Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Oasis Lagoon Sanur

Jl. Danau Tamblingan No.136 A , Sanur, Bali, Indonesië 80228 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Zwembad The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Entree The Oasis Lagoon Sanur Bali - Strand The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Bar/Lounge The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Badkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Lobby The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur
The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Vergaderruimte The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Strand The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Badkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Restaurant The Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer The Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieur
Ligging: Sanur Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1351 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (1351)
Rajshri S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2013
Goede service, mooi en schoon hotel

Schoon, de service en ligging
9,3
Verblijf was geweldig, heerlijk zwembad, vriendelijk personeel, schone hotelkamer en een goede centrale ligging
Gita S. Individuele reizigers Netherlands, 14 oktober 2013
Grote kamer midden in het centrum.

Grote kamer, vriendelijk personeel, schoon.
8
Grote kamer midden in het centrum dicht bij de winkels en restaurants. Personeel is vriendelijk. Ontbijt is prima. Combinatie van continental en oosters. Dure shuttle service naar het vliegveld.
Brenda G. Individuele reizigers Netherlands, 14 juni 2013
relaxed,heerlijk

centrale ligging, naast Hardy s supermarket, eigen privestrand met gratis ligbedden en handdoeken
9,7
ikvond het geweldig daar. heerlijke grote kamer, met goed bed, koelkastje voor eigen gebruik, dus geen betaalde minibar, mooie badkamer met regendouche, grote keuze uit tv zenders. lekker balkon met tafeltje, heb zelf de grote rieten stoel uit de kamer op het balkon gezet. enig minpunt is het geluid. het ios een open hotel verbonden met loopbruggen, en de deuren zijn van massief hout gemaakt, dus als iemand de deur dichtdeed, dan was dat erg hoorbaar zeker s nachts. maar ik gta zeker terug...
Deborah D. (Echt)paren Belgium, 4 juni 2013
Prima hotel voor twee dagen

In het stadje maar toch niet zo er van het strand
7,7
Een prima hotel voor 2 dagen maar de tralies aan de balkons deden me soms een beetje aan een gevangenis denken. OOk was er bijna nooit zon op het zwembad dus als je er wilde zonnen kwam je bedrogen uit!!!
Femke V. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
Mooi hotel met goede faciliteiten

Mooie plek en heerlijk eten
9
We hebben rondgereisd door Bali en vele plekjes en hotels gezien. Dit hotel in het plaatje sanur heeft zeker ons hartje gestolen. Het eten van het hotel is heerlijk, De plek geweldig en het hotel zal er keurig uit. Ze vertelde dat we een upgrade kregen maar Ik vraag me dat altijd weer af. We kregen een kamer, prachtig Maar helemaal achterin het ressort en zonder balkon. Terwijl Volgens mij bijna alle kamers een balkon hadden behalve ons gebouw. Zat verder ook niemand in. Vinden we helemaal niet erg want Maken altijd gebruik van de flash deals van agoda maar zeg het dan niet. Verder top , en als we terug komen vanuit Australië dan Komen we zeker hier weer terug.
Rudolf V. (Echt)paren Netherlands, 21 november 2012
Goed hotel met prima service

dicht bij zee en gelegen aan gezellige straat met veel restaurantjes en winkels
9,3
Goede service. Vriendelijk personeel. Mooie kamer met Sateliet tv. o.a BVN
Restaurant tip: Mona Lisa en Billy's Cafe
Gunter V. (Echt)paren Belgium, 14 november 2012
geweldig hotel en goed ingericht

leuk zwembad; gezellige kamers leuke inkom en verschrikkelijk vriendelijke mensen.
9,3
er was een heel goede en vriendelijke ontvangst; de kamers hebben allemaal een leuk zicht op het zwembad en of lobby. Enkel 1 klein detail als er enkele luidruchtige mensen buiten aan het zwembad ziten dan kan je alles bijna horen in de kamer. maar tijdens de nacht is het er heel rustig.
Hotel kenmerken tip: gewoon boeken prijs kwaliteit zeker de moeite waard.
Vera R. Individuele reizigers Netherlands, 4 november 2012
In centrum van Sanur, met super faciliteiten

Mooie schone kamers, groot zwembad en prima ontbijt
9,3
Ondanks dat ik maar 1 nacht in de Oasis Lagoon verbleef, is het een geweldige plek om te verblijven. Schone kamer, goed bed, het zwembad is prachtig aangelegd. De medewerkers van het hotel zijn zeer behulpzaam. Ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd! Kortom een plek waar je zeker kunt verblijven in Sanur!
Marieke P. Groepen Netherlands, 30 augustus 2012
Leuk, luxe en nieuw hotel

vriendelijk personeel, goede locatie, mooie inrichting
9,7
Het hotel ligt aan de grote hoofdstraat waar alle leuke restaurantjes en winkeltjes zitten. Het strand is ongeveer 5 minuutjes lopen, het hotel heeft eigen strandbedjes. Het hotel is in een strakke, warme stijl ingericht. De kamers hebben een luxe uitstraling. Het ontbijt is heel erg uitgebreid en het personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben echt een heerlijke tijd gehad in dit hotel! Het enige nadeel is dat het zwembad vanaf 2/half 3 uur smiddags in de schaduw ligt en de meeste ligbedjes ook.
Restaurant tip: italiaans restaurant the village, die ligt ook in de hoofdstraat.
Mark V. (Echt)paren Netherlands, 28 augustus 2012
Simpele kamers maar toplocatie

Locatie, ontbijt
7,3
Dit is een nieuw hotel met ruime, simpele kamers en een nette badkamer. Het water uit de douche stinkt echter! De kamers op de begane grond hebben een terrasje vanwaar je direct het zwembad in stapt met eigen ligbedden. Kamers vanaf de eerste verdieping hebben een balkonnetje met iets wat op tralies lijkt. Het zwembad is groot en schoon maar door het hogere hotel is hier maar enkele uurtjes per dag zon, tot een uurtje of 2, daarna ligt alles in de schaduw. Het hotel ligt midden in een gezellige winkelstraat en om de hoek vindt je Bistro Amsterdam, wat heel lekker kan zijn na enkele weken Indonesisch eten!  Prijs/kwaliteit is minder, de prijs ligt te hoog voor de kamer die je krijgt. Leuk hotel als je een leuke aanbieding kunt vinden. De ligging daarentegen is super, evenals het ontbijt!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Oasis Lagoon Sanur BaliThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - ZwembadThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - EntreeThe Oasis Lagoon Sanur Bali - StrandThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Bar/LoungeThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - BadkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - LobbyThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - VergaderruimteThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - StrandThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - BadkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - RestaurantThe Oasis Lagoon Sanur Bali - GastenkamerThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Hotel exterieurThe Oasis Lagoon Sanur Bali - VergaderruimteThe Oasis Lagoon Sanur Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A04