of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Receptie The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Zwembad The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Tuin The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gastenkamer
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Faciliteiten The Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 28
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 601 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,5
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (601)
Sorteer op:
Desiree V. (Echt)paren Netherlands, 30 september 2014
Zeer mooie kamer in een rustige steeg

badkamer, uitvoering kamer en cleaning
7
Mooi hotel, helaas zwembad in de schaduw. Ligt aan de voet van legian street. Er werd direct naast het hotel gebouwd waardoor vanaf 's ochtends vroeg al veel lawaai.
Jill M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 11 augustus 2014
Beste hotel in Kuta

Schoon, compleet en zeer gastvrij
9,3
Ik schrijf nooit een review voor een hotel. Maar nu voor de 8ste keer op Bali en voor het eerst in dit hotel. Het is helemaal geweldig! Schone kamers, zeer verzorgd. Tevens een superlieve en attente staf. Absolute aanrader!
Suzanne D. (Echt)paren Netherlands, 9 mei 2014
Net en centraal gelegen hotel in Kuta

Netheid, vriendelijk personeel, leuk zwembadje
7,7
Het verblijf in dit hotel in Kuta is ons zeer goed bevallen. Kuta is erg druk, maar je kunt er heerlijk eten bij de in de buurt gelegen warungs, restaurantjes en er zijn veel winkels. Het hotel ligt centraal gelegen, maar wel in een wat donker straatje. Vriendelijk personeel en een kleinschalig en schoon verblijf. Super mooi aangelegd (klein) tuintje.
Wim G. Individuele reizigers Belgium, 19 maart 2013
gezellig klein hotel...perfecte locatie...

Rustige ligging...toch op wandelafstand van strand en uitgangsbuurt...prima service...
7
Kleine en gezellige kamer..zeer vriendelijke bediening...beperkt aantal kamers..zeer goede ligging op wandelafstand van strand en winkels en uitgangsbuurt...ik kom er zeker terug..
Carolanne M. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 24 december 2014
Amazing! close to everything, clean, modern.

Staff, location, pool.
10
we have stayed here many times and love it every time. from the smart tv to the staff and the owners who will bend over backward to make your stay relaxed and comphe.
Nicola G. (Echt)paren United Kingdom, 14 december 2014
Amazing hotel

Staff
10
Amazing
Donna M. Individuele reizigers Australia, 14 december 2014
Hidden gem

Quiet location, comfy bed and lovely staff
9,3
My stay was great however the only 2 things that marred a wonderful stay are the construction that is occurring and a neighboring rooster - be prepared to be woken up early by both of these things!
Yap S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 12 december 2014
Nice budget hotel

price, cleanliness, comfort
7,7
Overall we are quite pleased with our stay. Price paid was very worthy. Bed is comfortable and room is very clean. However location is quite isolated in a narrow alley which makes it quite hard to find
Rachaellea B. Groepen Australia, 4 december 2014
Loads of potential

polite staff. Close to everything. Clean enough
7,3
Good
Chuan M. (Echt)paren Malaysia, 28 november 2014
Nice hotel to stay

Comfortable room, Good environment and friendly staff
9,7
I and my bf very loved this hotel bcos the room very big and comfortable. I really thanked for the staff bcos they gaves a big suprises for us. This is a very excellent hotel for us.. strongly recommend this hotel for my friends....

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ReceptieThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - ZwembadThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TuinThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - GastenkamerThe Pavilion Hotel Kuta Bali - FaciliteitenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Entree


AS-AGWEB-3C07