of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Tropical Bali Hotel

street padang galak penyu dewata3/2 padang galak, Sanur, Bali, Indonesië 80114 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Zwembad Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras Tropical Bali Hotel Bali - Gastenkamer Tropical Bali Hotel Bali - Badkamer Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras
Tropical Bali Hotel Bali - Balkon/Terras Tropical Bali Hotel Bali - Gastenkamer Tropical Bali Hotel Bali - Badkamer Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Receptie Tropical Bali Hotel Bali - Receptie Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Tuin Tropical Bali Hotel Bali - Entree Tropical Bali Hotel Bali - Hotel exterieur Tropical Bali Hotel Bali - Tuin
Gebied: Sanur Aantal kamers: 10

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 287 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
6,4
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (287)
Sorteer op:
Mirjam S. Individuele reizigers Netherlands, 20 juli 2013
Prima start van vakantie

Niet al te ver van het vliegveld. Vrindelijke eigenaar
7,3
Goede start van vakantie. Omgeving is niet zo boeiend.
Thomas V. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2013
Eenvoudig standaard hotel

Goede service
6
Wouter B. (Echt)paren Netherlands, 22 december 2012
Afgelegen maar gewldige sevice

Mooie omgeving. Alles wordt geregeld voor je.
8,3
Het hotel wordt gerund door een frans echtpaar. Voor hen staat kwaliteit en service voorrop en dat is te merken. Ze staan dag en nacht voor je klaar. Je hoeft maar een gil te geven en ze regelen het voor je. Ontbijt is erg goed. Zwembad is goed. Mooie tuin/omgeving. Kamers zijn schoon. Ze worden elke dag grondig schoon gemaakt. Voor wie lekker wil rusten/bijkomen is dit de ideale plek. En tegen een low budet prijs. Het enige was minder was, is de afstand tot het centrum, terrasjes en strand. Je moet elke keer met een taxi a 25000 rp. De zee is 500 meter lopen, maar daar zijn alleen stenen. Voor het strand zul je naar Sanur moeten. Al met al zijn wij erg tevreden.
Restaurant tip: Bennos in sanur was ons vaste eettentje
Bruno W. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 31 maart 2012
Mooie kamers, minder goede locatie

erg vriendelijke eigenaars, ruime kamers, lekker ontbijt geserveerd op terras aan de kamer, snelle beschikbaarheid over metertaxi
8
Wij verbleven 1 nacht in Tropical hotel Bali en werden erg vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Het hotel ligt 20 minuten met de taxi van Sanur, de metertaxi wordt voor je gebeld in het hotel en is telkens binnen de 15 minuten beschikbaar. 's Ochtends kwam er iemand vragen welk ontbijt we wilden en dit werd opgediend op ons eigen terras. Prima hotel voor 1 of 2 nachten, bij langer verblijf is het misschien handiger om een hotel in het centrum te nemen om jezelf de taxiritten naar strand/restaurants te besparen.
Restaurant tip: Ligstoelen aan het strand zijn gratis als je iets eet in het restaurant waartoe deze behoren.
Carrie A. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
fijn hotel met prettige service

Net buiten sanur fijn kleinschalig hotel met zwembad
8
Net buiten Sanur ligt dit kleinschalige hotel met zo'n 8-10 kamers. Een vriendelijk stel zorgt ervoor samen met hun medewerkers dat het je aan niets ontbreekt. Ontbijt is goed en je kan kiezen uit wat verschillende opties. Het heeft geen restaurant maar je kan wel vanuit diverse restaurantjes wat laten bezorgen indien gewenst. Het hotelletje heeft een zwembad en er is een zitje op je balkon zodat je niet alleen in je kamer hoeft te verblijven. Met een taxi ben je in 15 minuten in Sanur. We hebben hier een paar fijne dagen doorgebracht.
Danny P. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 januari 2012
Gezellig, klein, vriendelijk en rustig verblijf

Vriendelijk, grote kamer, mooi zwembadje
7,3
we werden ontvangen door het franse koppel die dit uitbaten. de kamer is groot en heel netjes. een leuk zwembadje omgeven door een mooie tuin. het ontbijt is wat mager maar het wordt wel geserveerd op je prive terras, zalig! afgelegen van het centrum maar taxi rijdt tot voor de deur! badkamer is wel wat verouderd.
Marc K. (Echt)paren Netherlands, 14 januari 2012
aardig eigenaar van het hotel

rustige omgeving
7,3
rustige plaats wij kregen een kamer aan het zwembad wat een stuk beter is dan bij de ingang voordeel is dat het er rustig is wat beteft verkeer of disco in de buurt nadeel het ligt te ver van de stad (je komt er wel en roepen een taxi voor je) het stand in de buurt is niet echt om te zwemmen dat kan wel in de kermis stad kuta een 20 min met de taxi
Bertus W. (Echt)paren Netherlands, 4 januari 2012
Leuk hotel, leuke kamers, vriendelijke eigenaren

Kamer was mooi, eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam
7,7
Leuk hotel. Het is meer een soort guesthouse eigenlijk. Je krijgt je ontbijt op je balkon geserveerd: leuk detail. Het is er rustig. Eigenaresse is Frans, als je haar iets vraagt regelt ze alles voor je! Erg aardig. Het is wel een stukje uit de buurt van Sanur. Als je daar heen wilt: taxi of een behoorlijk stuk wandelen. Wel wat prijzig voor een guesthouse. Je kan het wel hotel noemen maar dan nog blijft het een guesthouse.
Dyarno D. Individuele reizigers Netherlands, 10 december 2011
super hotel!

zeer behulpzame vriendelijke mensen, schoon, en keurige kamers
8,7
Ik verbleef hier 2 dagen. Het franse echtpaar die de boel runnen zijn heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze proberen het iedereen naar de zin te maken. De kamers zijn schoon groot en keurig interieur, ik zou graag weer terug willen komen. Een nadeel kan zijn dat het een stukje lopen is naar het centrum van Sanur. Verder is het echt top
Steven S. Groepen Belgium, 15 november 2011
Zeer rustig en ontspannende plek!

Zeer vriendelijke eigenaars
9,3
Mooie kamers, leuk zwembad en zeer vriendelijke mensen die je meteen met alles helpen. Alles is zeer proper en goed onderhouden! Een aanrader voor wie even tot rust wil komen en niet naar één van de gigantische resorts wil gaan!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Tropical Bali Hotel BaliTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - ZwembadTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - GastenkamerTropical Bali Hotel Bali - BadkamerTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - Balkon/TerrasTropical Bali Hotel Bali - GastenkamerTropical Bali Hotel Bali - BadkamerTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - ReceptieTropical Bali Hotel Bali - ReceptieTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - EntreeTropical Bali Hotel Bali - Hotel exterieurTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - TuinTropical Bali Hotel Bali - UitzichtTropical Bali Hotel Bali - Strand

Beoordelingen door klanten - Tropical Bali Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C04