of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Receptie The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Faciliteiten The Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 28
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 584 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,5
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (584)
Sorteer op:
Desiree V. (Echt)paren Netherlands, 30 september 2014
Zeer mooie kamer in een rustige steeg

badkamer, uitvoering kamer en cleaning
7
Mooi hotel, helaas zwembad in de schaduw. Ligt aan de voet van legian street. Er werd direct naast het hotel gebouwd waardoor vanaf 's ochtends vroeg al veel lawaai.
Jill M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 11 augustus 2014
Beste hotel in Kuta

Schoon, compleet en zeer gastvrij
9,3
Ik schrijf nooit een review voor een hotel. Maar nu voor de 8ste keer op Bali en voor het eerst in dit hotel. Het is helemaal geweldig! Schone kamers, zeer verzorgd. Tevens een superlieve en attente staf. Absolute aanrader!
Suzanne D. (Echt)paren Netherlands, 9 mei 2014
Net en centraal gelegen hotel in Kuta

Netheid, vriendelijk personeel, leuk zwembadje
7,7
Het verblijf in dit hotel in Kuta is ons zeer goed bevallen. Kuta is erg druk, maar je kunt er heerlijk eten bij de in de buurt gelegen warungs, restaurantjes en er zijn veel winkels. Het hotel ligt centraal gelegen, maar wel in een wat donker straatje. Vriendelijk personeel en een kleinschalig en schoon verblijf. Super mooi aangelegd (klein) tuintje.
Wim G. Individuele reizigers Belgium, 19 maart 2013
gezellig klein hotel...perfecte locatie...

Rustige ligging...toch op wandelafstand van strand en uitgangsbuurt...prima service...
7
Kleine en gezellige kamer..zeer vriendelijke bediening...beperkt aantal kamers..zeer goede ligging op wandelafstand van strand en winkels en uitgangsbuurt...ik kom er zeker terug..
David O. Individuele reizigers Ireland, 21 november 2014
fantastic stay

Location, staff, pool
9
Great stay. The best I have stayed in Asia so far .
Eko A. Individuele reizigers Indonesia, 17 november 2014
small but clean and modern

clean room, smart tv, nice staff
8,7
At first i just expect it to be like any other budget hotel. Buuutt, it was really really nice indeed. Surely, i'll be staying here in my next trip to Bali
Onny A. (Echt)paren Indonesia, 15 november 2014
Best location

Location, staff, clean.
8,7
Best location. Clean Hotel. Love it.
Mohd H. (Echt)paren Malaysia, 13 november 2014
Nice place and friendly staff n very satisfied!

Nice and clear tv..clean toilet..good staff..
8,7
All is very awesome!👍👍
Rose A. Individuele reizigers Philippines, 12 november 2014
will go back

clean, near the beach and dining areas, internet
9,3
Great! I just cannot rate the food because I did not eat there but everything else is perfect.
Marisha S. Individuele reizigers Indonesia, 11 november 2014
Good location n friendly staff

Good location n friendly staff & clean room
8,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptieThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteitenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree


AS-AGWEB-3A03