of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Soerabaja, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

The Square Soerabaja - Tuin The Square Soerabaja - Fitnessruimte The Square Soerabaja - Koffiehuis/Café The Square Soerabaja - Hotel exterieur The Square Soerabaja - Hotel exterieur The Square Soerabaja - Hotel exterieur The Square Soerabaja - Hotel exterieur The Square Soerabaja - Vergaderruimte The Square Soerabaja - Hotel exterieur The Square Soerabaja - Lobby The Square Soerabaja - Zwembad The Square Soerabaja - Zwembad The Square Soerabaja - Faciliteiten The Square Soerabaja - Bar/Lounge The Square Soerabaja - Gastenkamer The Square Soerabaja - Lobby
Gebied: Rungkut Aantal kamers: 120
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 1441 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (1441)
Sorteer op:
Maria W. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prijs kwaliteit prima hotel.

Taxi's voor het hotel aanwezig. Dicht bij de luchthaven. Fijne kamer
6,3
prima verblijf. Jammer dat er geen balkon aanwezig was op de kamer zodat je altijd naar beneden moest om even buiten te zitten. Verder was jet pesoneel vriendelijk en behulpzaam.
Johannes H. (Echt)paren Netherlands, 10 juli 2013
Fijn om langer te verblijven

Grote schone kamer, ideaal voor langer verblijf, personeel vriendelijk en behulpzaam
7,7
Erg jammer dat op de hoogste verdieping de waterdruk te laag om een douche te nemen. Na verhuizing naar een kamer lager in het gebouw was wireless internet niet beschikbaar. Erg complete inrichting, ideaal voor een langer verblijf. Tegen extra betaling van IDR 35.000 een goed ontbijt. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Najia E. Individuele reizigers Netherlands, 20 maart 2013
Ik vond het er lux.

Erg schoon, comfortabel en vriendelijk personeel
6,3
Erg schoon hotel, dat was het geld absoluut waard, mooi uitzicht op de stad, onder het gebouw veel verschillende foodcorts
Ayse W. Individuele reizigers Netherlands, 20 maart 2013
Slecht hotel!

Er waren geen pluspunten
3
Wifi deed het niet goed, er kwam geen warm water uit de douche, er lagen haren op de grond, het personeel sprak gen Engels en ik heb een dag op mijn was moeten wachten waar ik wel voor heb betaald maar achteraf bleek dat het ongewassen was. Zeker. Geen aanrader dit hotel
Michael S. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2013
Hotel tegenover universiteit

Zwembad en Starbucks
7
Prima leuk/modern ingerichte kamer met mooi uitzicht over de stad Surabaya. Er is een shoppingmall op 10 min rijden vanaf het hotel en het vliegveld is op 30min rijden. Het echte centrum ligt wel wat verder weg en hier heb je zeker een taxi voor nodig (kost ongeveer IDR 60.000). Onder het hotel zijn verschillende restaurantjes een Starbucks en iets verder op kan je je was laten doen. Nadeel van het hotel is dat het doucheputje niet goed doorloopt en de hele badkamer incl woonkamer vol loopt met water. Achter de desk spreken ze slecht Engels dus is het moeilijk om je verstaanbaar te maken. Hotel is echt voor de jeugd!
Tip: Neem een duik in het zwembad en ga sporten in de gym
Michael S. (Echt)paren Netherlands, 26 januari 2013
Hotel tegenover universiteit

Zwembad en Starbucks beneden
7
Prima leuk/modern ingerichte kamer met mooi uitzicht over de stad Surabaya. Er is een shoppingmall op 10 min rijden vanaf het hotel en het vliegveld is op 30min rijden. Het echte centrum ligt wel wat verder weg en hier heb je zeker een taxi voor nodig (kost ongeveer ). Onder het hotel zijn verschillende restaurantjes een Starbucks en iets verder op kan je je was laten doen. Nadeel van het hotel is dat het doucheputje niet goed doorloopt en de hele badkamer incl woonkamer vol loopt met water. Achter de desk spreken ze slecht Engels dus is het moeilijk om je verstaanbaar te maken. Hotel is echt voor de jeugd!
Hotel kenmerken tip: Lekker zwemmen in het zwembad of sporten in de gym
Jack D. (Echt)paren Netherlands, 14 november 2012
Ruime kamer

Ruime kamer, schoon hotel, goed bed
6
We verbleven een nacht in The Square. Prima hotel grote kamer. We hadden een keuken in de kamer waarvan de afvoer erg stonk dit was het enige nadeel. Goed voor een nacht.
Julia S. Groepen Netherlands, 27 oktober 2012
Prachtige uitzicht, boven druk studenten centrum.

Schoon, prachtig uitzicht over de stad, buiten zwembad en goedkoop
5,3
Een schoon hotel met een prachtig uitzicht. Echter het hotel ligt ver uit het centrum, maar in een door studenten campus. Op de begane grond is een lawaaiig soort foodcourt en hang-out plek voor de studenten. De receptie spreekt slecht Engels maar is wel vriendelijk.
Julia S. Groepen Netherlands, 27 oktober 2012
Functioneel

Dichtbij vliegveld en goedkoop
5,7
Boven een lawaaige studenten campus. Nette kamers met een prachtig uitzicht
Markovits B. Groepen Netherlands, 21 maart 2012
Modern en nieuw appartementenhotel

vlakbij vliegveld, keukentje
6
Kamers zijn nieuw, modern en goede bedden. Helaas geen wifi en dat is toch wel een gemis. Winkels en coffeeshop Starbucks beneden om 22 uur dicht. Vlakbij een moskee, dus half 4 begonnen ze helaas al hun religieuze boodschap te zingen....
Hotel kenmerken tip: Een doorreis hotel om een vlucht te pakken vanaf vliegveld. Buurt is niet interessant. Wifi is bij Starbucks tot 22 uur en er is een internetcafe om de hoek.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Square SoerabajaThe Square Soerabaja - TuinThe Square Soerabaja - FitnessruimteThe Square Soerabaja - Koffiehuis/CaféThe Square Soerabaja - Hotel exterieurThe Square Soerabaja - Hotel exterieurThe Square Soerabaja - Hotel exterieurThe Square Soerabaja - Hotel exterieurThe Square Soerabaja - VergaderruimteThe Square Soerabaja - Hotel exterieurThe Square Soerabaja - LobbyThe Square Soerabaja - ZwembadThe Square Soerabaja - ZwembadThe Square Soerabaja - FaciliteitenThe Square Soerabaja - Bar/LoungeThe Square Soerabaja - GastenkamerThe Square Soerabaja - Lobby


AS-AGWEB-3B04