of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching

133, Taman Stutong Indah, Lorong 12 A, Jalan Setia Raja, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Badkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Badkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tub The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tub The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Lobby The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Balkon/Terras
The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Speeltuin The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Recreatie-faciliteiten The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 10
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 49 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
6,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (49)
Sorteer op:
Mandy G. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2013
Uniek verblijf. Net of je in jungle bent.

Knusse accommodatie,ruime kamer,zwembad
6
Het verblijf was leuk. Mooie ruime kamers met fijne bedden. Ruim balkon en heerlijke bamboe douche
Saskia H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 juli 2013
Bijzonde en gastvrij verblijf

Bijzonder, uniek en gastvrij
8,7
Het lijkt wat vreemd dat dit hotel in een normale woonwijk, of straat ligt. Achter de mooie poort kom je meteen in een zelfgemaakt paradijsje binnen. Er zijn inpandige vijvertjes, stepstones, bruggetjes, zwembadje met waterval, hangmat, schommel, leuke hondjes en een gezellige bar/verblijfplaats. Overal hangen spreuken, zo ook aan de bar: Dit is geen hotel, je bent hier thuis (of iets dergelijks). Consumpties mag je pakken en zelf opschrijven op je nota. De eigenaar is en een bijzonder vriendelijke en behulpzame man. Hij draait zelfs je lievelingsmuziek, als je wilt. Verder alleen maar unieke en warm aangeklede kamers! Wij mochten zelfs nog kiezen uit 3 verschillende familieverblijven. Wij kozen voor de kamer op palen aan de straatzijde. Superleuk, met buitenbadkamer! Vanuit dit hotel kun je gemakkelijk een dagje/avond naar Kuching of naar het strand, met de taxi.
Jan W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juni 2013
Tropische verrassing!

sfeer, heerlijk eten, aardige medewerkers
9
Prima verblijf in zeer verrassend hotel met zeer bijzondere eigenaar. De atmosfeer is geweldig en de kamers zijn zeer bijzonder ingericht.
Robert V. Groepen Netherlands, 16 juli 2012
sfeervolle boutique in een rustige omgeving

rustig, sfeervol, zeer gastvrij, uitstekend eten
9,3
het is een heek sfeervolle boutique met een zwembad in een tropische uitstraling. Kamer was groot en die van ons had ook een infrarood sauna. Zeer gastvrije eigenaar en erg hulpzaam. Het is een vrij onbekend hotel bij de locals, maar heel geschikt op even bijvte komen.
Hotel kenmerken tip: Romantisch om als stel geen te gaan.
Ruud V. (Echt)paren Netherlands, 22 september 2011
Tropische verrassing met een spontane glimlach!

Heerlijk eten! / Relaxte omgeving, zwembad waterval sauna whirlpool / Eigen chauffeur naar Kuching stad en bezienswaardigheden
9
Het verblijf in de Secret Sanctuary is ons prima bevallen. Het is goed als je van rust houdt en niet direct midden in de stad wilt verblijven. De diverse vijvers met koikarpers, de watervallen en de diverse planten en bloemen zorgen voor een bijzondere omgeving. Daarbij zijn de eigenaar en zijn vriendin heel bijzonder en zeer gastvrij. Tip: je voeten laten schoonsabbelen door kleine visjes is een aanrader, al is het even wennen!
Restaurant tip: Eten in de Secret Sanctuary is een aanrader. De eigenaar Cyril staat ook zelf in de keuken en maakt heerlijke gerechten klaar waarbij je je vingers op eet.
Kanhathai C. Groepen Thailand, 12 augustus 2014
Peaceful and friendly staff

The decoration of the hotel
7,7
Kin W. (Echt)paren Singapore, 23 juni 2014
Peaceful area and back to basics

Cozy, nice pool and earthy design
5,7
Weird ownwer with hippie tendencies and penchant for nudity. Need to be open-minded. I wouldn't say it's value for money because there was no TV in the room, some lights weren't working and the room just had a bed and table. No one came to clean the room during our stay too. When I thought I lost my key to the room, they actually told me they didn't have a spare key! Good thing I found it. It's nestled in a residential estate and seemingly has little or no public transport nearby (I rented a scooter while I was in Kuching). It's a place that might appeal to some for its character and homely feeling but definitely won't go down well with some tourists. Staff were friendly and helpful in general and the pool with a 'waterfall' and fish therapy pond were nice touches. Food was good because the owner used to be a chef but all in all, I doubt I'd come back again on my next visit to Kuching.
Ellis D. (Echt)paren United Kingdom, 11 mei 2014
lalala

rooms pool food
9,7
Awesome
Benedict D. (Echt)paren Malaysia, 19 januari 2014
The boss is a great guy!!

Nature orientated, no disturbance as no TV and WiFi..
7,3
Hsu C. Individuele reizigers Taiwan, 23 november 2013
Good place!

Good view, food, and friendly service.
9
A nice place to relax.very good for service and nice guys in that.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching KuchingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BadkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BadkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tubThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tubThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - LobbyThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Balkon/TerrasThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - SpeeltuinThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Recreatie-faciliteitenThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Bar/LoungeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Bar/LoungeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - WinkelsThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - SpaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - StrandThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - StrandThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching, Kuching

AS-AGWEB-3B02