of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Village House

Lot 634, Off Jalan Pantai Puteri, Santubong Village, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93750 (Bekijk kaart)

Boek nu!

The Village House Kuching - Gastenkamer The Village House Kuching - Badkamer The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Hotel interieur The Village House Kuching - Hotel interieur The Village House Kuching - Restaurant The Village House Kuching - Restaurant The Village House Kuching - Tuin The Village House Kuching - Balkon/Terras The Village House Kuching - Zwembad The Village House Kuching - Restaurant The Village House Kuching - Badkamer The Village House Kuching - Gastenkamer The Village House Kuching - Gastenkamer The Village House Kuching - Gastenkamer
The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Zwembad The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Hotel interieur The Village House Kuching - Uitzicht The Village House Kuching - Hotel interieur The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Omgeving The Village House Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 14

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 246 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (246)
Sorteer op:
Laurence H. (Echt)paren Netherlands, 13 augustus 2013
plezierig

zwembad, aankleding/ decoratie van het hotel, vriendelijke medewerkers
7,3
Het verblijf is door ons als aangenaam ervaren. Zeer rustig gelegen en relaxte sfeer, wat erg fijn was na het reizen door Maleisië. Lekkere ligbedden bij het zwembad. De hotelkamer was erg mooi en schoon. Het avondeten is (erg) duur in vergelijking met de rest van de restaurants in Maleisië. Het eten was overigens prima (wel erg veel olie/vet). Het nabij gelegen strand is niet prettig om te liggen, heel veel muggen, ook overdag. Wel prachtig om een wandeling te maken. Verder moesten we na het per ongeluk laten vallen van een fles shampoo in de hotelkamer een behoorlijk bedrag betalen; dat viel tegen.
Veronique G. (Echt)paren Belgium, 28 april 2013
SUPER

vriendelijkheid, verzorgd en mooi
9,3
Gewoonweg heerlijk relaxen voor een dag of 2 à 3 is ideaal. De kamer was heel proper, een zalige douche in de badkamer, en een spotless zwembad. Het personeel was echt supervriendelijk. In de omgeving is niet zo veel te zien verder.
Michel L. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
Mooi hotel, zeer ontspannen plek

Mooie kamers, mooie tuin, mooi zwembad
7,7
Dit hotel beviel erg goed. Wij hebben een heel ontspannen verblijf gehad. Zeer rustgevende plek!
Carola V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2012
Prachtig!

Oog voor detail, locatie is goed verzorgd.
9,3
De locatie is zoals op de foto's. De eigenaren hebben aandacht besteed aan het uiterlijk, veel details. Ik kan iedereen aanraden om hier een paar nachten te verblijven. De zee is niet toegankelijk om goed te zwemmen, maar hotel heeft een prima zwembad. In de omgeving Cultural Village, een poppenkast. Dus boekje erbij en uitrusten!
Tip: Locatie is in het plaatsje zelf, laat je goed afzetten, ook bij ons ging dit mis.
Christiaan W. (Echt)paren Netherlands, 5 april 2012
Simpel hotel met kleine kamers

Kleinschalig
4,3
Het hotel is slecht vindbaar, aangezien er geen enkel bord met bewegwijzering in de buurt staat. De eigenaar vertelde ons dat dit bewust is gedaan om de 'rust' te waarborgen. Kamers zijn klein en gehorig en daarnaast niet voorzien van tv of minibar. Een pluspunt is het mooie zwembad en de rustige zitjes buiten.
Restaurant tip: Op 5 min rijden van hotel zit een geheel nieuw foodcourt aan het strand waar je perfect kan eten.
Laurens V. (Echt)paren Netherlands, 21 februari 2012
Romatisch hotel dichtbij het strand

Sfeervol relaxed hotel dichtbij de natuur
7
In leuke stijl gebouwd hotel met mooi zwembad. de engelse manager is vriendelijk en behulpzaam met regelen van excursies en vervoer, maar enigszins moeilijk te verstaan. Eten is erg goed, maar wel vrij duur. Op 50 meter afstand bereik je het strand, wat verder geen faciliteiten heeft maar erg mooi is voor de natuurliefhebber om lange wandelingen te maken. Kamers zijn mooi en goed, het enige nadeel is dat je bij de overbuurman zo naar binnen kijkt.
Sightseeing/attracties tip: Zonsondergang op het strand
Liane G. (Echt)paren Netherlands, 27 september 2011
Sfeervol, heerlijk rustig en schoon hotel.

Se sfeer en rust van het hotel zijn geweldig.
9,7
The Village House is in 1 woord geweldig. Het kleinschalige hotel ligt aan een doodlopend zandpad naar het strand. Zodra je de binnenplaats van het hotel in stapt ben je meteen omgeven door rust en sfeer. De kamers zijn ontzettend netjes. Er zit geen balkon bij, maar onder de kamers zijn allemaal leuke zitjes met ligbedden gemaakt waar je heerlijk rustig een boek kan lezen. Deze zitjes grenzen aan de binnenplaats met mooi zwembad. Het strand is niet aantrekkelijk, dus verwacht geen strandvakantie. Er zijn wel erg veel leuke activiteiten in de buurt. De eigenaar Lawrence is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en helpt je graag bij het plannen van deze activiteiten. Hij brengt je gratis naar diverse locaties in de buurt en wil je wat verder weg dan kan je voor advies bij hem terecht. Aangezien er geen restaurants in de directe omgeving zijn hebben wij elke dag bij het hotel gegeten. Het eten was heerlijk en veelzijdig. Tot slot is het goed om te weten dat het een kind, rook en schoenvrij (blote voeten) hotel is. Hierdoor wordt de relaxte sfeer nog meer benadrukt.
Loes R. Groepen Netherlands, 26 september 2011
Niet alleen een gastronomisch hoogtepunt!!

keuken, service en aangeboden trips
9,3
Heerlijk rustpunt, hartverwarmende oprechte vriendelijkheid, goede service en bovenal een chefkok die, zeker op verzoek, de lekkerste gerechten op tafel tovert!!!
Restaurant tip: Het Taste of Borneo-menu, bestaande uit 8 gangen, is zeker een aanrader!!!
Peter D. (Echt)paren Netherlands, 10 september 2011
Zeer goed hotel!

Kleinschalig, zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten, goede service, heerlijk eten.
9,3
Bij binnenkomst heb je het gevoel een mini paradijsje binnen te stappen! De aankleding van dit kleinschalige complex is tot in de puntjes verzorgd. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je een vakantie gevoel te geven. Wij zijn hier heen gegaan na 1,5 week actieve vakantie om een paar dagen te relaxen. Daar is dit hotel perfect voor! Het ligt buiten Kuching, maar vanuit het hotel gaan pendelbusjes naar de stad en terug, even vragen en men regelt het voor je. Daarnaast een ruim assortiment aan excursies te boeken. Het eten is van zeer goede kwaliteit. De kok komt regelmatig vragen of alles naar wens is en heeft er duidelijk plezier in. Een echte aanrader is het 8 gangendiner 'taste of Borneo'. Geweldig!
Restaurant tip: Het 8 gangendiner moet je geprobeerd hebben (158 ringgit pp).
Kristine M. Groepen Australia, 7 juli 2014
Amazing!

Quiet Relaxing Friendly
9,3
The best! A great way to end our trip. The staff were amazing!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

The Village House KuchingThe Village House Kuching - GastenkamerThe Village House Kuching - BadkamerThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - Hotel interieurThe Village House Kuching - Hotel interieurThe Village House Kuching - RestaurantThe Village House Kuching - RestaurantThe Village House Kuching - TuinThe Village House Kuching - Balkon/TerrasThe Village House Kuching - ZwembadThe Village House Kuching - RestaurantThe Village House Kuching - BadkamerThe Village House Kuching - GastenkamerThe Village House Kuching - GastenkamerThe Village House Kuching - GastenkamerThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - ZwembadThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - Hotel interieurThe Village House Kuching - UitzichtThe Village House Kuching - Hotel interieurThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - OmgevingThe Village House Kuching - Zwembad

Beoordelingen door klanten - The Village House, Kuching

AS-AGWEB-3C03