Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching

133, Taman Stutong Indah, Lorong 12 A, Jalan Setia Raja, Kuching stadscentrum, Kuching, Maleisië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gastenkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Badkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Badkamer The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tub The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Lobby The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Balkon/Terras The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur
The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Zwembad The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Speeltuin The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Restaurant The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Bar/Lounge
Gebied: Kuching stadscentrum Aantal kamers: 10
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 63
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
6,8
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (63)
Sorteer op:
Paul T. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 29 juli 2015
Geweldige Oosterse hippie-oase, unieke vibe, Zen

ontwerp: ieder huisje zijn eigen stijl; atmosfeer: relaxed en vrij; eten: een van de staff is professionele kok en kookt voortreffelijk
9
Vijf heerlijke dagen gehad.
Rapporteer deze beoordeling
Tanja V. Individuele reizigers Netherlands, 30 november 2014
Veraasend anders

Heel goed eten, erg gastvrij en leuke indeling van kamers
8,3
Erg verrassend leuk verblijf gehad! Wij hadden 3 kamers die ieder heel anders waren met leuke aspecten zoals douche en toilet buiten, heel aparte indeling en uitzicht op een mooi zwembad met waterval, een fish-spa en fijne lounge ruimte. Eten was heel goed en iedere dag vers bereid! Mochten met de eigenaar mee naar de markt om inkopen te doen en mee de keuken in om de geheimen van de kok(s) af te kijken. Verder nam de eigenaar ons een hele dag mee op sleeptouw naar Bako National Park en bracht hij ons persoonlijk naar het vliegveld. Heel bijzondere plek met een heel bijzondere eigenaar ;-) Zouden deze accommodatie zéker aanbevelen voor een ieder die open staat voor een aparte beleving!
Rapporteer deze beoordeling
Mandy G. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2013
Uniek verblijf. Net of je in jungle bent.

Knusse accommodatie,ruime kamer,zwembad
6
Het verblijf was leuk. Mooie ruime kamers met fijne bedden. Ruim balkon en heerlijke bamboe douche
Rapporteer deze beoordeling
Saskia H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 juli 2013
Bijzonde en gastvrij verblijf

Bijzonder, uniek en gastvrij
8,7
Het lijkt wat vreemd dat dit hotel in een normale woonwijk, of straat ligt. Achter de mooie poort kom je meteen in een zelfgemaakt paradijsje binnen. Er zijn inpandige vijvertjes, stepstones, bruggetjes, zwembadje met waterval, hangmat, schommel, leuke hondjes en een gezellige bar/verblijfplaats. Overal hangen spreuken, zo ook aan de bar: Dit is geen hotel, je bent hier thuis (of iets dergelijks). Consumpties mag je pakken en zelf opschrijven op je nota. De eigenaar is en een bijzonder vriendelijke en behulpzame man. Hij draait zelfs je lievelingsmuziek, als je wilt. Verder alleen maar unieke en warm aangeklede kamers! Wij mochten zelfs nog kiezen uit 3 verschillende familieverblijven. Wij kozen voor de kamer op palen aan de straatzijde. Superleuk, met buitenbadkamer! Vanuit dit hotel kun je gemakkelijk een dagje/avond naar Kuching of naar het strand, met de taxi.
Rapporteer deze beoordeling
Jan W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juni 2013
Tropische verrassing!

sfeer, heerlijk eten, aardige medewerkers
9
Prima verblijf in zeer verrassend hotel met zeer bijzondere eigenaar. De atmosfeer is geweldig en de kamers zijn zeer bijzonder ingericht.
Rapporteer deze beoordeling
Robert V. Groepen Netherlands, 16 juli 2012
sfeervolle boutique in een rustige omgeving

rustig, sfeervol, zeer gastvrij, uitstekend eten
9,3
het is een heek sfeervolle boutique met een zwembad in een tropische uitstraling. Kamer was groot en die van ons had ook een infrarood sauna. Zeer gastvrije eigenaar en erg hulpzaam. Het is een vrij onbekend hotel bij de locals, maar heel geschikt op even bijvte komen.
Hotel kenmerken tip: Romantisch om als stel geen te gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Ruud V. (Echt)paren Netherlands, 22 september 2011
Tropische verrassing met een spontane glimlach!

Heerlijk eten! / Relaxte omgeving, zwembad waterval sauna whirlpool / Eigen chauffeur naar Kuching stad en bezienswaardigheden
9
Het verblijf in de Secret Sanctuary is ons prima bevallen. Het is goed als je van rust houdt en niet direct midden in de stad wilt verblijven. De diverse vijvers met koikarpers, de watervallen en de diverse planten en bloemen zorgen voor een bijzondere omgeving. Daarbij zijn de eigenaar en zijn vriendin heel bijzonder en zeer gastvrij. Tip: je voeten laten schoonsabbelen door kleine visjes is een aanrader, al is het even wennen!
Restaurant tip: Eten in de Secret Sanctuary is een aanrader. De eigenaar Cyril staat ook zelf in de keuken en maakt heerlijke gerechten klaar waarbij je je vingers op eet.
Rapporteer deze beoordeling
Boban Z. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 15 april 2015
Probably our favorite place in Malaysia

Cyril (the owner), the food, the atmosphere
9,3
We loved our stay at the Secret Sanctuary! It's a kind of place that deserves a movie made about it... Very relaxing (we all loved the fish spa pool!) + some of the best "fusion" food we had in Malaysia + very helpful owner (Cyril) who helped us with our sightseeing itinerary and drove us everywhere. Perhaps not for business travelers or people who want their hotels perfectly neat and sterile, but if you like the relaxed california hot springs vibe, this place will feel like your second home!
Rapporteer deze beoordeling
Andrew H. (Echt)paren United Kingdom, 4 maart 2015
Wonderfully Bohemian Friendly Little Hidden Palace

The owner Cyril, his beautiful staff, the style, the feeling, the decor... the absolute pleasure of feeling welcome and accepted.
9,7
We loved it here - in fact so much so we stayed an extra week. Cyril the owner went all out to give us the best time possible - he made us feel so welcome and even took us out to see the sites, without expecting anything in return. He was a true gentleman. The energy and sheer style of the place is all created entirely from his passion - every corner reveals an unexpected room in which to lounge, a beautiful little pool complete with waterfall, a fish spa to sooth one's aching feet. His staff were so friendly, there was an honesty bar in which it was up to you to be just that - honest. In fact the whole place felt authentic and honest - it was a dream - we did not want to leave. I'm sure the place is not for everyone, but if you want to experience true hospitality and a non judgmental, almost spiritual vibe, then don't let this place remain a secret to you - go and see Cyril - he works so hard to make the place a mini paradise and really deserves to have punters to share it with - that seems to be his love. We would return annually if we could. Thanks Cyril, for making our stay so memorable xx
Rapporteer deze beoordeling
Alice C. (Echt)paren Malaysia, 23 december 2014
good place

convenient, clean & relaxing
10
Great
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching KuchingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BadkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BadkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hot tubThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - LobbyThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Balkon/TerrasThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - ZwembadThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - SpeeltuinThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestaurantThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Bar/LoungeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Bar/LoungeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - WinkelsThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - SpaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OmgevingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Nabij attractieThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - StrandThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - StrandThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - GastenkamerThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel exterieurThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching, Kuching

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02