Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 1599 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,5
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (1599)
Sorteer op:
Constant P. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 31 juli 2015
Geen 4 sterren waard

het zwembad, de ligging, het ontbijt
8
Rapporteer deze beoordeling
Willem T. (Echt)paren Belgium, 16 januari 2014
geen grote luxe maar voldoende comfort

groene tuin, centraal gelegen, dicht bij strand & nachtleven
6
Geen topper en recent hotel, wel voldoende als je in de buurt van strand, winkels, restaurant, massage, nachtleven ed. wil doorbrengen. Het is wel een van de weinige hotel zo kort in het centrum dat over een groene tuin beschikt. Zwembaden zijn voldoende maar oud, idem voor de kamers. Ontbijt gemiddeld en personeel niet bepaald top. Prijs/kwaliteit is ok !
Rapporteer deze beoordeling
Gerard V. (Echt)paren Netherlands, 5 januari 2014
Leuk hotel centraal gelegen

Wifi, schone kamers, locatie
7,7
Schoon hotel centraal gelegen in Patong. Overal dichtbij, strand/Bangla Road/Jungceylon winkelcentrum. Ontbijt is simpelmaar wel goed. Wij zouden er zo weer naartoe gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Jan B. (Echt)paren Netherlands, 11 juni 2013
Heb het gewoon ervaren als een prima verblijf

Prima locatie,mooie tuin met zwembad en mooie kamer
8
Heb het volledig naar mijn zin gehad in dit hotel ,kwam niets tekort,goed ontbijt ,mooie ruime kamer en goede locatie met hulpvaardig personeel,mooi zwembad kortom een goed hotel waar ik ,wanneer ik evt. weer naar Patong ga,best wel weer zou willen boeken.
Rapporteer deze beoordeling
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
Redelijk hotel, maar nog niet compleet gerenoveerd

Goede service
7
hotel was nog niet compleet gerenoveerd zoals op de site vermeld.
Rapporteer deze beoordeling
Mark V. Individuele reizigers Netherlands, 2 januari 2013
goed hotel in prima omgeving,alles dichtbij

dichtbij uitgaansleven en strand
6,7
leuk hotel met grote kamers, douche/toilet is aan verbetering toe
Rapporteer deze beoordeling
Sumendra S. Individuele reizigers India, 18 april 2016
awesome !!
6,7
very nice resort !
Rapporteer deze beoordeling
Darryl M. (Echt)paren Australia, 17 april 2016
Great location
6,3
Menu both food and beverage needs to be improved, A lot of items advertised were not available at the time of stay
Rapporteer deze beoordeling
Darryl M. Individuele reizigers Australia, 17 april 2016
Great location, friendly staff
5,7
Some items not available from restaurant as advertised Great location, nice pool and setting
Rapporteer deze beoordeling
Tommy L. Groepen Malaysia, 17 april 2016
Rude staff
3,3
I was checking in and I had book 5 rooms but the front desk told me I only book 4 Rooms, which was a lie as I had show her all my confirmation from agoda, And the staff with a awfully angry face tells me NO! Only 4 rooms. And again I showed her my booking and she insisted no, I then told her to call agoda, but she told me to call instead. This moment I was really angry and told her off that they should call not me, as I have paid and it's their job to check. But in the end I still ended up calling agoda my self. Apart from that when I was told to pay 800thb for deposit I was told credit card was not allow and it's their hote policy. Overall I was really disappointed on the whole issue of delayed checkin and that I had to call agoda myself. Worst experience ever in Phuket for me Totally disappointing !
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - TuinThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - EntreeThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - TuinThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - KeukenThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - BuffetThe Viridian Resort Phuket - Bar/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Bar/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Bar/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Bar/LoungeThe Viridian Resort Phuket - Bar/LoungeThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - Hotel exterieurThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - BadkamerThe Viridian Resort Phuket - BadkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - EntreeThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04