Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Receptie The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/Terras The Pavilion Hotel Kuta Bali - Faciliteiten The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 28
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 705 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,6
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (705)
Sorteer op:
Desiree V. (Echt)paren Netherlands, 30 september 2014
Zeer mooie kamer in een rustige steeg

badkamer, uitvoering kamer en cleaning
7
Mooi hotel, helaas zwembad in de schaduw. Ligt aan de voet van legian street. Er werd direct naast het hotel gebouwd waardoor vanaf 's ochtends vroeg al veel lawaai.
Jill M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 11 augustus 2014
Beste hotel in Kuta

Schoon, compleet en zeer gastvrij
9,3
Ik schrijf nooit een review voor een hotel. Maar nu voor de 8ste keer op Bali en voor het eerst in dit hotel. Het is helemaal geweldig! Schone kamers, zeer verzorgd. Tevens een superlieve en attente staf. Absolute aanrader!
Suzanne D. (Echt)paren Netherlands, 9 mei 2014
Net en centraal gelegen hotel in Kuta

Netheid, vriendelijk personeel, leuk zwembadje
7,7
Het verblijf in dit hotel in Kuta is ons zeer goed bevallen. Kuta is erg druk, maar je kunt er heerlijk eten bij de in de buurt gelegen warungs, restaurantjes en er zijn veel winkels. Het hotel ligt centraal gelegen, maar wel in een wat donker straatje. Vriendelijk personeel en een kleinschalig en schoon verblijf. Super mooi aangelegd (klein) tuintje.
Wim G. Individuele reizigers Belgium, 19 maart 2013
gezellig klein hotel...perfecte locatie...

Rustige ligging...toch op wandelafstand van strand en uitgangsbuurt...prima service...
7
Kleine en gezellige kamer..zeer vriendelijke bediening...beperkt aantal kamers..zeer goede ligging op wandelafstand van strand en winkels en uitgangsbuurt...ik kom er zeker terug..
Quoc H. Individuele reizigers Vietnam, 26 mei 2015
Very good hotel near shopping streets & beach

nice decoration, very good location but quiet, good staff
9,3
This is the best hotel during my 8 days trip to Bali & Yoja. The hotel has extreme good location BUT very quiet (just 3-4 houses away from main street): near shopping stress of Legion (less than 5' walk), Kuta Square + Discovery Shopping mall (10'-20' walk). Also near the beach (right after Kuta Square). I used to stay at another hotel right on Legion street (20' walk away) and cannot sleep till almost 2:00am but when staying at Pavilion, I can sleep tight right after 10:00pm. Hotel staff also very friendly and helpful. When I ask information, they always tell me details + check whether they can do anything further for me. The hotel look quite lovely, it is a new boutique hotel in town. Highly and will recommend this hotel to all my friends
Omer A. Individuele reizigers Turkey, 23 mei 2015
Small Hotel

Near Kuta,Location and room
8
Small hotel and soooooo cheap
Rachel A. Individuele reizigers Malaysia, 19 mei 2015
Love this place

Location, environment within the hotel compound and staffs
6,7
looking forward to stay there on my next trip to Bali
Cheah L. (Echt)paren Malaysia, 18 mei 2015
Clean room

cleanliness, location, friendly staffs
7,3
Great location. Walking distance to all the shops and also the very nice food around the area. Only take around 5 minutes walk to reach all the romantic dinner places along jalan popies.
Chin N. (Echt)paren Malaysia, 17 mei 2015
Overall it's ok for the room as 2 star hotel.

Location, cleanliness, staff are friendly
7
We have our great stay here. Hotel are a bit hidden in Kuta street, but Hotel are new & clean. Location are good, 5 minute walk to made's warong.
Pornnapat R. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 17 mei 2015
Family trip

Fantastic
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptieThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/TerrasThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteitenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree


AS-AGWEB-3C03