Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië 60242 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Gastenkamer TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Gastenkamer TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur
TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (605)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2014
prima

lokatie, schoon en comfortabel
9,7
Prima hotel,een kamer van alle gemakken voorzien (inclusief rainshower) en heel erg goed ontbijt
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2013
Goed en centraal gelegen

vlakbij uitgaans gelegenheid, schoon, modern ingericht
8,3
Algemeen goed, alleen de bureau tafel en stoel is niet comfortable om te werken.
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
Service van hotel restaurant kan beter: we hebben 20 vrienden uitgenodigd voor een dinner. We waren daar om 19:00, maar kregen ons drank en eten pas 1,5 uur later. Sterker nog sommige van ons vrienden moesten nog langer wachten op hun drank en eten. Dranken en eten komen niet tegelijkertijd aan. Enkele van ons hebben ons bord al leeg gegeten, terwijl anderen nog op hun eten moesten wachten. Het was chaotisch geweest, wat namelijk heel jammer is, want het eten is wel lekker.
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 1 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
We hebben aangegeven voor een early check-in ivm ons vliegtuig; we waren namelijk om 10:00 gearriveerd. Desondanks moesten we toch 2 uur wachten op ons kamer. Als je al 17 uur lang in het vliegtuig heb gezeten, wil je zo snel mogelijk opfrissen en uitrusten en niet nog 2 uur in de lobby van het hotel moest wachten. Het kamer is wel mooi ingericht en schoon.
Rapporteer deze beoordeling
Gede S. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 19 juli 2015
It's not match with the name that use "suites".

The culinary concept.
6,7
Good enough
Rapporteer deze beoordeling
Dinani S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 19 juli 2015
nice location but sadly no pool

location, affordable food
7
worth the value especially the diverse selection of food
Rapporteer deze beoordeling
Santi A. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 21 juni 2015
Like this hotel very much

big room, clean room, nice location
9,3
I come here again....and I still love this hotel from the first time I came here a couple years ago, untill now. Still clean, minibar still free, staff still friendly. love everythin from this hotel as ussual
Rapporteer deze beoordeling
Felix B. (Echt)paren Indonesia, 13 juni 2015
Good Stay

clean, comfort, nice service
8
Rapporteer deze beoordeling
Wee Y. (Echt)paren Singapore, 10 juni 2015
Value For Money

Convenient Location, Friendly Staff
7,7
Overall good stay given convenient location, next to dining and drinking outlets for chilling out. Complimentary breakfast was reasonable but don't expect fancy food. Room was clean and spacious
Rapporteer deze beoordeling
Datuk S. (Echt)paren Malaysia, 1 juni 2015
TS Suite is an excellent trendy hotel to stay

1. Excellent services with smile and lovely receptionists, 2. Easy to find selection of food within the same place. 3. Lovely and comfortable room setting
9
TS Suites provides a unique room setting with combination of good services all round from concierge to reception, room service and restaurants. The bed and pillows and a/c are comfortable for a good night sleep. Check-in and check-out is smooth With mostly beatiful and lovely female receptionists at the counter and the cafe. There are plenty of restaurants and places to have coffee and relax in addition to live music which can go on till late night. Light sleeper is recommended to choose a room facing away frim the Town Square as the music could be a bit of a problem. TS Suite will oblige early check-in and late check-out subject to room availability without hassle. They will do the best to please the guests. We love to stay at TS Suites!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

TS Suites Surabaya SurabayaTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - GastenkamerTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - GastenkamerTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - TS Suites Surabaya, Surabaya

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02