Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Timhotel Paris XVII BD Berthier

4 Boulevard Berthier 1 à 3 avenue de la Porte-de-Clichy, 17. Arc de Triomphe / Palais des Congrès, Parijs, Frankrijk (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Campanile Paris Berthier Hotel

Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Gastenkamer Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Badkamer Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Restaurant Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Restaurant Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Restaurant Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel interieur Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Koffiehuis/Café Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Gastenkamer Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Bar/Lounge Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel exterieur Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Bar/Lounge Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte
Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Restaurant Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Buffet Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Eten en drinken Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Eten en drinken Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Buffet Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Restaurant Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Vergaderruimte Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel exterieur Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Tuin Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Receptie Timhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel interieur
Gebied: 17. Arc de Triomphe / Palais des Congrès Aantal kamers: 252
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,8

uit 73 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,0
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (73)
Sorteer op:
Bas S. Groepen Netherlands, 1 juni 2014
Super bevallen

,super ligging ,heel erg vriendelijk personeel ,nette kamers
8,7
Ons verblijf is prima bevallen,hotel heeft een super ligging,volgende keer kiezen we weer voor dit hotel
Johan V. (Echt)paren Netherlands, 1 juni 2013
Goed prima hotel.

Prive parkeerplaats. Goede liging. Goede kamer
8,3
Het verblijf was goed. Makkelijk is de prive parkeerplaats voor de auto. Wij vonden het dinner buffet tegenvallen het warm eten was niet warm en alles was zeer zout. Maar voor de rest een goed hotel.
Jannie J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 mei 2010
fraaie locatie met prima kamers

Lekkere bedden, mooi bad met douche, handig met die kaartjes, maar vooral de ligging is een goed voordeel, vlakbij een metrostation en de ondergrondse parkeergarage en een prima ontbijt
9,3
Goed hotel, je kunt er lekker ontbijten voor een kleine betaling per persoon. Ook de kamers met bedden zijn handig, want je kunt een bed onder het tweepersoonsbed uitschuiven. Er is ook een ruime kast met kluis, ook erg handig. Verder is er een mooi bad met douche en een wc. Voor het bad kun je een gordijntje doen, als je daar behoefte voor hebt. Allemaal erg handig. Het enige minpuntje was de kluis, we wisten niet hoe hij werkte en het kabaal buiten, maar je kon het raam dichtdoen en er was een koelsysteem die ook als verwarmingssysteem dient. Ook is de kast misschien wel een beetje klein voor drie personen die lang in het hotel verblijfen. Maar verder is het dus een erg mooi en goed hotel!
Uitgaansleven tip: Koop veel metrotickets als je naar mooie gebouwen en bezienswaardigheden wilt gaan en kijken
Alan L. Individuele reizigers France, 29 juni 2014
Comfortable stay for the budget minded traveller

fast check-in, faster check-out, next to a metro/rer station
5,3
Espen E. Gezinnen met jonge kinderen Norway, 16 juni 2014
OK stay, but bugs/insects in the room.

central, short way to public transport and restaurants.
5
Had to change room due to insects in the bathroom, the new room also had the same insects. Was not offered any compansation or upgrade of room, just told that due to the weather they had problem with insects. It was ordinary summer weather so I can't understand what was special with the weather. OK Hotel, but could be cleaner and the rooms was old and not to nice. Will not book at this Hotel again.
Helen B. Groepen Australia, 8 juni 2014
Terrible, rude staff, air on didn't work

The sheets were clean
2,3
Terrible hotel and rude disinterested staff , no interest in customer service , rooms at very d and worn ,!air,conditioning didn't work and no interst by staff to assist.
Katarina D. Gezinnen met oudere kinderen Norway, 31 mei 2014
Totally ordinary experience.

1. Located right beside bus/sub to city. 2. Staff speaking english. 3. Ok rooms.
6,7
The hotel is located in 17e. arr., which is quite a bit from city, but sub/bus is right across the street. We had two rooms, which were both ok. Clean, nice baths, ok bed, that's about all you need. :) A couple of things were missing: - mini bar, we had to go down to the lobby to get something cold to drink. - not possible to get a bucket of ice to cool down a bottle of champagne or glasses to drink from. The staff speaks good english and were very friendly. Over all it was a totally ok stay, but as the price suggests; don't expect anything extra beside what is mentioned in the hotel description.
Radin H. (Echt)paren Malaysia, 29 mei 2014
Good hotel

cheap price, near to metro, near to local halal food
7
My stay in the hotel is good, near to metro, and near to local halal food. the room also is good for two person. However I'm not comfortable sleeping on the bed, as it's quite itchy sleeping on the bed. it might be either there's bed bug on the bed or I'm allergic with the detergent used for the bed sheet and comforter. my wife also was feeling the same
Carolina B. Groepen Philippines, 21 mei 2014
Awesome hotel!!

Very accessible! Friendly staff and affordable!
8,3
It was fun! I will definitely stay there if I go back to Paris
Riccardo M. Groepen Italy, 9 mei 2014
nice stay superb location best museum

clean quite location
7,3
ok

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Timhotel Paris XVII BD Berthier ParijsTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - GastenkamerTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - BadkamerTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - RestaurantTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - RestaurantTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - RestaurantTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel interieurTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Koffiehuis/CaféTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - GastenkamerTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Bar/LoungeTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel exterieurTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Bar/LoungeTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - RestaurantTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - BuffetTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Eten en drinkenTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Eten en drinkenTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - BuffetTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - RestaurantTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - VergaderruimteTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel exterieurTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - TuinTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - ReceptieTimhotel Paris XVII BD Berthier Parijs - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Timhotel Paris XVII BD Berthier, Parijs

AS-AGWEB-3B05