of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Suite The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Suite The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Suite The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Badkamer The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieur The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieur The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieur The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel interieur The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel interieur The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Winkels The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Winkels The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteiten The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Buffet
The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Kinderclub The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Kinderclub The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Kinderclub The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Kinderclub The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteiten The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteiten The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteiten The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Golfbaan The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Fitnessruimte The Venetian Macao Resort Hotel Macau - Zwembad
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 3000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 12319 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,4
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (12319)
Sorteer op:
Arend S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 juli 2013
mooi hotel, enorm groot

goede ligging, verzorgd, nieuwe belevenis
8,7
prima,het hotel was netjes en verzorgd, de winkels waren divers, het casino druk
Annemieke G. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2013
Geweldig hotel!

Je hoef de deur niet uit, alles is er!
9,3
de suites zijn heerlijk ruim en ook de badkamer is erg prettig. verder is alles aanwezig in het hotel, veel winkels, zwembaden, restaurants etc. etc. en natuurlijk een groot casino.
Neil T. (Echt)paren Netherlands, 15 augustus 2012
Groot mooi hotel, heel druk

Heel mooi hotel, veel winkels.
5,7
heel mooi hotel, geeft je echt een vakantie gevoel. wel heel druk, het eten in de foodcourt vonden wij heel slecht. weinig zitplaatsen ook, moesten echt op jacht gaan naar zitplaatsen en dan met je bord eten in de hand. hotel mag wat meerdere goeie restaurants zetten. de kamer was wel goed, oude stijl venetian. schoon. de spa behandelingen waren wel heel erg duur.
Restaurant tip: Zeker Portofino doen, goed Italiaans restaurant, romantisch en lekker eten.
Ben G. (Echt)paren Netherlands, 7 augustus 2012
Sprookjes omgeving

Alle faciliteiten aanwzig in 1 complex
8
wij zijn hier twee nachten g.eweest. hotelkamer is prima, ruim en je waant je in venetië. tegenover het hotel -hoofdingang - is een zeer moderne shopping mall met daarin een uitstekend chinees restaurant. voor ons is er verder in macau city weing te beleven. dus voor twee nacht en is het prima.
Restaurant tip: Tegenover hoofdingang in shopping mall is een goede Chinees. Modern restaurant
Sara C. (Echt)paren Belgium, 20 juli 2012
Geweldige ervaring

alles is aanwezig
8,3
We hebben een heerlijk verblijf gehad in the Venetian: enkel en alleen al stappen in dit prachtige hotel is een hele ervaring. JE kan er genieten van het casino, shops, een heerlijk zwembad, .. alles wat je een goed vakantiegevoel kan geven.
Sightseeing/attracties tip: The Venetian ligt nog een 20 min met de taxi van het historisch centrum, dat zeker het bezoeken waard is
Hanry D. Zakelijke reizigers Netherlands, 15 juni 2010
Venetian, Macau

het is een grote belevenis, alles is groot, groter en allergrootst
9
voor de 2e maal en weer onder de indruk van alles!
Restaurant tip: perfect sushi
Philip M. Individuele reizigers Netherlands, 6 mei 2010
Een volledig hotel met vele mogelijkheden

Alles onder een dak. Restaurants, winkels, gokken.
8
Ben twee keer geweest en helemaal naar mijn zin gehad. Ga dit jaar nog een keer terug.
Catharina B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 9 januari 2010
Een bijzonder gokpaleis

Als je in het Ventian logeerd, hoef je niet naar buiten om je te kunnen vermaken.
7,7
Een bijzonder hotel. Heel leuk om dit mee te maken voor een keer. Je waant je binnen in het hotel compleet in Venetie, inclusief gondels, zangaria's, winkels en zelfs de lucht is fantastisch. Een heel bijzondere architectuur. Daarnaast is het gokken geblazen. Bussen komen af en aan vol met Chinezen, alleen maar voor het gokken. Een geweldige wereld om een kijkje te nemen.
Uitgaansleven tip: Alles is te vinden in dit hoteldorp. Je hoeft voor de rest nergens heen.
Pim B. Groepen Netherlands, 18 oktober 2009
venetian Macau

Mooie ruime kamer
9
Het Venetian Macau is een enorm groot hotel. Mooie ruime en zeer luxe kamers. Persoonlijk hou ik niet van de massale opzet de persoonlijke aandacht valt dan weg. Wel leuk om een keer mee te maken. De band die optrad op zaterdagavond was wel super. Echt een super entertainment avond. al met al was het zeker de moeite waard. Overigens heerlijk gegeten in het Italiaans restaurant. Waar de actie All You Can Eat super was. Een heerlijke Italiaanse wijn op. personeel is overigens zeer behulpzaam en service gericht.
Antonius V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 15 augustus 2009
imposant maar niet gezellig

groots, uniek
6
Venetian is een plaats waar je ooit geweest moet zijn. Het is een van de groostte htels ter wereld en dan de stijl die werkelijk imponeert, in Europa zouden we het " kitsch" noemen. Het is werkelijk ongelooflijk. Kamers zijn fraai en goed en groot. Restaurants en alle andere zaken, o.a. het casino natuurlijk zeeeer onpersoonlijk, anonime en bijna onvriendelijk en onbeleefd. Dat is jammer want dan komen de gasten niet meer terug.
Sightseeing/attracties tip: intresaant hotel waar nog veel personeelswerk te doen is. Staf is onvriendelijk en afstandelijk alsof het een fabriek is; dat is het ook eigenlijk: een hotelfabriek.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Venetian Macao Resort Hotel MacauThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - SuiteThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - SuiteThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - SuiteThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - BadkamerThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieurThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieurThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel exterieurThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel interieurThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Hotel interieurThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - WinkelsThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - WinkelsThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - KinderclubThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - KinderclubThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - KinderclubThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - KinderclubThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - GolfbaanThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - FitnessruimteThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - ZwembadThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - ZwembadThe Venetian Macao Resort Hotel Macau - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A07