemd worden!!
Chiara B. (Echt)paren Netherlands, 19 juni 2014
super locatie!

locatie, hardys 100 meter verderop, prive strand
9
Helemaal super. Fijne douche, heel schoon. de locatie is echt helemaal top, 100 meter vanaf een supere grote supermarkt hardys. Waar mensen met busjes worden afgeleverd. Dit hotel heeft ook een n privestrand. Handdoeken liggen klaar en is ook weleens fijn dat je nietet naar bedjes hoeft te zoeken en onderhandelen. Dit was een van de fijnste hotels waar wij in Bali zijn geweest.
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 3 juni 2014
Sfeervol hotel, prive strand stelt weinig voor

Mooie kamers, prima ontbijt, midden tussen alle restaurants
8
Het hotel is zeer sfeervol en mooi onderhouden. Fijn om eens iets anders te hebben dan de typische strakke moderne stijl. Ontbijt was prima, ligging in een leuke straat. Stel alleen niet te veel voor van het prive strand, dit is een piepklein stukje, waar alle bedden bijna tegen elkaar aanstaan en geen mooi strand.
Rajshri S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2013
Goede service, mooi en schoon hotel

Schoon, de service en ligging
9,3
Verblijf was geweldig, heerlijk zwembad, vriendelijk personeel, schone hotelkamer en een goede centrale ligging
Gita S. Individuele reizigers Netherlands, 14 oktober 2013
Grote kamer midden in het centrum.

Grote kamer, vriendelijk personeel, schoon.
8
Grote kamer midden in het centrum dicht bij de winkels en restaurants. Personeel is vriendelijk. Ontbijt is prima. Combinatie van continental en oosters. Dure shuttle service naar het vliegveld.
Brenda G. Individuele reizigers Netherlands, 14 juni 2013
relaxed,heerlijk

centrale ligging, naast Hardy s supermarket, eigen privestrand met gratis ligbedden en handdoeken
9,7
ikvond het geweldig daar. heerlijke grote kamer, met goed bed, koelkastje voor eigen gebruik, dus geen betaalde minibar, mooie badkamer met regendouche, grote keuze uit tv zenders. lekker balkon met tafeltje, heb zelf de grote rieten stoel uit de kamer op het balkon gezet. enig minpunt is het geluid. het ios een open hotel verbonden met loopbruggen, en de deuren zijn van massief hout gemaakt, dus als iemand de deur dichtdeed, dan was dat erg hoorbaar zeker s nachts. maar ik gta zeker terug...
Deborah D. (Echt)paren Belgium, 4 juni 2013
Prima hotel voor twee dagen

In het stadje maar toch niet zo er van het strand
7,7
Een prima hotel voor 2 dagen maar de tralies aan de balkons deden me soms een beetje aan een gevangenis denken. OOk was er bijna nooit zon op het zwembad dus als je er wilde zonnen kwam je bedrogen uit!!!
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
Mooi hotel met goede faciliteiten

Mooie plek en heerlijk eten
9
We hebben rondgereisd door Bali en vele plekjes en hotels gezien. Dit hotel in het plaatje sanur heeft zeker ons hartje gestolen. Het eten van het hotel is heerlijk, De plek geweldig en het hotel zal er keurig uit. Ze vertelde dat we een upgrade kregen maar Ik vraag me dat altijd weer af. We kregen een kamer, prachtig Maar helemaal achterin het ressort en zonder balkon. Terwijl Volgens mij bijna alle kamers een balkon hadden behalve ons gebouw. Zat verder ook niemand in. Vinden we helemaal niet erg want Maken altijd gebruik van de flash deals van agoda maar zeg het dan niet. Verder top , en als we terug komen vanuit Australië dan Komen we zeker hier weer terug.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Oasis Lagoon Sanur BaliThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel interieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - EntreeThe Oasis Lagoon Sanur Bali - StrandThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Bar/LoungeThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - BadkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - LobbyThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - VergaderruimteThe Oasis Lagoon Sanur Bali - VergaderruimteThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - EntreeThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - StrandThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - BadkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - RestaurantThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel interieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Eten en drinkenThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Eten en drinkenThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Eten en drinkenThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Eten en drinkenThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Eten en drinken


AS-AGWEB-3A03