of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Sea Patong Hotel

5/56 Haad Patong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Badkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel exterieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer
The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieur The Sea Patong Hotel Phuket - Hotel exterieur The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Badkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer The Sea Patong Hotel Phuket - Badkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1649 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,5
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1649)
Sorteer op:
Robert S. (Echt)paren Netherlands, 27 december 2013
redelijk rustig gelegen, midden in de drukte

prijs-kwaliteit, zwembad van de Nap (hotel) mag worden gebruikt! erg mooi!
8,3
gezellig verblijf, was blij met dit hotel in het voor mij te-drukke-Patong.
Anton J. (Echt)paren Netherlands, 12 augustus 2011
Rustig slapen vlakbij het hart van Phuket-Paton

Rustig, schoon, kleinschalig
9,7
prima klein hotel grote kamers met groot balkon vlakbij strand en de straat waar het allemaal gebeurt!. wij hebben bij terugkomst in puket weer bijgeboekt. van het uitzicht moet je niets verwachten en ook eten buiten de deur is gezelliger. vertder alles prima.
Tip: Zo veel te zien en te doen. Voor ieders smaak is wel iets te vinden.
Steven B. Individuele reizigers Netherlands, 25 maart 2011
Mooi hotel

Grote mooie kamers, mooi zwembad
7,3
prettig hotel, het verblijf is me goed bevallen. de kamer was zeer ruim met mooie nieuwe meubels. een vrij klein zwembad op het dak, maar mooi gemaakt met een klein bar/restaurant gemaakt, prima. aardig en behulpzaam personeel ook. drie minuten lopen van het strand. alleen de locatie is een beetje apart, met de ingang iets van 100 meter van de weg af. plus het is vrij ver van bangla road. op de website staat tien minuten lopen, maar dan moet je echt heel hard lopen. ik loop in een normaal tempo, en deed er een kwartiertje over. waarbij je een stuk of 20 keer aanbiedingen voor massages moet afslaan, niet zo leuk. heb dus maar een brommer gehuurd toen. het zusterhotel, the nap, zag er trouwens nog mooier uit, en ligt wel direct aan de weg. misschien probeer ik die volgende keer eens uit.
Johan V. Individuele reizigers Netherlands, 23 februari 2011
geweldig hotel op gunstige locatie

prima service
8,7
het was mijn eerste keer in phuket an dit hotel..de keuze was prima het is een mooi hotel net buiten de hectiek van het drukke centrum..kortom een prima keuze want je bent op lopafstand bij het centrum en het strand..de service in het hotel is prima allemaal vriendelijke mensen ook het ontbijt was meer dan voldoende...niets is te veel en de prijs kwaliteit verhouding is prima..kortom een aanrader voor iedereen die overal dichtbij wil zijn maar toch ook wil genieten van de rust..dit hotel is een prima keus echt een aanrader.
Sightseeing/attracties tip: er zijn voldoende mogelijkheden om attracties te boeken..Ook bij het hotel alleen de prijs is relatief hoger..je kan beter in het centrum iets boeken vaak met korting ook nog.
Anthony H. (Echt)paren United States of America, 4 augustus 2014
Location, value and friendliness

The location turned out better than expected, the price for everything was a good deal and we will return.
8
Really was great for fourth trip to Phuket. Motorcycle rental next door from Chris, and massages real close too. Needed to fix the hot water supply.
Anthony H. (Echt)paren United States of America, 3 augustus 2014
Very please with everything

Fourth trip to Phuket and want to return again to this place.
8
The location turned out better than expected, the price for everything was a good deal and we will return. Sea Patong signs are no more. Must have been bought out. GPS coordinate location is a good spot though.
Dwi A. (Echt)paren Indonesia, 2 juni 2014
2nd times staying.. definetely will back again..

Nice hotel, near beach, friendly staff
9
We both happy to stay here.. will back again one day if we visit Phuket
Norzalena M. (Echt)paren Malaysia, 22 mei 2014
Superb!

services, friendly staff, cleanliness
9,7
Its was amazing experience during my stay on 19-22/5/14. recommended to couples or family because you are very close to beach, nightlife and almost everything interesting in Patong! I'm gonna recommend this hotel to my friend if they want to go to Patong, Phuket. experience that will not disappoint you, trust me. Superb! :)
Nicolas G. (Echt)paren Philippines, 7 mei 2014
stress-free vacation

friendly & helpful staff, quick service response, clean hotel
9,7
Had a very pleasant stay. Helpful and friendly staff. Has a free minibar. A library with computer and internet access which is free.
Mia G. (Echt)paren Philippines, 29 april 2014
Shared facilities with the Nap make it a steal!

Location was near the beach and other restaurants/stores, room was very big, beautiful facilities.
8,7
I really loved the fact that the Sea shared facilities with the Nap. While we stayed at the Sea which is the budget-hotel sister of the Nap, we were able to use the lobby, restaurant, pool, and other facilities of the Nap. The room itself was also nice and spacious with a King-sized bed and a balcony outside. The only negative for me was that there were quite a few mosquitoes in the room. Overall, I really loved our stay. The beach was just 3-5minutes away but was far enough from the noise.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Sea Patong Hotel PhuketThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - BadkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel exterieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel interieurThe Sea Patong Hotel Phuket - Hotel exterieurThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - BadkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - BadkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Sea Patong Hotel Phuket - ZwembadThe Sea Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - BadkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - GastenkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - BadkamerThe Sea Patong Hotel Phuket - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C02