Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Tropical Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Chanalai Romantica Resort

Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Hotel interieur Tropical Resort Phuket - Hotel interieur Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Gastenkamer Tropical Resort Phuket - Zwembad Tropical Resort Phuket - Receptie Tropical Resort Phuket - Badkamer Tropical Resort Phuket - Omgeving Tropical Resort Phuket - Balkon/Terras Tropical Resort Phuket - Eten en drinken Tropical Resort Phuket - Eten en drinken Tropical Resort Phuket - Vergaderruimte Tropical Resort Phuket - Zwembad Tropical Resort Phuket - Eten en drinken Tropical Resort Phuket - Eten en drinken
Tropical Resort Phuket - Eten en drinken Tropical Resort Phuket - Restaurant Tropical Resort Phuket - Omgeving Tropical Resort Phuket - Hotel interieur Tropical Resort Phuket - Badkamer Tropical Resort Phuket - Gastenkamer
Ligging: Kata Aantal kamers: 65
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 783 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (783)
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Ronald H. (Echt)paren United States of America, 9 april 2014
Great value & location

Location, price, room
8,7
It was very nice. Room and bathroom was very large and modern. Balcony was comfortable, with two lounge chairs, which overlooked the pool. About a 10 minute walk to the beach.
Aman Z. (Echt)paren Kazakhstan, 30 maart 2014
nice place, good staff

close to beach, good breakfast, nice staff
9,7
My wife and I in general liked the place. There are good eating places around, close to beach. Only problem was when we asked the reception to order a taxi for us. In the morning when we came down the taxi was not there. It came 20 minutes late. As a result we barely made it to the airport for our flight. Other than that the staff was kind.
Victor J. (Echt)paren Australia, 16 maart 2014
Very comfortable and quiet.

Pool area, rooms overlook pool area, and friendly staff.
8
The name of the hotel had not been changed which was a bit confusing for the taxi driver but we found it ok in the end. We enjoyed our stay very much and had a very good holiday.
Sten S. (Echt)paren Sweden, 9 maart 2014
very good, if the pool hours had been longer

good breakfast, pretty near the beach and restaurants
10
It was good, but the pool-hours was a disappointment ( 10-19 ) We think it is important to swim before breakfast and before go to bed. It was short of drawers and hangers, so we had to use our suitcases to have our clothes and things

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Tropical Resort PhuketTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - Hotel interieurTropical Resort Phuket - Hotel interieurTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - GastenkamerTropical Resort Phuket - ZwembadTropical Resort Phuket - ReceptieTropical Resort Phuket - BadkamerTropical Resort Phuket - OmgevingTropical Resort Phuket - Balkon/TerrasTropical Resort Phuket - Eten en drinkenTropical Resort Phuket - Eten en drinkenTropical Resort Phuket - VergaderruimteTropical Resort Phuket - ZwembadTropical Resort Phuket - Eten en drinkenTropical Resort Phuket - Eten en drinkenTropical Resort Phuket - Eten en drinkenTropical Resort Phuket - RestaurantTropical Resort Phuket - OmgevingTropical Resort Phuket - Hotel interieurTropical Resort Phuket - BadkamerTropical Resort Phuket - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04