Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 1581 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,5
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (1581)
Sorteer op:
Constant P. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 31 juli 2015
Geen 4 sterren waard

het zwembad, de ligging, het ontbijt
8
Rapporteer deze beoordeling
Willem T. (Echt)paren Belgium, 16 januari 2014
geen grote luxe maar voldoende comfort

groene tuin, centraal gelegen, dicht bij strand & nachtleven
6
Geen topper en recent hotel, wel voldoende als je in de buurt van strand, winkels, restaurant, massage, nachtleven ed. wil doorbrengen. Het is wel een van de weinige hotel zo kort in het centrum dat over een groene tuin beschikt. Zwembaden zijn voldoende maar oud, idem voor de kamers. Ontbijt gemiddeld en personeel niet bepaald top. Prijs/kwaliteit is ok !
Rapporteer deze beoordeling
Gerard V. (Echt)paren Netherlands, 5 januari 2014
Leuk hotel centraal gelegen

Wifi, schone kamers, locatie
7,7
Schoon hotel centraal gelegen in Patong. Overal dichtbij, strand/Bangla Road/Jungceylon winkelcentrum. Ontbijt is simpelmaar wel goed. Wij zouden er zo weer naartoe gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Jan B. (Echt)paren Netherlands, 11 juni 2013
Heb het gewoon ervaren als een prima verblijf

Prima locatie,mooie tuin met zwembad en mooie kamer
8
Heb het volledig naar mijn zin gehad in dit hotel ,kwam niets tekort,goed ontbijt ,mooie ruime kamer en goede locatie met hulpvaardig personeel,mooi zwembad kortom een goed hotel waar ik ,wanneer ik evt. weer naar Patong ga,best wel weer zou willen boeken.
Rapporteer deze beoordeling
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
Redelijk hotel, maar nog niet compleet gerenoveerd

Goede service
7
hotel was nog niet compleet gerenoveerd zoals op de site vermeld.
Rapporteer deze beoordeling
Mark V. Individuele reizigers Netherlands, 2 januari 2013
goed hotel in prima omgeving,alles dichtbij

dichtbij uitgaansleven en strand
6,7
leuk hotel met grote kamers, douche/toilet is aan verbetering toe
Rapporteer deze beoordeling
Jennifer C. (Echt)paren United States of America, 3 februari 2016
Nice little oasis in busy Patong

location, pool, gardens
9,3
Staff was great, room very clean, location superb, nice pool, beautiful tropical gardens.
Rapporteer deze beoordeling
Stefanus S. (Echt)paren Indonesia, 7 januari 2016
Wound Healed Bad Luck Yield

Simplicity, Bandages, Unnecessary Error Coveraged
6,7
Viridian Was A Place So Much We've Chalked Checked On Our Priored Wanted List For Our Honeymoon After Marriages. Although Everything We've Made Such Down As A Do In A Dog Towns Like Chiang Mai And Bangkok But Phuket Especially Patong Beach, Viridian Resort Not As Bad As Others Hard To Find. Taking A Bit An Effort To Hitch Or Hike, We Have Realized That A Walking Distance Is Our Only Friend In There Old Town French Cafe. Alas Our Mind Won't Be A Bed Rest As Tired It Can Be. Some Say This Lifestyle Can Be Our Gateaway To All Those Renegate. Field Of Gold We've Stpping Through. Yawn As We'Ve Felt Being Impossible. At The End Viridian And Us Aldo And Helena Completely Gainning Recognition As Worth Of Being Nimblers.
Rapporteer deze beoordeling
Watsana W. (Echt)paren Thailand, 22 december 2015
A nice stay in Viridian Resort

Friendly Staff. Clean Rooms. Nice Pool
8
Just returned from Viridian Resort Patong. Room was nice and clean. The shower and bathroom were great. Hotel was nicely located and easy to walk to everything. The staff were very friendly and helpful. Buffet breakfast was good without being outstanding. Only downside was the WIFI which was totally useless.
Rapporteer deze beoordeling
Wei L. Groepen Malaysia, 21 december 2015
bed and pillow

spacious, spacious, spacious
6,3
the green color pillow is smelly, disgusting !!!!!!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - BadkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - BadkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - ZwembadThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - EntreeThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - EntreeThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - GastenkamerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TerrasThe Viridian Resort Phuket - Zwembad


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05