of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Park New Delhi Hotel

15, Parliament Street,Near Connaught Place, Centraal Delhi, New Delhi, India 110 001 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Park New Delhi Hotel New Delhi - Gastenkamer The Park New Delhi Hotel New Delhi - Gastenkamer The Park New Delhi Hotel New Delhi - Receptie The Park New Delhi Hotel New Delhi - Zwembad The Park New Delhi Hotel New Delhi - Fitnessruimte The Park New Delhi Hotel New Delhi - Winkels The Park New Delhi Hotel New Delhi - Balkon/Terras The Park New Delhi Hotel New Delhi - Hotel exterieur The Park New Delhi Hotel New Delhi - Gastenkamer The Park New Delhi Hotel New Delhi - Gastenkamer The Park New Delhi Hotel New Delhi - Spa The Park New Delhi Hotel New Delhi - Zwembad The Park New Delhi Hotel New Delhi - Zwembad The Park New Delhi Hotel New Delhi - Restaurant The Park New Delhi Hotel New Delhi - Restaurant The Park New Delhi Hotel New Delhi - Zwembad
The Park New Delhi Hotel New Delhi - Balkon/Terras The Park New Delhi Hotel New Delhi - Bar/Lounge
Gebied: Centraal Delhi Aantal kamers: 220

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 421 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
8,4
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (421)
Sorteer op:
Caroline A. Groepen Netherlands, 25 juni 2014
Erg mooi, modern hotel.

Moderne kamers, goed eten, vriendelijk personeel
8
Moderne kamers, goed eten, vriendelijk personeel , ik was ziek, maar personeel heeft me goed geholpen, waardoor ik zo beter was
Caroline A. Zakelijke reizigers Netherlands, 13 januari 2014
Modern, goed hotel, mooie kamer, goed eten

Modern, goed hotel, mooie kamer, goed eten
7,3
Erg goed goed. vriendelijk personeel, goed eten. fijn zwembad. locatie is ook erg centraal gelegen.
Caroline A. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 juni 2013
SUPER hotel, modern, heerlijk zwembad

modern, eten, zwembad
8
Had tijdens mijn andere verblijven in New Delhi een ander Hotel, maar dit is mij veel beter bevallen. Modern hotel, super eten, heerlijk zwembad. Echt een aanrader
Nelleke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 maart 2013
Hip hotel, prima locatie

Schoon, comfortabel hotel, locatie tegenover Jantar Manter biedt veel voordelen, op loopafstand van Connaught Place
9,7
Erg hip hotel, mooi zwembad, lekkere mocktails (zonder alcohol), wij verbleven nu op de tiende verdieping wat erg fijn was. In het weekend is er op de begane grond een disco die tot drie hoog doorklinkt. Heel vervelend. Dus let daarop bij het reserveren. Ik heb een massage geboekt. Dat was goed en redelijk betaalbaar (20 euro)voor een half uur. Het ontbijt is erg luxueus, het personeel erg attent. Het is wel een duur hotel, maar in Delhi is dat nu overal wel zo. Het grote voordeel is dat je tegenover het jantar Mantar zit, zodat je de riksjarijders daar altijd naar kunt laten toerijden. Dat weten ze allemaal. Ook halen ze je dan ook niet het vel over de neus, omdat je in een duur hotel zit. Het restaurant is wel erg duur.
Nelleke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 17 februari 2013
Mooi hip hotel

Ligt centraal, goede kamers, vriendelijk personeel, mooi zwembad
9
Dit is de vierde keer dat we in dit hotel verblijven. Het ligt heel centraal. Het grote voordeel is dat het tegenover het Janter Manter ligt. Dat kun je dus tegen elke taxi of auroriksja zeggen. Je krijgt ook niet meteen dat ze je naar een ander hotel proberen te loodsen of een veel te hoge ritprijs vragen, omdat het hotel nu eenmaal duur is. Het hotel zelf is prima, misschien iets te hip voor India. Zorg dat je niet op de tweede of derde verdieping rechts komt te liggen. De geluidsoverlast van de disco gaat door tot diep in de nacht. Het ontbijt is geweldig, de stuffed paratha is verrukkelijk. Veel keuze, eigenlijk ook te gek. Bedden zijn prima. Het restaurant is goed maar te duur voor wat je krijgt. Het Kwality ligt op nog geen 2 minuten lopen en biedt hetzelfde eten voor minder geld. Zwembad is mooi, maar de jonge rijke Indiërs die er borrelen, geven je een niet altijd welkom gevoel. Drankjes zijn onwijs duur. Als je boekt, houd dan rekening met de extra belasting die er nog bij komt en die kan oplopen tot wel 25% extra. Massage is trouwens wel betaalbaar en prima geregeld.
Laura L. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 januari 2011
Zier er goed uit, maar aan de dure kant

Ligging, uiterlijk, service
7,3
Het is een prima hotel, met prima uitgebreid ontbijt. De drankjes in de bar zijn erg duur, evenals gebruik van internet (zou echt gratis moeten zijn!). De temperatuur was niet te regelen, en soms erg koud en vochtig in de kamer.
Carien D. (Echt)paren Netherlands, 13 oktober 2009
hotel the park New delhi

leuk design hotel, met mooie kamers een leuk zwembad en goed eten. Midden op Connaughtplace dus overal vlak bij
7,3
over het algemeen erg tevreden over dit hotel, ik was er al eerder geweest en toen hadden ze een franse kok en was het eten lekkerder. maar die was misschien vrij toen wij er waren. Ik was er op een beurs dus alleen aanwezig tijdens het ontbijt en 's avonds laat zaten wij aan het zwembad te borrelen en aten daar een hapje. waarschijnlijk is het voedsel in het restaurant wat beter van kwaliteit. De kamers zijn mooi, wij hadden een kamer aan de straatkant, dus de stadsgeluiden drongen vanaf 6 uur's morgens in de kamer, dus oordopjes mee als je daar last van hebt.
Juned S. Individuele reizigers India, 20 juli 2014
nice hotel

Breakfast
9,7
Maree L. Groepen Australia, 8 juli 2014
Staff efficient and helpful

Great location, cleanliness, great service and comfort
8,3
Very quick due to schedule , staff helpful with this
You S. Zakelijke reizigers China, 3 juli 2014
Nice Good Easy

Nice Good Easy
8
People are very friendly and easy to check-in and check-out. Room is big and nice. Everything is fine there. It is a good place to stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Park New Delhi Hotel New DelhiThe Park New Delhi Hotel New Delhi - GastenkamerThe Park New Delhi Hotel New Delhi - GastenkamerThe Park New Delhi Hotel New Delhi - ReceptieThe Park New Delhi Hotel New Delhi - ZwembadThe Park New Delhi Hotel New Delhi - FitnessruimteThe Park New Delhi Hotel New Delhi - WinkelsThe Park New Delhi Hotel New Delhi - Balkon/TerrasThe Park New Delhi Hotel New Delhi - Hotel exterieurThe Park New Delhi Hotel New Delhi - GastenkamerThe Park New Delhi Hotel New Delhi - GastenkamerThe Park New Delhi Hotel New Delhi - SpaThe Park New Delhi Hotel New Delhi - ZwembadThe Park New Delhi Hotel New Delhi - ZwembadThe Park New Delhi Hotel New Delhi - RestaurantThe Park New Delhi Hotel New Delhi - RestaurantThe Park New Delhi Hotel New Delhi - ZwembadThe Park New Delhi Hotel New Delhi - Balkon/TerrasThe Park New Delhi Hotel New Delhi - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - The Park New Delhi Hotel, New Delhi

AS-AGWEB-3A04